Şimdi Ara

Parabola... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
0
Favori
4.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şirinler gibi olmuş ya, eğer iyi bir çocuk olursanız fln
  • quote:

    Orjinalden alıntı: harDeath

    Parabola Full PK Movie..



    http://rapid-share.com/files/26243003/parabola.wmv.html



    arada ki cizgi (-) olmadan



    ilk defa 20 dklık bi videoyu sıkılmadan izledim tek kelimeyle mukemmel bi video combosu minoru super artık bende bi parabola fanıyım 0di mcgrady sultan cypherın en kral adamları hepsini yatırmıs bide _konan la videosu olsa onuda izlesek super olcakmıs cypherda ozamanlarda alırsa _konan alır parabolayı ilerleyen zamanlarda LivenUp alıyor ama LivenUp'ın itemleri baya iidir
    cypherda hala oynadıgını soylemisler nicki ne acaba?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: NeverPlayWithM3

    o resmi bulamadım ama bu resim edit olmadını kanıtlar
    http://****.com/files/36614126/luring.jpg.html


    edit itemde olabilir
  • şirin baba mı? la bu iyi çocuk olursak görcez : )
  • 0000000 'ın videoları daha ilgi çekici ve güzel olabilir ama şu bir gerçektirki Parabola ondan daha iyi combo yapıyor.
  • parabola çok iyi kombo yapıyor diyenler videoları iyi izlesin çok skill sekdiriyor . bide 000000 ınkını izleyin gerçekden kusursuz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

    Dinimize , Allah'a küfür eden adam'ı bile ovuyosunuz yazık size..
    0000000 ' ı Türkiye'De bi kaç kişi reel'den tanıyo olsaydı adam bırakın oyun oynamayı yaşıyo bile olmazdı..Bizim dinimizin de en onemli ozelligi Başka dinlere saygımızdır.




    Parabola :

    Oyle bir adamdır ki , 0000000 ' ın sadece taktıgı takılarıyla 2 tane parabola olusurdu.Ama parabola o kadar güzel oynuyorki..

    Marifet olan olan itemlerle adam kesmek degil , Olmayan itemlerle adam kesmek..


    Sanane herkezin dininden? Ayrıca sen mi kurtaracaksın müslümanlığı...
  • parabola>livenup>000000>diğer asaslar
  • quote:

    @æDieselTRoniC
    Son sozum : 0000000 Edit bir chardır.


    Bende Game Master'im Bilip bilmeden konuşmak ne kadar kolay değil mi ? Varsa kanıtın göster, görelim edit mi değil mi.
  • bu konu bi kere oldukça gereksiz oyunu bırakmış çekmiş gitmiş adamların kıyaslamasını yapıosunuz.
    Nese gelelim karşılaştırmaya şimdi bazı arkadaşlar düşüncek parabola fp setle dragon aldı ama bende npler 0 landığında gider 3 5 adam keserim banada çıkar öle değil işte parabolanın bazı sitelerde resimleri vardır üstünde hala fp set ske belt wp gibi orta düzey uniq lerle genede yüksek np simgeleri almıştır ama düşünün sonuçta ctrl minor bug kullanıyo bi soul = 1920 mana =19 kere minor = 1140 hp demek üstüne 70 lwl master skilleri %25 azaltıyor + ske belt + 25 dd şimdi bi assas üstünde fp olsa bile bunu nasıl kessin ?
    Bide bi arkadaş demiş işte yok efendim zero nun videosunda itemler +8 değil parabolada öle zeronun 2. videosunu kastediyorsan zeronunda shardlarının yanmadığını görürsün demekki bu özellik kapalı böle bi karşılaştıtma saçma olur çünkü ares ilk server dolayısıyla en ii iteme sahip server elbette cypher da dupe var ama bu aresde sağlam itemler olduğu gerçeğini değiştirmez ayrıca zero ctrl minor bug yapmıyor videolarında 7 de soul 8 de minor tek slot minor yapıor sağ tuşta lf var bu durumda bu adamdan nasıl bi minor performansı beklersiniz.
    gelelim combo kıyaslamasına assas combosunda zaten bi sınır vardır onun üstüne gitmene bi kere oyun izin vermez mesela en fazla 2 hp pot arasında 5 6 dmg verirsin 8 9 kere dmg vermen hile kullanmadan mümkün değildir.zeronun edit char olmadığını kanıtlayan ss lerde mevcuttur zaten.
    En ii yenilmez oyuncu yoktur arkadaşlar 80 lwl bi char olsa bütün debuffları yerse 70 bi assasa kolayca yenilebilir.




