Şimdi Ara

Para Kazanmanın İncelikleri Püf Noktaları.(SON)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
1
Favori
29.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Para Kazanma Konusunda Tüm Bilgimi Sizlerle Paylaşmak İstiyorum.Umarım Çalışmamı Beğenirsiniz.

    1-ELEMENTS :

    a-ilk yöntem için kişinin öncelikle bir maymuna ihtiyacı vardır. Kestiğiniz moblardan çıkan materyalleri ayrıştırarak element haline getirdikten sonra.bunlarda değerli olanları stall açarak satmalısınız.sizlere element piyasasını ve değerli elementleri yazıyorum.

    En değerliden başlarsak.Minimum ve maximum fiyatlarını yazıyorum.

    Water 8 2k-2,3k
    Wind 2 2k-2,2k
    Wind 4 2k-2,1k
    Earth 6 1.8k-2k
    Fire 8 1.5k-1,7k
    Water 4 1.5k – 1,6k
    Fire 2 1k – 1,2k

    b-Değerli olan elementleri bazen ucuza satan kişiler oluyor.Bunun için pazarları her zaman gezmekte fayda var.Bu kişilerden 1 e aldığınızı 2 ye satma şansınız var.o yüzden pazarları mutlaka gezin.ve 50 üstü bir oyuncuysanız mutlaka arada bir donwhang ve jangan gidip element arayın ucuza.

    c-kestiğiniz moblardan çıkan itemleri eğer çok süper bir şey değilse ve özellikle female se ve işinize de yaramıyorsa alacağınız destroyer rondolarla parçalayın.örnek olarak 64 level bir glavie çıktı diyelim.critik çok düşük ve hiçbir özelliği yok.satmaya kalksanız npc ye 600k küsüre gidecek.onu parçalayıp ortalama 2000 7 ve 8 level element elde edersiniz.Bu sayede o silahtan 4 kat daha fazla kar edersiniz.

    2-STONES

    Bu işi yapmanız için level fark etmez ama biraz sermayeniz olması lazım.tabi çok para kazanmak istiyorsanız.

    Öncelikle önem sırasına göre stoneları yazayım.ve şunu belirteyim para kazanabileceğiniz stonelar 7 ve 8 degree olanlardır.Ben 8 degree olanların en değerlilerini deeğr sırasına göre yazıyorum.gene minimum ve maksimum fiyatlarıda yanlarında.

    Lucky stone 9m-10m***
    STR stone 2,3m-2,5m
    Stamına stone 1,8m-2m
    INT stone 900k-1m
    Challenge stone 800k-1m
    Agılıty stone 700k-900k
    Steady stone 600k-900k

    Not:Lucky stone u kendiniz imal edemiyorsunuz onu nasıl elde edeceğinizi ayrıca açıklıycam.

    Stone yapmak için öncelikle hangi stoneu yapacaksanız ona ait tablet ve tablette yazan elementler lazım.Element ticaretiyle uğraşan biriyseniz bunlar elinizde mevcut olacaktır zaten.Tabletleride ya level kasarken moblardan düşüreceksiniz yada gene pazardan ucuza kapatmaya çalışacaksınız.

    --Eğer stone yaparken kullandığınız elementler ve tabletler size aitse yapacağınız her stonedan inanılmaz karlar edersiniz.
    --Eğer sadece elementler size aitse kar oranınız %100-120 arası değişir
    --Eğer elinizde hiçbirşey yoksa elementi ve tableti pazardan alıp stone yapıp satarsanız kar oranınız %40-50 arası olur.

    Diğer bir ince noktada stoneların assimile % leri.Bunu oyuncular yavaş yavaş öğrenmeye başladı ama hala çoğunluk bilmiyor.Stoneların alt kısmında yazan %10 % 20 % 30 gibi oranlar var.Bu oranlar stoneu bir iteme bastığınızda o itemin diğer bir özelliğini değiştirme ve etkileme yüzdesi.% 10 olursa düşük ihtimal yani iyi, % 30 olursa yüksek yüzde yani kötüdür.Mesela 12 criticli bir glavie e %30luk bir INT stone bastığınızda onun critiğiyle oynama ihtimali vardır.yada diğer bütün özellikleriyle.Buna dikkat etmeniz gerekir.Normal şartlarda herkesin bunu bildiğini düşünürsek %10 luk bir stone daha pahalı olmalıdır..Bu zamanla olacak bir şey.

    3-DİĞER YÖNTEMLER

    Diğer yöntemlere gelirsek

    Kervan
    Blue ve Sos itemler
    Yüksek Critli silahlar
    Elıxır satışı
    Kurt kasıp satmak(no name olmasına dikkat edin)

    Üstüne basa basa söylüyorum.Pazarları her zaman sıkılmadan usanmadan gezin.Para eden her şeyi toplamaya bakın ama ucuza alın.3 şehrin pazarını da ayrı ayrı gezin.Alacağınız element stone u WTB yazarak arayın.

    Son olarak gene önemli bir konu.Silah parçalama hakkında.Blue olan silahlarda parçalama sonuçu silahın levelinde stone düşme ihtimali vardır.
    Örnek olarak 64 level bir glavie parçaladınız diyelim.Bu glavieden misal olarak 500 earth 7
    500 wınd 7 500 water 8 500 wind 8 düşer.elementler her zaman değişir.parçaladığınız iteme görede çıkan element sayısı değişir.Fakat diyelim gene 64 bir glavie ama blue.3 lucky 2 steady si var.Bunu parçaladığınızda gene aynı sayıda element ve onun haricinde bir yada birkaç stone düşme ihtimali vardır.Eğer şansınıza bir Lucky 8 stone düşerse 10m cepte bilin.
    Onun için arada sırada gene pazarda gezerek ucuza satılan blue itemleri alıp parçalayabilirsiniz.bir nevi kumar gibi ama eğlenceli.


