Bildirim
Paraf NFC 100/50 ParafPara (14. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
sonrasında çalışıyor mu bari 1 gün bekleyipte avucumuzu yalamayalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hiçbir şeyden anlamayan önündeki hazır klişe cümleleri okuyan müşteri hizmetleri oluyorlar genelde
söyleyecekleri bellidir ortalamadır ama çözüm odaklı olamıyorlar zorlaarsak talebimizi yazın dersek belki fayda ediyor
yakında android robot koyacaklar gerçi bazı bankalar başladı ingo bingo filan deyip milleti uyutuyor veya usandırıyor
gerçekten işini hakkıyşa yapan müşteri hizmetleri elemanı zaten o bankanın MHsinde çalışmaz
dolayısıyla Halkbank MHyi 60 dakika beklediğinize mi yanarsınız verilen cevaba mı?
Allaha emanet olun -
marketyo 150/50 indirimi ile birleştirerek ankara yunus online dan et, peynir, yumurta ve sucuk aldım. Kapıda 110,22 lira ödemeyi de 109.99 u telefon ile paraf mobilden, kalanı nakit olacak şekilde (+25 kuruş) yaptım ve 50 TL parafpuan geldi, ama parafüstü 9.99TL gelmedi :) eğer onu da alabilsem baya süper bir kombo olacaktı :D :D :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoally -- 28 Haziran 2020; 20:10:26 > -
Ben hep eve yakın bir opetten alıyorum kardeşim. PO'da var mi bilemiyorum ama muhtemelen vardır. Temassiz poslar yaygınlaştı iyice.quote:
Orijinalden alıntı: cumhurfatih
Petrol ofisinde var mı?
Alıntıları Göster
-
https://android.gadgethacks.com/how-to/completely-hide-root-using-magisk-0201243/
Burada ayarlarda magiski gizlemeyi anlatıyor. Rastgele paket ismi vererek uygulamaların magisk kelimesini yakalamasını engelliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hem kartı yeniledim hem ikinci kart talebi yaptim. master ya da visa olacak şekilde.quote:
Orijinalden alıntı: tepetör
Yeni gelen kartin troy olmayacağının garantisi var mı peki ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kampanyadan haberleri yok. nfc mobilden temassiz diyorum kredi kartinin manyetigi bozultur diyorquote:
Orijinalden alıntı: tepetör
Ben de aradım müşteri hizmetlerini durumu anlattım BKM express filan dedi. NFC ile ne alakası var. Belki de NFC nin ne olduğunu bile bilmiyor. Neyse güç bela master card a ikna oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: m_basar7
kampanyadan haberleri yok. nfc mobilden temassiz diyorum kredi kartinin manyetigi bozultur diyor
Alıntıları Gösterverem eder bunlar adamı.
Maviden kot aldım işlem hemen sorunsuz tamamlandı ve 50 TL paraf kazandınız SMS i geldi. Süper kampanya olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Android 5.0 olacak yazmış ama Paraf mobil 4.4'ü destekliyor, 5.0 istemesi NFC ile ilgili bir şey mi? -
Çok teşekkür ederim hallettim....
-
Benzer bir hata aldım. Ödendi sandım, kasiyer ödenmemiş dedi. Nfc de varsayılan kart ayarlarına falan baktım. Biraz uğraştım bekledim oldu..
Dün eşimin kartla sorunsuz olmuştu aynı telefondan.
Neyseki iki kartla 100lira puanı kaptık.
Benim görüşüm bu tip hatalar pos dan kaynaklanıyor. Nedeni;
- Dün migrostan en son çıkan poslardan 109,90 TL. ödeme yaptım. Pos içinde paraf posu ( ortak pos) olmasına rağmen ekranda ziraat logosunu görünce anladım ki ziraat postan çekti ve 50 TL. paraf para gelmesine rağmen 9,90 paraf üstü gelmedi. Konu içinde okuyorum hiç kimse paraf üstü alamamış. Çünkü pos kartın paraf kart olduğunu görmüyor. Çünkü paraf bu siteme daha yeni dahil oldu ve ne olduğunu bilemediğimiz bir sorundan dolayı, kampanya açıklamasında ilk ödemeyi paraf mobili açarak ödemeyi yapın, daha sonraki ödemelerde paraf mobili açmanıza gerek yok diyor. Tahminin o ki ilk ödemeyi yapanların bundan sonraki mobil ödemelerinde direk paraf posu devreye girecek.
-Bu yazdıklarıma göre eğer mağazanın posu ve versiyonu eski ise paraf sistemini hiç tanımıyor, reddediyor olabilir. Çünkü görselde anlaşılan banka iletişim kurmuş, ödemeyi göndermiş ama pos çekememiş.
-
2 kart 2 telefon ile LG G4 ve G7 ile katıldık market parafustu ile 250 TL lik alışveriş 140 TL civarına gelmiş oldu, teşekkürler paraf
Puanın son kullanıcı tarihi var mı? Baktım ama göremedim
Benim cihaz rootlu olmasına rağmen magisk rootlu değil uyarısı veriyor.
O yüzden resimde ki ekranlar bende gözükmüyor :(
Enteresan.. Anlam veremedim. Kampanyayi es gecicez gibi :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X