Şimdi Ara

Paraf NFC 100/50 ParafPara (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
592
Cevap
16
Favori
38.023
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanımlama yaparken böyle kalıyor. Kartımı telefona yaklastirinca bir ses geliyor ama başka bir şey olmuyor. Tanımlama işlemi hakkında bilgi verebilecek olan var mı?

Telefonum redmi note 8 pro, rootlu. Magisk hide ile root gizledim. Geliştirici seçeneklerini kapattım. Herhangi bir hata vermiyor program onlarla ilgili.

Paraf NFC 100/50 ParafPara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sonrasında çalışıyor mu bari 1 gün bekleyipte avucumuzu yalamayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tepetör T kullanıcısına yanıt
    hiçbir şeyden anlamayan önündeki hazır klişe cümleleri okuyan müşteri hizmetleri oluyorlar genelde
    söyleyecekleri bellidir ortalamadır ama çözüm odaklı olamıyorlar zorlaarsak talebimizi yazın dersek belki fayda ediyor

yakında android robot koyacaklar gerçi bazı bankalar başladı ingo bingo filan deyip milleti uyutuyor veya usandırıyor

gerçekten işini hakkıyşa yapan müşteri hizmetleri elemanı zaten o bankanın MHsinde çalışmaz

dolayısıyla Halkbank MHyi 60 dakika beklediğinize mi yanarsınız verilen cevaba mı?

Allaha emanet olun
  • marketyo 150/50 indirimi ile birleştirerek ankara yunus online dan et, peynir, yumurta ve sucuk aldım. Kapıda 110,22 lira ödemeyi de 109.99 u telefon ile paraf mobilden, kalanı nakit olacak şekilde (+25 kuruş) yaptım ve 50 TL parafpuan geldi, ama parafüstü 9.99TL gelmedi :) eğer onu da alabilsem baya süper bir kombo olacaktı :D :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoally -- 28 Haziran 2020; 20:10:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

Petrol ofisinde var mı?

Alıntıları Göster
    Ben hep eve yakın bir opetten alıyorum kardeşim. PO'da var mi bilemiyorum ama muhtemelen vardır. Temassiz poslar yaygınlaştı iyice.

• Bende bu hatayı veriyor. Ne yapabilirim bilen varsa makbule geçer.
    Paraf NFC 100/50 ParafPara

• Maestro26 kullanıcısına yanıt
    https://android.gadgethacks.com/how-to/completely-hide-root-using-magisk-0201243/
    Burada ayarlarda magiski gizlemeyi anlatıyor. Rastgele paket ismi vererek uygulamaların magisk kelimesini yakalamasını engelliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepetör

Yeni gelen kartin troy olmayacağının garantisi var mı peki ?
    hem kartı yeniledim hem ikinci kart talebi yaptim. master ya da visa olacak şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: tepetör

Ben de aradım müşteri hizmetlerini durumu anlattım BKM express filan dedi. NFC ile ne alakası var. Belki de NFC nin ne olduğunu bile bilmiyor. Neyse güç bela master card a ikna oldu.
    kampanyadan haberleri yok. nfc mobilden temassiz diyorum kredi kartinin manyetigi bozultur diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: m_basar7

kampanyadan haberleri yok. nfc mobilden temassiz diyorum kredi kartinin manyetigi bozultur diyor

Alıntıları Göster
    verem eder bunlar adamı.
    Maviden kot aldım işlem hemen sorunsuz tamamlandı ve 50 TL paraf kazandınız SMS i geldi. Süper kampanya olmuş

• Android 5.0 olacak yazmış ama Paraf mobil 4.4'ü destekliyor, 5.0 istemesi NFC ile ilgili bir şey mi?
  • refreshing_hk R kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hallettim....

• quote:

Orijinalden alıntı: bayhan58

Bende bu hatayı veriyor. Ne yapabilirim bilen varsa makbule geçer.
    Ben de 2 gündür deniyorum. Sizdeki gibi ekrandan sanki olmuş gibi görünüyor ama posdan reddedildi hatası geliyor.
    Sabredip müşteri hizmetlerini aradım, şifre hatası vermiş, şifrenizi değiştirelim dedi, şifre menüsünden şifre değiştirtti. Sonrasına bir daha deneme şansım olmadı ama bence bu da sorunu çözmeyecek, şifre ile alakalı bir durum değil bence. Aynı hatayı alıp da çözüme ulaşan var ise ben de çözümü bilmek isterim.

• bayhan58 B kullanıcısına yanıt
    Benzer bir hata aldım. Ödendi sandım, kasiyer ödenmemiş dedi. Nfc de varsayılan kart ayarlarına falan baktım. Biraz uğraştım bekledim oldu..

Dün eşimin kartla sorunsuz olmuştu aynı telefondan.
    Neyseki iki kartla 100lira puanı kaptık.

• mmp953 M kullanıcısına yanıt
    Benim görüşüm bu tip hatalar pos dan kaynaklanıyor. Nedeni;

- Dün migrostan en son çıkan poslardan 109,90 TL. ödeme yaptım. Pos içinde paraf posu ( ortak pos) olmasına rağmen ekranda ziraat logosunu görünce anladım ki ziraat postan çekti ve 50 TL. paraf para gelmesine rağmen 9,90 paraf üstü gelmedi. Konu içinde okuyorum hiç kimse paraf üstü alamamış. Çünkü pos kartın paraf kart olduğunu görmüyor. Çünkü paraf bu siteme daha yeni dahil oldu ve ne olduğunu bilemediğimiz bir sorundan dolayı, kampanya açıklamasında ilk ödemeyi paraf mobili açarak ödemeyi yapın, daha sonraki ödemelerde paraf mobili açmanıza gerek yok diyor. Tahminin o ki ilk ödemeyi yapanların bundan sonraki mobil ödemelerinde direk paraf posu devreye girecek.
    -Bu yazdıklarıma göre eğer mağazanın posu ve versiyonu eski ise paraf sistemini hiç tanımıyor, reddediyor olabilir. Çünkü görselde anlaşılan banka iletişim kurmuş, ödemeyi göndermiş ama pos çekememiş.

• 2 kart 2 telefon ile LG G4 ve G7 ile katıldık market parafustu ile 250 TL lik alışveriş 140 TL civarına gelmiş oldu, teşekkürler paraf

• Puanın son kullanıcı tarihi var mı? Baktım ama göremedim

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz rootlu olmasına rağmen magisk rootlu değil uyarısı veriyor.
    O yüzden resimde ki ekranlar bende gözükmüyor :(

Enteresan.. Anlam veremedim. Kampanyayi es gecicez gibi :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.