Bildirim
PARAGON (EPIC GAMES NEW IP) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Bana davet gelmedi . Her zamanki gibi şansımıza küselim -
Oyun şuanda Ücretsiz bölümünden indirilebiliyor . -
quote:
Orijinalden alıntı: inciteen
Oyun şuanda Ücretsiz bölümünden indirilebiliyor .
Ne zaman başlıyor beta ? -
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
quote:
Orijinalden alıntı: inciteen
Oyun şuanda Ücretsiz bölümünden indirilebiliyor .
Ne zaman başlıyor beta ?
Betanın ne zaman başladığı hakkında bilgim yok . Ama indirmeye açıldığına göre başladığını tahmin ediyorum .
Ayrıca oyunu indirdim giriş yapmayı denedikten sonra '' Fonder's Pack '' olmadığı için hata veriyor . Psn Store'da böyle bir şey satılmıyor , çok değişik problemler var .... -
Şu an sadece bugüne kadar betada bulunan kişiler ve founder pack satın alanlar oynayabilecek oyunun açık betası yazın başlayacak. Founder pack ise bir iki güne store bölümüne eklenir. -
us psn bakıyorum full game free dıyor -
18 Mart yazıyor sitesinde. -
oynayanlardan ilk izlenimlerini alabilir miyiz acaba -
Oyun bence iyi bir MOBA. Geliştirilmesi gereken çok fazla kısmı var ama Alpha seviyesinde bile bu kadar sardırdıysa ve Final sürümü nasıl olur çok merak ediyorum. Oyunu oynamak için 60 lira2lık Founders Pack almanız gerekiyor. İlk olarak store'dan 3,5 GB lık install yapıp üzerine yaklaşlık 4 GB update yapıyor. Takımda +3 yerimiz var. Akşam 20:00 sonrası online oluyoruz. -
Oyunu cok begendım ya uzun zamandır bu kdar tatmın edıcı bır oyun oynamamıstım. Her hero ozel olarak dusunulmus her heroda ayrı bır mekanık var card ve deck olayı oyuna cesıtlılık getırıyor tek duze hep aynı ıtem olayı yok.İlerde cok ciddi yerlerlere gelebilecek bir oyun yapmıs adamlar bence -
videolara baktım. oynayanlar çok zevkli diyor ama item olayı filan biraz çeşitli olur umarım. artı olarak hep ateşli silahlardan oluşan karakteler olmazsa daha iyi olur. bir iki tane gördüm sanırım. videolarda gördüğüm kadarıyla harita biraz geniş, alt tarafta bir yerlere filan girelibilyordu, bu sorun oluyor mu acaba ? -
Oyunun haritası "Agora" oldukça geniş. Orman içerisinde çeşitli güçlendirmeler veren yaratıklar ve eşya satın almamızı kolaylaştıran harvesterlar bulunmakta. Bunları kurup takıma ekstra puan kazandırabiliyorsun. Ormancı bu yüzden önemli bir rol benim düşüncem.
Bazı güçlendirmeler ne işe yarıyor bilmiyorum henüz bir açıklama yok sanırım ama çeşitlilik fazla. Orman içerisinde ki görünmezlik sağlayan nehir gibi yerler çok hoşuma gitti. Rakibi beklemedik anca gafil avlayabiliyorsun.
Yalnız kafamı kurcalayan şey inhibitör açılınca gelen süper minionlar çok güçlü gibi gözüküyor. Koridoru çok hızlı ilerletip merkezimize baya bi hasar vuruyor. inhibitörü yıkılan takım çok iyi bir şekilde oyunu takip etmeli. Bu yüzden çok oyun kaybettim maalesef.
Ayrıca oyun içerisinde ki kart sistemi hoşuma gitti. 40 kartla sınırlı olması biraz zorluyor ama güzel bir kombin oluşturursan baya sağlam iş yapabiliyorsun. Karakterlerde biraz dengesizlik mevcut ama bununda zamanla düzeleceğini umuyorum. Sonuçta betada olan bir oyun ve sürekli büyük güncellemeler geliyor.
Karakter modellemeleri çok hoşuma gidiyor. Warframeden sonra bu tip karakterler oldukça tatmin etti beni. Grafik atmosfer çok iyi. Tank,suikastçi ve nişancı karakterler var sadece silahlılar yok.
