Şimdi Ara

İTEM DÜŞÜRMENİN KÜÇÜK Bİ HİLESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
34.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

AMA BAKIN BEN BUNU YEMİN EDERİM DENEDİM VE SONUÇLARINI SÖLEYECEM SİZLERE ÖNCELİKLE GÖREV YERİNİZE GİDDİĞİNİZDE ETRAFA YAYILMAYIN DAR AMA CANAVARI BOL Bİ ALAN BULUN ORDA KASIN YANİ CANAVAR KESDİĞİNİZ ALAN UFAK OLSUN BURDA NE KADAR UZUN KALIRSAN ORDA SANA İTEM DÜŞME OLASILIĞI MİSAL % 30 İSE SEN BELLİ BİR ALANDA KESDİNMİ %50 - 60 CİVARINA ÇIKIYO AMA GENİŞ Bİ ALANA YAYILIRSANIZ YANİ SABİT DURMADAN KESERSENİZ Bİ ORDA Bİ BURDA EMİŞN OLUN 1 HAFTA DAİ KESSENİZ GÖREV YAPSANIZ İTEM ÇIKMAZ

NOT : BUNU BANA Bİ VİETNAMLI KİŞİ SÖLEDİ BEN İNANMADAIM AÇIKCASI AMA DENEDİM VE PİŞMAN OLMADIM SİZDE DENEYİN KORKMAYIN BİŞE KAYBETMEZSİNİZ VE EMİN OLUN BURDA BANA TŞK MESAJLARI GELECEĞİNE ADIM GİBİ EMİNİM

SAYGILAR VE SEVGİLER

Evil Lands Efsanevi Item Düşürme Hilesi

Evil Lands'de efsanevi item düşürme şansı arttırmanın bir hilesi var. Evil Lands oyununda item düşürme şansını arttırarak daha güçlü ekipmanlar elde edebilirsiniz.

Metin2 oyununa benzer şekilde, Evil Lands'de de item düşürme şansı çeşitli faktörlere bağlıdır. Bunlar arasında karakterinizin seviyesi, düşmanların gücü ve kullandığınız ekipmanlar yer alır.

Efsanevi item düşürme şansınızı arttırmak için yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır:

• Karakterinizi geliştirin: Karakterinizin seviyesini yükseltmek, item düşürme şansınızı arttırır.
    • Daha güçlü düşmanlarla savaşın: Daha güçlü düşmanlarla savaşmak, daha yüksek kaliteli itemler düşürmelerine neden olur.
    • Item düşürme şansını arttıran ekipmanlar kullanın: Bazı ekipmanlar, item düşürme şansınızı arttıran özelliklere sahiptir.
    • Oyuna düzenli olarak giriş yapın: Evil Lands'e düzenli olarak giriş yapmak, günlük ödüller ve etkinliklere katılma şansı verir. Bu ödüller ve etkinlikler, efsanevi itemler kazanmanıza yardımcı olabilir.
    • Sabırlı olun: Efsanevi itemler nadirdir ve düşmeleri zaman alabilir. Sabırlı olun ve yukarıdaki ipuçlarını takip etmeye devam edin.

Bu hileleri kullanarak Evil Lands'de efsanevi item düşürme şansınızı önemli ölçüde arttırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynı yerde 2k tane çiçek kestim birtek 32 crt 5 sword düştü

bende mi şans yok nedir

millet patır kütür düşüyor sos ları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 9 Ağustos 2006; 19:36:42 >
    lvl 16+3 SOS sword dustu yetmedi lvl 16 SOS yuzuk dustu yetmedi birde 24+4 SOS spear dustu
    hepside farkli farkli alanlarda
  • EVET HİLLEDEN ÇOK Bİ TAKDİK BENİ DÜZELTTİĞİN İÇİN TŞEKKÜRLER KARDEŞİM BİLDİĞİN DİĞER TAKTİKLERİDE BURDA YAZARSAN OKUYAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZ UYGULARLAR

TŞK. KARDEŞLER..

