Şimdi Ara

param olsa hemen evlenirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seks için değil bi sürü kızla seks yapma imkanım olsa bile evlenip aile kurmayı yuva kurmayı tercih ederim babadan dededen bişey kalsa param olsa bu genç yaşımda bile hemen düzgün bi kız bulur evlenirdim sevgililik falan boş iş bi sürü kızla yatmak falan da boş iş en iyisi düzgün kız bulup evlenmek ama bu gidişle hiçbir zaman param olmayacak kimse bakmaz bana kendime zor bakarım ben medeniyet olmasa açlıktan ölürdüm kesin

• gel evlenek knk boşver kızlar da boş
  • medeniyet olmasaydı bence daha iyi olurdu.en azından kendimizi geliştirirdik.ben mesela uzunum kendimi geliştirirdim ve cariyeler vs baya olurdu.hem eskiden tipte önemli değildi
  • 4 5 tane kadınımız olurdu medeniyet biz tipsizlere yaramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

4 5 tane kadınımız olurdu medeniyet biz tipsizlere yaramadı
    medeniyet olmasa ilk çağlar da falan yaşasam ya açlıktan ölürdüm ya hayvanlar yerdi ya da intihar ederdim kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

medeniyet olmasa ilk çağlar da falan yaşasam ya açlıktan ölürdüm ya hayvanlar yerdi ya da intihar ederdim kesin

Alıntıları Göster
    olum medeniyet olmasaydı daha küçük yaştan itibaren zor şartlarda ve zor işlerde mesela tarla felan çalışacaktık.bu sayede güçlü kuvvetli heybetli olurduk.

şuana göre değerlendirme o günün şartları zaten senin şuan olduğun kişi olmana izin vermezdi bir alfa gibi yetişirdin.sonra bir ekip kurardık.mesela ben kılıç, sen okçu,kayrayıda alırdık balyozcu felan.

saldırırdık oraya buraya 4 5 tane kadınmımız olurdu hergün şakurak

• quote:

olum medeniyet olmasaydı daha küçük yaştan itibaren zor şartlarda ve zor işlerde mesela tarla felan çalışacaktık.bu sayede güçlü kuvvetli heybetli olurduk.

şuana göre değerlendirme o günün şartları zaten senin şuan olduğun kişi olmana izin vermezdi bir alfa gibi yetişirdin.sonra bir ekip kurardık.mesela ben kılıç, sen okçu,kayrayıda alırdık balyozcu felan.

Alıntıları Göster
    senden daha güçlüsü de olacak doğa da senden daha uzun boylu daha kaslı daha cüsseli biri de gelir sana saldırır yok eder kadınlarını da çalarlardı napcan o zaman doğa da gece rahat rahat uyuyamazsın bile oradan aslan öteki taraftan kaplan çıkıyor uyku da bile rahat yok şimdi oturmuş dizi mizi izliyoruz vakit geçiriyoruz en azından

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    çayırda osbir çekerken oku kafana yicen haberin yok ya da yılan ısırır la seni

• olum asıl hayat o zaten o süreçte kendini sürekli geliştiriyorsun.algı yeteneğin ve uyum yeteneğin gelişiyor.dizilerden felan aldığımız zevkler yapay zevkler.

ama bunu hayatın bizzat kendisinde yaşamak gerçek zevkler.

evet dediğin gibi benden daha güçlüsü gelebilir onun için sağlam adımlar atmalıyız.çevremizi geniş tutup,aşiret vs gibi topluluklarda ün salmaya çalışacağız.

neyse medeniyet çöptür medeniyet insan doğasına haykırıdır.kari istirem
  • la yılan ısırsa ne olur daha 1000 yıl öncesine kadar aslanlarla mücadele ediyordun yılan kim oluyor
  • ulan bu ok zehirli iste bunu atmayin artik ya
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hangi oyun bu ?

• RevengeRain kullanıcısına yanıt
    eğer eski zamanlarda yaşasaydık seninle güzel ekip kurardır pelerin felan tam o zamanlık güzel havalara girirdik.
  • Baldız baldan tatlı olurmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızını sen al ben de anasını alayım

• Düzgün olduğuna yüzde yüz inansan da fos cikabilir

• Düzgün olduğuna yüzde yüz inansan da fos cikabilir

• TheYips kullanıcısına yanıt
    Yav he he

• TheYips kullanıcısına yanıt
    Yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Düzgün olduğuna yüzde yüz inansan da fos cikabilir
    negatif yapma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.