  • cypher acıldıgından beri cypherda oynamısımdır ve 1 sene kadarda arestede oynadım parabol ve 0000000 ikisinlede cok defa karsılastım ve bir k2 oyuncusu olarak videolarını izledim 0000000 ı birazda abartıyoruz tamam kalite bir assas ve adamı zevk veren bir oyunu var ama vs lerine bakarsanız yada bir kac kişinin arasına girdiginde bazen karsısındaki adamların vslerde ondan korkarak oynadıkları görüüyo yada ben öyle görüyorum.parabola gelince bende onun bu serverdaki en iyi assas oynayan oyuncu olarak görüyorum herseyi zmanında yapıp combosuylada bitiriyor isi benm düsüncemde söyle bi sıralama yapsam

    en iyi assaslar= Parabol,0000000
    en iyi warriorlar= dante_,0di ( nekadar edit olsada saglam combo )
    en iyi mage = ( bukonuda bilgim yok mageleri pek bilmem )
    en pis bp de = Sultan derim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: harDeath

    0000000 in pk felsefesi mi? =) 0000000 in sahip oldugu tek pk felsefesi once gucsuzu kes sonra gucluyu kes..parabolanin felsefesi ise once priesti kes ki healliyemesin..biri np kasmak adina oynar..once ezigleri keser..oburu zevk almak icin kendini denemek icin oynar..0000000 o videolari cektiginde bak bakalim adamlara..kacinda +8 itemlar var..kacinin elinde ki silah yaniyor..0000000 1 skillde masterlarini yakiyor ztn..bu durumda adamlardan ne bekliyebilirsin ki?0000000 a kar$i nasil dayanmalarini beklersin?parabolanin 20dk lik videosuna bakarsan bir suru ki$ide +8 itemlar vardir...parabola oyunu okumak adina 0000000dan kat kat ustundur..parabola ne yapicagini cok hizli du$unur..20 dk lik videoyu izleyen anlar..1 saniye gec cure bassa yaticagi yerler var..0000000 in videolarini izlersen arada inventoryi aciyor bak bakalim orda neler var..cs,spear,club,axe herce$it def sagliyan fp armorlar..parabola da aciyo arada bak bakalim ne var..parabola da sadece dd25 var..yine 0000000 inventory acinca yuzuklerine,kupelerine tum takilarina bakin bide parabolaninkilere bakin kafanizda bir$eyler uyanir artik..0000000 o itemlarla ztn adam kesemeseydi yuh derdi herkes..o kadar item kimde olsa o zamanda oynamaktan 1 gram anlamayan adam bile keserdi,bicerdi..i$aret cikarirdi..parabolanin itemlarla kim ne yapabilir?+8 fp setle yediginiz damageler ne olur?parabola da zamaninda +7 shell set kullandi..ama genellikle hep +8 fp setdi..bu itemlari bir gozden gecirin..parabola kimmi$ diyenler bence biraz videolari izlesinler..parabola bu kadar ii olmasaydi 0000000 la kar$ila$tirilmazdi..2 ki$inin oyunculugundan once itemlarini kiyaslayin sonra oyunculugu kiyaslayin..parabola o kadar ii olmasaydi o itemlarla i$ yapmaz,o kadar konu$ulmazdi..zamanin cypher kralini bile kesiyordu ki o zamanki kralda bile ne itemlar vardi..bunlari du$unun sonra yorum yapin..tbl dien arkada$a da ancak gulebiliyorm..tbl fln ancak bo$ $eyler..camur atmayi kes..helal olsun de tebrik et..o itemlarla ne i$ler yapmi$ gor de du$un bakalim..parabola bir efsaneydi hala da oyle..0000000 da bir efsane..tek farklari 0000000 cok saglam itemlarla,geneline tek atarak efsane oldu..parabola ise +8fp setle +0 uniqelerle efsane olup dragon cikardi..bu 2 ki$ide efsanedir..oyunda daha bir cok efsane vardir..oyunun en ii asasi denince 0000000la parabola ilk akla gelen 2 isimdir..parabola akla geliyor ki bi$eyler yapmi$..yapmasa boyle unlu olup konu$ulmazdi..size gore 0000000 iidir ba$kasina gore paraboladir..0000000a kotu diyen yok..ama o itemlarla adam kesemese komik olurdu ztn..yapmaniz gereken $ey parabolaya helal olsun diyip tebrik etmektir..cunku yaptigi i$ler kolay $eyler degil..


