|
herkes tepki maili, twitter özel mesajı vs yazsın arkadşalar, bu ne saçma iştir! |
|

|
herkes tepki maili, twitter özel mesajı vs yazsın arkadşalar, bu ne saçma iştir! |
|
|
|
Bi anda kampanya mi bitermis ya... Kapatir herkes kartini bu durumda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 1 Aralık 2020; 19:3:48 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
aklıma gelen başıma geldi iyimi. 1000 lira biriktirdim tatil alacaktım elimde patladı. bu durumu 2. kez yaşıyorum yazıklar olsun. ilk zamanlarda puanlar 4 le çarpılıyordu çat diye 2 ye düşürmüştüler. şimdide kampanyayı erken bitirdiler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpersahin -- 2 Aralık 2020; 0:50:9 > |
|
dün müşteri memnuniyeti merkezine başvurmuştum, tahmin ettiğim gibi "Kampanya detaylarımızda da belirtildiği üzere “Türkiye Halk Bankası A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkına haizdir.’ açıklaması yer almaktadır. " yanıtı geldi. organize bir şikayet nasıl yapılabilir? |
|
bunun peşini bırakmamak lazım,bu kadar ahlaksızlık yapılmaz. Şartlarda kontenjanla sınırlı demiyor,xxx sayılı bilet ile sınırlı demiyor. Kampanya şartlarına küçük yazı ile bitirme-değiştirme hakkına sahiptir yazmak yeterli olmaz.Burada resmen yanıltıcı reklam var. |
|
E 180 Premium
Iphone 6 64 Gb Macbook Air 128 GB |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ama o zaman süre yoktu. sen tut 31 aralık diye gün ver. sonra kapat. Bunun izahı suistimali falan olamaz. Biliyor daha önceki hadiseleri. Kaldi bankanın itibara ihtiyaç duyduğu şu günlerde bu hareketler itibar düşürür. (itibara ihtiyacı var çünki kendinden küçük vakıfbankın piyasa değeri bist berilerine göre Halkbank'ın 1,5 katı) |
|