Son olarakta yeni bir hero geliyor. Facebook sayfasından bir görsel paylaşıldı. Yine harika bir karakter gibi duruyor. Gerçi 2 tane hero geliyormuş bir yerde paylaşılmış görüntüleri. Oldukça sağlam gözüktü bana :)
Sonuç olarak ise uzun zamandır aradığım oyunun bu olduğuna inanıyorum sanırım :)
PC oyuncusuyum. Eklemek isteyenler için BagginsV :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SalihCetin -- 24 Mart 2016; 1:23:42 >
-
cevap için teşekkürler. gayet açıklayıcı oldu. -
3 haftada bir yeni hero ekelenecek oyuna ama totalde kaç tane eklenecek bilgi mevcut değil. Dün biz oynarken T3 kulemizi yıktılar ve SM ler üzerimize yürüdü ben Grux ile SMleri keserken takım saolsun midden itti ve biz girdik T3'e benim iyice şişmiş Grux ile SMleri bende pushladım ve 1 takım arkadaşın yardımıyla SMlere ramen yıkılan T3'ümüzün lane'ini pushlayıp onların T3 ünü yıktık ardından gelen lane mobları direk normale döndü ve zaten tutamadılar bizi ondan sonra. Kaybettiğimiz maçı çok fena bir comeback ile aldık valla... Oyun sonunda elim ayağım titriyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychocake -- 24 Mart 2016; 8:58:34 > -
Smite mobaydı değil mi yanlış bilmiyorum ?
Eskiden böyle oyunların paralı olması iyi oluyordu , veledler ,oyun bilmeyenler uzak duruyordu. Şimdi her yerdeler
Oyun çok güzel görünüyor bakalım kendini sattırabikicekmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: psychocake
3 haftada bir yeni hero ekelenecek oyuna ama totalde kaç tane eklenecek bilgi mevcut değil. Dün biz oynarken T3 kulemizi yıktılar ve SM ler üzerimize yürüdü ben Grux ile SMleri keserken takım saolsun midden itti ve biz girdik T3'e benim iyice şişmiş Grux ile SMleri bende pushladım ve 1 takım arkadaşın yardımıyla SMlere ramen yıkılan T3'ümüzün lane'ini pushlayıp onların T3 ünü yıktık ardından gelen lane mobları direk normale döndü ve zaten tutamadılar bizi ondan sonra. Kaybettiğimiz maçı çok fena bir comeback ile aldık valla... Oyun sonunda elim ayağım titriyordu
toplamda 39 hero olucak release kadar.100 dolarlık founder packte yazıyor.Ayrıca grux ve fengmao suan asırı op:D oyunun en ıyı 2herosu bence feedlenirlerse durdurulamıyorlar:D
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorctr
quote:
Orijinalden alıntı: psychocake
toplamda 39 hero olucak release kadar.100 dolarlık founder packte yazıyor.Ayrıca grux ve fengmao suan asırı op:D oyunun en ıyı 2herosu bence feedlenirlerse durdurulamıyorlar:D
39 Hero olmayacak sadece... 39 olan master pack'in verdiği ayrıca 24 tane daha gelicek yani 63 Hero olacak şu anda, daha artarmı bilemiyorum. ilk hero 8 Nisanda geliyor ve her 3 haftada bir ki adamlar 2017 nin sonuna kadar takvim koymuş bir hero çıkacak... Ama böyle olacağını sanmıyorum süre çok uzun o yüzden bir süre sonra toplu releaseler görmeye başlayabiliriz.
Grux meseleside oyun başındaki düşük HP problemini düzgün farm ve kartlar ile kapatabilirsen late game de gerçektende güzel işler yapabiliyor ama bu tamamen karşı takımın oyununa göre değişiyor. Bence OP hero yok şu anda oyunda evet Grux ve Feng meelee olarak güçlüler ama ranged karakterlerden sadece 40 HP farklar var ve melee dez avantajları var. Ben Gruxla oynuyorum genelde güzel de bir deck'im var ama karşıma sağlam oynayan mantıklı iş yapan ranged herolar geldiği zaman oynatmıyorlar adamı... başıma gelmişliği var. ciddi ciddi beni jungla kitleyip çıkarmamışlıkları var adamların 2 kişi... her yere trap ve ward koyup kitlediler beni lane e geçemedim kaç kere...
Grux karakteri özellikle arkadan bastığı zaman herolara ciddi avantajı var charge ve smash&grab ile ancak yüz yüze girdiği zaman kovalamak için kullanıyorsun anca charge özelliğini..
-
Takibe alalım güzel bir şey ortaya çıkarsa alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
19 dolarlık pakette 3 hero var dıger heroları oynaya oynaya acabılıyormuyuz acaba?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X