    kankam tebrik ederim eline Sağlık
    bu konuya sen açıklık getirdin




  • Video yu indirdim izledim parabola'nın Bide itemi yok diyorsunuz +8 Fp ile dolaşıyor diyorsunuz video boyunca Sheller düşmedi üstünden. invertorysini açtı unique dolu. Bırakın bu işleri ya :S
  • sen odiyle hiç karşılaştın mı ? combo yapmayan bi warrior nasıl en iyi olabilir? zerola nasıl o itemi yaptı diyo biri , biz oyunun adını bilmezken adamlar myko da pk yapıyodu boss kovalıyodu isilion çıkıyodu sende zamanında oyunu şuanki kadar bilsen en az onun kadar item yapardın organize bi clanla item yapmak çok kolay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajax_mage -- 12 Haziran 2007; 13:38:23 >
  • Tamam, 0000000 Cok iyi bi adamdır .. Müslümanlara küfür etmemiştir. Edit bi char degildir. +8Shardları CS'Yi +8chtiin set'İ unigue + kaç oldugu bilinmeyen ungiue takıları (Ko'nun ilk 6 ayında belki daha da az..) kendi emegiyle kasmıştır..Çünkü hergün goruyodum o adamı boss kovalarken..Dorudur kendi el emegiyle kasmıştır..

    Biz de kıskanıyoruz yha o yuzden leke atmaya calısıyoruz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EredLithui

    Video yu indirdim izledim parabola'nın Bide itemi yok diyorsunuz +8 Fp ile dolaşıyor diyorsunuz video boyunca Sheller düşmedi üstünden. invertorysini açtı unique dolu. Bırakın bu işleri ya :S


  • quote:

    Orjinalden alıntı: jamesbond__007

    Beyler FireDrakeden önce herkes 0000000 diye bağırıyordu ancak perdenin arka yüzünde başka bir asassian

    vardı. Adı Parabola Serveri Cyhper. Bu arkadaş minorcombo ustasıdır. 0000000 program kullanmasa

    0000000'a minorcombo yu Parabola öğretti diyeceğim. Bu arkadaş 0000000 den önce 70 olmuştur. İtemleri

    neredeyse 0000000 le aynıdır ama şimdi yeni patchler ve FireDrake geldi. Bu arkadaş hala oyun oynuyor.

    Msnden görüştük ama nickini sır gibi saklıyor. Cyhperda oynayanlar RonarkLand a giderseniz altta yzan

    nicklere bakın. Eğer iyi bir çocuk olursanız Parabola nın yeni nickini görebilirsiniz...

    Sonu biraz şirinlere benzemiş




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Leonidas_

    0000000 70 olduğunda chyper açık değğildi parabola nasıl ondan önce 70 oldu?

  • quote:

    Orjinalden alıntı: DieselTRoniC


    quote:

    Orjinalden alıntı: EredLithui


    quote:

    Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

    quote:

    Orjinalden alıntı: harDeath

    quote:

    Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

    Dinimize , Allah'a küfür eden adam'ı bile ovuyosunuz yazık size..
    0000000 ' ı Türkiye'De bi kaç kişi reel'den tanıyo olsaydı adam bırakın oyun oynamayı yaşıyo bile olmazdı..Bizim dinimizin de en onemli ozelligi Başka dinlere saygımızdır.




    Parabola :

    Oyle bir adamdır ki , 0000000 ' ın sadece taktıgı takılarıyla 2 tane parabola olusurdu.Ama parabola o kadar güzel oynuyorki..

    Marifet olan olan itemlerle adam kesmek degil , Olmayan itemlerle adam kesmek..

    parabola icin soylediklerine katiliyorm ama 0000000 eger soylenenler dogruysa Turklere,Muslumanlara kufur etmedi..!

    ss yi biliyorm..ceek koymu$tu..o ss de asil olan $ey..aresde muslumgursex die biri var aresdekiler bilir..aralarinda ki olaydan dolayi fuck muslim yazmi$..en azindan bana bir cok ki$i boyle soyledi..0000000 a da oyunda sordugumda Fucking MuslumGursex demi$ti bana da..


    Pff ,

    Oyunun %80 'İnin Türk Oldugunu düşünürsek we senin türk oldugunu warsayarsak (sana demiorum ) müslümanlara mı küfür ettim dicek ?

    O arada o şekilde kurtuldu işte. Yanlış anlaşıldı ben müslümgürsex 'E falan küfür ettim dedi ama yazı açık we netti..

    Hadi Müslümgürsex 'e küfür etti diyelim..Allah'a da küfür etti. Bu nolucak peki *


    Böyle dersen iş System of a down olayına döner.


    İşte türk milleti ne yazıkki kendine hakaret eden adamları taklit ediyor sewior deger weriyor. Yazık..




    quote:

    Orjinalden alıntı: harDeath

    ben zero ile konu$tugumda kendime yabanci susu verdim..mueccim fln degilse Turk oldugumu anlamaz..ayrica ben Allaha kufur ettigini gormedim..ss varsa koyarsaniz sevinirm..


    Nası inanmak istiyosan dewam et..Elin yabancısını destekle..



    işte en doğru söz helal kardesime bizene elin yabancısından itemlerinden bize ne faysdası war




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.