ıkıncı ellerle sıfır fıyat yakın olunca.sıfır mantıklı ama.arada fark varken sıfır alınca,eskıyen ses yapan parca olmasada,ses yalıtımı ıyı olsada,ıcıne bınınce kalıbı verdıgı hıs bıde dısarıdan goruntusu kalıbı bunlar onemlı,zaten ılk bınıs ıyı hıs 3 ay sonra gecıyor.sankı on bes yasında uzun sure kullanmıs hıssı bıkkınlık sıkıcı gelıyor bu yuzden bes yasında yuz bın km yada daha az yapmısını almak mantıklı ama koltuk cokme ses yapan parca olmucak,belkı bır parca degısen olsada sonucta boyle almak mantıklı..sıfırın anlamı 3 ay sonra onemı kalmıyor sıkıcı gelıyor sıfırı ıle bes yasında olan arac ıcıne bınıs kullanma hıs dıs goruntu zaten aynı..farklı olan sey ses yapan eskıyen parca..oda bes yılda cok kendını gostermez < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 6 Mayıs 2021; 1:38:2 > |
para olsada sıfır yerıne bes yasında arac daha mantıklı

-
-
babamın bir lafı var yıllarca milletin os*rduğu koltuğa mı oturacan der. sıfır araç alınabiliyorsa her türlü daha mantıklı. sıfır ile 5 yıl arasında çok fark var
-
parcaların omru 10 sene o yuzden sıfırla 5 yasında fark..cok hor kullanılmamıssa alınır
babanın lafına gore o zaman 2 cı el pıyasası kaldırılması lazım hepsı cope gıdecek..o yuzden daha mantıklı dusunmek lazım..ayrıca iş kadına gelıyorsa herkes,defalarca erkekle takılmıs kadınla evlenıyor
yada hıc kımse evlenmemesı lazım
-
Almanya vsde doğru olabilir ama Türkiye gibi ikinci el malın sıfır maldan kıymetli olduğu yerlerde mantıksız. Sadece araba değil hiçbirşeyin 2. eli alınmaz bu ülkede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bace3434parcaların omru 10 sene o yuzden sıfırla 5 yasında fark..cok hor kullanılmamıssa alınır
babanın lafına gore o zaman 2 cı el pıyasası kaldırılması lazım hepsı cope gıdecek..o yuzden daha mantıklı dusunmek lazım..ayrıca iş kadına gelıyorsa herkes,defalarca erkekle takılmıs kadınla evlenıyor
yada hıc kımse evlenmemesı lazım
oruç kafana mı vuruyor aydın hocam ? sıfır araç alacak paran varsa sıfır alırsın. yok araçla evleniyorum öpüp koklarken zevk alıyorum filan diyorsan dediğin de mantıklı tabi
-
Ağustosta kardeşime araç bakarken 2020 sıfır km clio baz paket 1.0 atmosferik 113,5 liraydı, fiyat sabitleme kampanyasını kaçırdığım için alamamıştım. Aynı dönem 5 yaşında, düşük km, baz paket atmosferik clio 4 105 gibiydi.
Yeni kasa, neredeyse sıfır risk (bayiler de arada hatalı arada sattığı için kesin sıfır risk diyemiyorum), sıfır lastik, sıfır triger, sıfır bakım... farkı 8,5 lira.
-
İkinci el araç alacak kadar parası çok olan gidip onu alabilir ama diğer garibanlar sıfır alıyor
Sıfır ile 5 yaşında araç hiç bir olur mu tıpkı bilenle bilmeyen gibi...
ben oruc tutamıyonki..kimin kafaya vurdugu belli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 6 Mayıs 2021; 7:36:3 >
Tabi milletinde işi gücü yok her arabasına bindiğinde mutlaka marşa basmadan önce bi ossuruyor.quote:
Orijinalden alıntı: emir.kskbabamın bir lafı var yıllarca milletin os*rduğu koltuğa mı oturacan der. sıfır araç alınabiliyorsa her türlü daha mantıklı. sıfır ile 5 yıl arasında çok fark var
Ayrica ossursa ne yazar, ver arabayi aldiktan sonra ic dış detailinge 0 gibi yapip versinler.
