Bildirim
Para cezaları neden bireyin gelir durumuna göre verilmiyor ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Mantıklı. Dikkate alınmalı bence. -
Aslında mantıklı ama dediğiniz zamanda bazı haksızlıklar ortaya çıkar. Mesela adamın dükkanı osu busu var yanı geliri çok ama hepsi ya karısının üzerine ya çocuğunun üzerine falan. Onlar nasıl olacak? -
quote:
Orijinalden alıntı: BenTugay
Aslında mantıklı ama dediğiniz zamanda bazı haksızlıklar ortaya çıkar. Mesela adamın dükkanı osu busu var yanı geliri çok ama hepsi ya karısının üzerine ya çocuğunun üzerine falan. Onlar nasıl olacak?
Yapılmak istendigi zaman tabiki uzerinde calısılir ve cesitli yontemler gelistirilebilir.ceza alt sinir ve ust sinir belirlenip es durumunun da geliri de bir yuzde ile dikkate alinarak ceza matrahi cikartilir. Tabiki bu cezaların ayakustu kesilmesi zor olacaktir, surekli guncel ve buyuk bir veritabani gerektirecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mantıklı ama bu sistemde olmayacak bir şey bu -
200 TL'lik banknotun üstünde Yunus Emre'nin resmi varmış. Ben görmedim bana da bir arkadaşım söyledi. -
bazı ülkelerde böyle uygulama var ama gereksiz zorla olur bizim ülkemiz için.zira pek cok standart kural bilr doğru düzgün uygulanamıyor . zaten varlıklı bir insana bu sekilde ceza kesen polis de sürülür durur. -
trafik cezalarına daha çok verilmeli bence gelir duruma fasa fiso.
Can herkesin ortak malı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolStoryWriter -- 22 Kasım 2013; 7:59:14 > -
Olmaz bence
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X