Şimdi Ara

Para herşeyin üstündedir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Para şunlardan daha üstün ve daha önemlidir.
    Bunların hepsi fostur,siz onları ikinci plana atmazsanız para için onlar sizi ikinci plana atabilir. Sayıyorum.

Milliyet, vatan,ulus, din, tüm arkadaşların, kardeşin ve baban ve hatta annen, halan.. kısacası tüm akrabaların..

Böyle olmadığını iddia eden birini yedirip borç batağına çekin, fakirleştirin.. Böyle olduğunu kendisi de görecek.

Para o kadar üstündür ki, onu geçebilecek şeyler sınırlı. belki sağlık ve belki kendi çocuğun. başka birşey onun önüne geçemez. para kutsaldır. dinden bile kutsal.

resim geliyor saygı duruşuna geçin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuna 3 5 atın da anlaşın diğer şeylerin değerini.

• Para konuları açarak "para asıl güçtür" teorine bizi de ortak etme :D

Uzunca yazardım ama gerek yok.

İster kabul et ister etme;

Herşey para değildir.Paradan çok önemli değerler vardır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anca fiktif olmayan metanın değerinden söz edebiliriz gerisi fasit daire yanlış inancıdır
  • Myhunter kullanıcısına yanıt
    maneviyat gibi. bazı ınsanlara para çöp gibi gelebiliyor.
  • Ben paramı genelde yastığın altına koyuyorum. O yüzden para her şeyin üzerinde olmuyor. Paranın üzerinde yastığım, yastığımın üzerinde kafam var.
  • Para kendisine karşı hazır ola geçenleri değil, kendisini hazır ola geçirtenleri sever.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para her şey sayılabilir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağlığını, annesini, babasını, çocuğunu kaybetmeyen, gerçek acı ve çaresizliği yaşamadıysanız size göre bu durum doğaldır. Umarım bu acıları yaşamazsınız. İyi forumlar.

• GR33K kullanıcısına yanıt
    sağlık ve çocuğun daha önemli olduğunu söyledim birader. ama anne baba öyle değil.çünkü seni bu dünyaya getiren onlar ve karşılıksız seni belli yaşa getirmeliler. sende çocuk yapıyorsan o sorumluluğu kabulleniyorsun demektir ve bakmakla yükümlüsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 13 Ocak 2019; 15:37:57 >
  • İmzam her şeyi anlatıyor
  • Saglık derim gerisi kendine gelir...

• Her seyin ustunde olan sey hicbir seydir.Detaya girmeyecegim ama algida seciciligi kontrol etmek gerek.

Altin konusu haz ve mutlulukla dogrudan iliskili buna bagli insanlarin yasadigi bir seye bagli olmak, bir seyler icin var olmak bagintisi ortaya cikiyor bence hazci olmamak gerek. Bunlarin norokimyasal aktiviteler oldugunu biliyoruz peki neden bir seylere odaklanmak yerine oz anlayisimizi ve buna bagli olarak oz farkindaligimizi guclendiremiyoruz? Bizlere dayatilanlar altinda kaliyor ve kabulleniyoruz. Daha farkli ve cikarim odakli uzun bir seyler yazabilirdim ama arastirmak ve ogrenmek...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.