Birakin arkadasim bu isleri. Bugüne kadar bir tane bile 0 arac almadim almam da. Ne gerek var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emir.kskbabamın bir lafı var yıllarca milletin os*rduğu koltuğa mı oturacan der. sıfır araç alınabiliyorsa her türlü daha mantıklı. sıfır ile 5 yıl arasında çok fark var
Ucaga binince de milletin osurdugu koltuga oturuyorsun, otele gidince milletin seviştiği yatakta yatıyorsun, ev alinca/kiralayinca milletin sictigi klozete oturuyorsun
Otel kısmını yazacaktım, siz daha da detaylandırmışınız...quote:
Orijinalden alıntı: HemicanUcaga binince de milletin osurdugu koltuga oturuyorsun, otele gidince milletin seviştiği yatakta yatıyorsun, ev alinca/kiralayinca milletin sictigi klozete oturuyorsun
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: HemicanUcaga binince de milletin osurdugu koltuga oturuyorsun, otele gidince milletin seviştiği yatakta yatıyorsun, ev alinca/kiralayinca milletin sictigi klozete oturuyorsun
Alıntıları Gösteraynen öyle. bu bazılarındaki kendisini aşırı kıymetli değerli görme duygusunu anlamıyorum. senin ünlü, yakışıklı, güzel, zengin, uzun boylu, kaslı, akıllı, genç vs vs olman seni diğer insanlardan daha kıymetli değerli kılmaz. sen de herkes gibi ölümlü zavallı bir canlısın. ölünce unutulup gideceksin. bu yüzden başkasının kullandığı arabayı kullanamam havasını bir kenara bırak.
-
Sıfır bomboşline araba almaktansa gider 10 yaşında donanımlı, kronik sorunları olmadığını bildiğim üst segment araba alırım paşalar gibi binerim. Bomboş, camları manuel, klimasız, b segment araçtansa 10 yaşında d segment araca binerim en azından sürdüğüm araçtan keyif alırım.
-
1 yasinda 20 bin km gecmemis araci anlarim da 5 yasinda 100 bin km yapmis aracla sifiri bir tutmak cok sacma olmus.O dediginiz araclarin agir bakimlari gelmistir.Japon araclari haric diger araclar bir suru sorun yaratir o yaslarda.
Gider sıfır kilometre 1.4 boş egea ya da 1.0 SCE boş Clio alırım.
Yine de milletin beş yıl nasıl sürdüğünü bilmediğim bir arabaya sıfır araba parası verip almam.
-
Yani hani bugüne kadar hiç bir otelde ya da 0 yapılmamış evde oturmamış, özel jeti dışında havada gezmemiş birisi ise bu şekilde lafının arkasında havasını yapabilir. Ama iş sadece arabaya gelince bunu diyebiliyorsa, bu sadece küçük dayılık olur. Yarın az zengin biriside kalkıp ben milletin osurduğu yolcu uçağı ile seyahat etmem kendi jetimle ederim diyebilir. Ki az zengin olup kendi jetini alıp, sonra masraflarının altından kalkıp batan zengin örnekleri de çok oldu.
İşe duygusal değil, mantıksal bakılırsa, uygun f/p oranıyla her şeyin 2. eli alınabilir.
-
Başlıkta yazan 5 yaşındaki düşük km'li, çok temiz kullanılmış arabalar için geçerli.
5 yaşında olup hor kullanılmış, haşadı çıkmış çok araba var.
-
O iş pandemi öncesi için geçerliydi. Şimdi 5 yaşındaki arabaya da sıfır parası istiyorlar.
2. Ele paramız yetmedi sıfır Corolla aldık kayınpedere.
Ben de bundan sonra araç değiştirirsem sıfır alırım muhtemelen.
20 yaşında araba alır koltuklarını sıfır taktırırım. Problem? 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ucaga binince de milletin osurdugu koltuga oturuyorsun, otele gidince milletin seviştiği yatakta yatıyorsun, ev alinca/kiralayinca milletin sictigi klozete oturuyorsun |
babamın bir lafı var yıllarca milletin os*rduğu koltuğa mı oturacan der. sıfır araç alınabiliyorsa her türlü daha mantıklı. sıfır ile 5 yıl arasında çok fark var |
Tabi milletinde işi gücü yok her arabasına bindiğinde mutlaka marşa basmadan önce bi ossuruyor.
![]() Birakin arkadasim bu isleri. Bugüne kadar bir tane bile 0 arac almadim almam da. Ne gerek var. |
Ağustosta kardeşime araç bakarken 2020 sıfır km clio baz paket 1.0 atmosferik 113,5 liraydı, fiyat sabitleme kampanyasını kaçırdığım için alamamıştım. Aynı dönem 5 yaşında, düşük km, baz paket atmosferik clio 4 105 gibiydi. Yeni kasa, neredeyse sıfır risk (bayiler de arada hatalı arada sattığı için kesin sıfır risk diyemiyorum), sıfır lastik, sıfır triger, sıfır bakım... farkı 8,5 lira. |
Sıfır bomboşline araba almaktansa gider 10 yaşında donanımlı, kronik sorunları olmadığını bildiğim üst segment araba alırım paşalar gibi binerim. Bomboş, camları manuel, klimasız, b segment araçtansa 10 yaşında d segment araca binerim en azından sürdüğüm araçtan keyif alırım. |
Benzer içerikler
- radar levhası koyma zorunluluğu kalktı
- jant boyama fiyat
- mobil 5 30 yağ yorumları
- en iyi hızlı cila
- ford puma yorum
- peugeot fiyat listesi 2025
- togg şarj süresi
- elektrikli araç şarj istasyonu
- toyota corolla 1.6 en dolu paketi hangisi
- fiat topolino klima varmı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X