Nicki de epey ironik olmuş sorduğu soruya göre < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hesap onaylamanızı tavsiye ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
önerileriniz için çok teşekkür ederim. |
|
bi daha dene. ben paintten imzalayıp göndermiştim, kabul etmişlerdi |
3 kisiyle bagli param kartlari iptal edecegim 1 tanesini iptal ettim kartini ama -35tl oldugu icin hesap kapatilamadi Musteri hizmetlerinden de. K.karti olsa sıkıntı da eninde sonunda alir ama bunu hic bir zaman daha kullanmayacam,sonradan yansitilan 35tl yi odemeyecem bakalim Ekleme: suan 3 onayli hesabida sanal kartina varana kadar iptal ettirdim. Isime yarayan kampanyalari arada olsada ugrasamam sacma sapan kart ucretleri cikartip. Kullanmayinca cikmiyor sanirim ama olsun komple iptal ettim. Sayisiz kart var zaten 3 tanesi çöpe atilip temizlendi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 20 Ocak 2024; 12:34:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
karttan cekildigi icin sonradan karttan cekim ucreti yansitmislar. Ben sadece benim hesapta -35tl sanarken diger hesaplarda da -35tl gorunuyor o yuzden oyle kalsin odemeyecegim daha da kullanmayacagim |
Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Olmuyor diye bir işten uzaklaşmak kolayına kaçmaktır, olması için üstüne düşmek ve araştırmak, ve bunu da yılmadan yapmak, birşeyin ustalığını almaktır"
|
hesabı yükseltmeden içerdeki parayı çekmenin veya kullanmanın yolu yok mu banka hesabı açarken daha az şey istiyolar veya kart puanlarını nakite dönüştürebileceğimiz daha pratik bir site önerisi de olabilir |
|
Hepsiburada akaryakıt alınabilir. Trendyol, getir, migros sanal market harcaması yapılabilir hocam. Buralarda onaysız kullanılıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weSt` -- 17 Şubat 2024; 20:52:36 > |
_____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |