Şimdi Ara

Paraf NFC 100/50 ParafPara (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
16
Favori
38.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: memothegreat

Ortadaki ödeye tıklayarak NFC'yi tanımladıktan sonra kampanyaya otomatik katılıyor beyler kampanyayı aramayın boşuna.

Edit: Arkadaşlarında dediği gibi simi takmanız lazım.
    nfc tanımlamasını yapmıyor benim, üzgünüz işleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz diyor, böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba

Telefonumda NFC var, vakıfbank mobil ödemeyi uzun zamandır kullanıyorum.
    Benim paraf kartım TROY CARD bu yüzden tanımlayamıyor olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_basar7

nfc açıkti ama yine de olmadi sildim yeniden kurdjm yine olmadi. ayni problemi yasayan var mi acaba?
    aynı hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim...
  • egridereli kullanıcısına yanıt
    malesef aynen aynı şekilde : 2 gündür "üzgünüz işleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz tekrar deneyin" diyen bu sorun bende de var halkbankın Paraf TROY kart var ve bende TROYdan şüpheleniyorum

mastercard veya visa parafı olupta "üzgünüz işleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz tekrar deneyin" sorunu olan var mı?

sebep TROYun sakatlığından gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysim47

telefonum samsung galaxy c7 root falan yok diğer bütün bankalarda nfc yi sorunsuz kullandım ama bu sürekli bu hatayı veriyor telefonu resetledim yine aynı var mı çözüm bulabilen aynı durumda olanlardan
    aynı hatayı alıyorum,uygulamayı sildim yeniden kurdum aynı hata üstelik parafgünüm %5 indirim iken parafpara gözüküyor.

benim kart troy özellikli sizinki ne acaba...

• Bilmek isteyen olabilir saat 16 itibariyle alışveriş sonrası parafpara kazandınız mesajı geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana böyle şeyler ile gel halkbankası

Adamsın......

Not: geliştirici seçenekleri kapalı olsun bazi telefonlar bu uyarıyı vermeyebilir

Paraf NFC 100/50 ParafPara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camouflage-dm -- 28 Haziran 2020; 16:18:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tekrar yazayım geliştirici seçenekleri kapalı olsun olmayanlar buna dikkat ederek tekrar denesin

• vcan56 V kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar en sonunda yapabildim. Sıkıntı NFC ayarlarında Güvenli Element Konumu-HCE cüzdan kullanıyorsunuz seçeneğini seçiyorsunuz.

• dün alışveriş yapanların puanı yattı mı?
  • MArketten alışveriş yaparak küsürat alan oldu mu?Troy ve visa var bende troy da hata verdi visa da temassızı tanımladı.
  • egridereli kullanıcısına yanıt
    benimki de troy ama bir önceki mesajda mastercard olmasına rağmen aynı sorunla karşılaşıldığı belirtildi parafgünüm aynı şekilde parafpara şeklinde değişmiş siz diyince baktım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysim47 -- 28 Haziran 2020; 16:45:10 >
  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    benim troy kartın temassız özelliği çalışmıyor hiçbir posta aynı şekilde mobil ödemeye tanımlayamadım ama bu sorun troy dan kaynaklanmayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: SupremeXXL

dün alışveriş yapanların puanı yattı mı?
    Yatmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SupremeXXL

dün alışveriş yapanların puanı yattı mı?
    Yattı benim. Bu arada tekrar söylemek gerekirse bende iki adet MasterCard var birinde sıkıntısız işlemi gerçekleştirdim. Diğerinden "işleminizi şuan gerçek....." hatasını aldım. Olayın Troyla veya telefon ile alakası olduğunu sanmıyorum. İşlemi gerçekleştirmiş olduğum telefon dahil 3 telefonda aynı MasterCard'lı paraf Kredi kartı için o hatayı ne yazık ki alıyorum.

• Benimde paraf günüm indirimi ParafPara olarak değişmiş. Müşteri temsilcisine soran var mı. Niye böyle oldu ne yapacağız diye. Yani kendi sonra eski haline dönecek mi biz mi arayıp döndüreceğiz. Teşekkürler

• Yatmış

• Alışveriş esnasında , hesap sahibinin sim kartının takılması gerekli mi

• veysim47 V kullanıcısına yanıt
    Benimde troy bende hata aldım. Troy kartı olupta bu kampanyadan faydalanabilen olduğunu sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.