    Sevgili arkadaşlar yukarıda anlattığım yöntemle 15 günde 170m para kazandım.Bunları aslında kimseyle paylaşmamam lazım sonuçta ticarette işin püf noktalarını başkalarınada öğretmek sana yeni rakipler doğurur ve piyasa durgunaşır.fiyatlar düşer.ama ben kazanacağımı kazandım alacağımı aldım.artık bu bilgilerden başkalarıda yararlansın istedim.

    Not: Anlattığım ve bahsettiğim fiyatlar yeni açılan yada 2 aylık Serverlar için geçerli değildir.oralarda eminim daha değişiktir.ama ortalama bunlardır.

    Hepinize iyi oyunlar.Şans yanınızda olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 21 Ekim 2006; 12:26:59 >







  • Mükemmel olmuş eline sağlık
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _Jackal

    Mükemmel olmuş eline sağlık

    +99998798798798784654987
  • cok iyi çalşma ellerine sağlık
  • lucky stone işini bilmiyodum iyi oldu böyle eline sağlık
  • ya arkadaşlar silah nasıl parçalanıo
  • saol elıne saglık
  • küpe kolye ıwır zıwır satan npc ye gidip 'destroyer rondo' alıyorsun...daha sonra y tuşuna basıp alchemy penceresini açıyorsun..ordaki kutuya destroyer rondo yu koyduktan sonra parçalamak istediğin item i koyuyorsun sonra fuse diyorsun we paramparça oluyor o.O

    eline sağlık Lord güzel olmuş..ama bişey sorucam venice de kimi görsem 8d str leri 1 m ye satıyordu..2 m falanda gördüm ama çok sık değil..sen rahatça alıcı bulabildin mi bu söylediğin fiyatlara ? gerçi 8d str bu istersen alma ama .. =)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceLaCroix -- 6 Ekim 2006; 22:45:00 >
  • Dunle bırlıkte aynı tur 2. konuyu acms bulunmaktasın yannıs annama ztece bı dusunce ters cewap olarak algılanıorsa ozr dılerım
  • güzel çalışma
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dr_Just

    Dunle bırlıkte aynı tur 2. konuyu acms bulunmaktasın yannıs annama ztece bı dusunce ters cewap olarak algılanıorsa ozr dılerım

    Doru demısın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dr_Just

    Dunle bırlıkte aynı tur 2. konuyu acms bulunmaktasın yannıs annama ztece bı dusunce ters cewap olarak algılanıorsa ozr dılerım



    o topiği okuduysan eğerki okuğunu zannetmiyorum orada görürsün koyduğum resimi ve düşüncelerimi.orada yazılanlar kısmen doğru o yüzden bu topiği hazırladım.ve hatta konunun sonunada (SON) yazdım.o yüzden ondanda buındanda öğrenecek çok şeyin var.ama ikiside farklı paltformları anlatıyor.isteyen yararlanır isteyen yararlanmaz.bu size kalmış bişey.
  • yararlanma konusunda hıc bı art gorusum yok ! yannıs annama yanı her topıe gırıp kendını yazmak zorunda olanlardan diilim 3,4 topic wardı bu tarz o yuzden tepkı gosterdm tekrar ozr dilerm hata yaptysam affet
  • Hacı,element işinden 6 Günde,sadece 3 saat stall açarak 18 milyon para yaptığımı bilirim!İşi biliceksin Lord westside anlattıklarını aynen yaparsanız para babası olursunuz Ama ben yaptığım paraları hep dağıtıom hiç kendime bir şey alamadım Arkadaşlar falan istiyor veriyorum,bazen biraz fazla aşırıya kaçıyorum...Benim yaptığımı yapmayın ama Lord'un söylediklerini aynen yaparsanız para babası olursunuz!Yalnız o taş fiatları her degree'de aynı değil hacım sen galiba 8 Üzerinden almışssın!Stone hp falan 6 Degree'de 600 k faan bizim serverda!Int'ler steay lerde en uçuğu olsa olsa 700 k oluyor ama 6 -7 degree arası hafiften 1 mile dokundurma var 8 degree Str Stone çıktımı zaten zenginsin yap taşını koy 3 milden almazlarsa adam değilim




  • arkadasim gecekten ellerine kollarına saglik emegine saglik ne diyeyimki sana ben bos msj atmai sevmem ama gercekten bu cok guzel tebrik ederim..
    Saygilarimla
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LorD_KeNNy

    arkadasim gecekten ellerine kollarına saglik emegine saglik ne diyeyimki sana ben bos msj atmai sevmem ama gercekten bu cok guzel tebrik ederim..
    Saygilarimla


    SAOLASIN.BUNU ARADA BİR UPLARIZ.ÜSTTE KALSIN HERZAMAN ARKADAŞLARIMIZ OKUDUKÇA VE UYGULADIKÇA PARA KAZANIR UMARIM.SAYGILAR.
  • ATA BİN ELELMENT TOPLA SAHİN OLUM BU İŞTE İYİ PARA VR .
  • güzzel olmuş




  • arkdaşlar slm bencede size birşey sorcam şimdi silah parcalıyon ya +2 mesela eski wepons geri geliyomu
  • beyler gecen gun arkdasım 200M kazandı karakoram a gıttık delılık yapmaya orda adam penon keserken tabi bizde atlıyız sos dustu sword arkdasta atla ıtemın ustune geldı adam alamadı ıtemı bı turlu bızımkı aldı +2 sos sword dedi 64 lvllık laaan die de bi bagırdı dogruluk oranı nı bılmıom ama 2 saat sonra bana exchange den 203M parasını gosterdı buda bı yol yane bılınde
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.