Şimdi Ara

para kazanma hırsı ile hayatı kaçırmamak gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani yatırım yapmak, birikim yapmak çok güzel şeyler. malına, mülküne mal katmak ama hayatı da kaçırdıktan sonra bu döngünün içinde her şey ziyan oluyor. Güzel bir yemek yiyemedikten, güzel yerleri gezemedikten sonra bence bir anlamı yok. Parayı sağa sola savurmak değil de her şey dengeli olması gerekir bence.

• Para kazanma hırsı iyi birşey değil. Para kazanmak da hedef olacak birşey değil. Kendisi çalışan bireyin kişisel gelişimine önem verip kendini geliştirmesi, firması olan birisinin de firmasını verimli hale getirip firmasını geliştirmesi gerekir. Yanı hedef gelişim oldugunda para gelir. Ama para gırsı varsa gelişim yoksa gelen para ya şansadır ya da çok yakında elinden uçacaktır. Zaten gelişim olmadan para hırsıyla kumar kripto vs işlem yapanların hali ortada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam belli bir gelire sahip olduktan sonra dedikleriniz doğru fakat ülkede insanlar temel ihtiyaçlarını bile zar zor karşıladığı için herkes evden işe işten eve yaşıyor diye düşünüyorum. bu döngüye hapsolmuş biri için hayatın amacı hayatta kalmak oluyor sadece. ayrıca ben de buna benzer döngüdeyim çıkamıyorum da cidden zor

• Hayatı yaşamak için de para gerekiyor işte tam bir paradoks. Evde boş boş oturmak mı hayatı yaşamak mesela dünyayı gezmek istiyorsun önce paran olmalı ya da yeni bir şey deneyimlemek istiyorsun... Dışarı adım atınca bile para gidiyor kapitalist bir dünya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.