SAYGI VE SEVGİLER
    lwl 70 :)
    job elemental lord
    server OLIMPIA
  • çok saol arkadaşım

Different şu dier taktikleride söyle yararlanalım kardeş

Elixsir haritasımı var yoksa
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakmayın sadece guild içi samimi arkadaşlarıma söylerim

Orjinalden alıntı: :DiFFeReNT:

Kusura bakmayın sadece guild içi samimi arkadaşlarıma söylerim

Çok ayıp ediyon valla

Müslümanın malı ortaktır sadece bi taktik onuda çok görme bizlere

• teorin doğru hocam yani bnada hep ole item düşüyor dar bi alanda seri seri kesince oluyor bi questte setimi yenilediğim bile oldu

Bak arkadaş yukarda birini açıklamış

Bu tıpkı ful str gidin skillerinizi şöyle verin

Trader oluyorsanız şu yolu tercih edin der gibi..

Bi tAKTİK BU SÖYLE HERKEZ BİLSİN...
  • evet dedigin mantıklı ama ben katılmıyom ben level 45 şim ve çok geniş alanlarda kesim yapıyom ve inan bana depomda 3 göz item dolu bence sen sansına güven ve canın ne isterse orda kes şans varsa her yerde düşer saygılar iyi eğlenceler herkeze
    AGA kurt pilis sadakacıları gelsın emi
  • quote:

mr buqqs bende denemiştim onu o bir taktik ama o taktikten başka 4 tane daha taktik var

Hımm...Benim anlamadığım madem paylaşmayacaksın neden milletin içine kurt düşüruyorsun?

Eğer üstünüzde veya kasanızda mavi veya sarı bir item varsa onu interventory'nin bir köşesine koyun. Daha sonra belli bir alanda yaklaşık 20-25dk kadar yaratık öldürün eğer item çıkarsa onuda ilk koyduğunuzun yanına koyun.. item çıkardıktan sonra başka bir alanda başka bir yaratık kesin aynı yaratıklar üstünde yoğunlaşırsanız çıkmayabiliyo.. Bu şekilde devam edin değişik alanlarda 20-25dk kadar durmadan yaratık kesin ve çıkan itemlerı biriktirin.. Bir nevi item farm gibi birşey...

Dalqa geçmeden evveL bir deneyin Sonuç alamazsanız burdayım... istediğiniz küfürü edebilirsiniz

• sana şimdi msn adresini verirsen küfür etmek istiom hiç bi deişklik olmadı 32 sos bow düştü denedim sonuç gene aynı
  • Esasında mantıklı dar alan hep aynı alanda kesmek mantıklı. Loto gibi düşünün hep aynı sayıları oynuyorsunuz . Çıkmadıkça bir sonraki çıkma olasılığı artıyor. Oyuna uyarlarsak bu item droplar haritaların belli yerlerine belli periyodlarda yaratıklara spawn oluyor resmen :) Ayrıca yapılan görevlere görede bir kotanız var bence oyunda . Ne npc 'den ne stalldan silah almadım şimdiye kadar keza armour set ve garment olarakta. Leveliniz neyse oyun o quest içerisinde size her silahtan bir tane 35 38 her neyse sword,bow,spear,shield veriyor. Keza giysileride veriyor. Deneyin görün :) Hatta ıyun size gerekli itemi verebilmek için (levelinize göre) hemen yanınıza giant bile spawn ediyor . Böyle bir algoritmada var yani.

"Hımm...Benim anlamadığım madem paylaşmayacaksın neden milletin içine kurt düşüruyorsun?"

+10 katrilyon ussu bi milyar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknowar -- 9 Ağustos 2006; 22:42:51 >

• denedim ama olmadı allahalla anlamadım giti
    abi item nasil duser varmi elinde sos bir silahin bak nasil dusuyor item gor

Orjinalden alıntı: _Agwe_

quote:

mr buqqs bende denemiştim onu o bir taktik ama o taktikten başka 4 tane daha taktik var

Hımm...Benim anlamadığım madem paylaşmayacaksın neden milletin içine kurt düşüruyorsun?

+1
    Imagination, life is your creation...

You are my doll, rock'n roll, feel the glamour in pink,
    Kiss me here, touch me there, hanky panky...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.