Şimdi Ara

Para böyle birşey :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Tabii canım

• ünal başggaaaaann
  • reyes kesin gelmeli...
  • cevap çok iyi olmuş ama bunu alacağınıza gidin manısadan yiğit gökoğlanı alın.
  • başkaannnnnnn
  • Reyes
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

cevap çok iyi olmuş ama bunu alacağınıza gidin manısadan yiğit gökoğlanı alın.

Bence de Yiğit Gökoğlan'ı alalım.

İspanyol topçu istemem zaten. İspanya milli takımında son iki sene banko oynayanlar hariç tabii. Onları da biz alamayız zaten.

Bu arada, söz konusu bonservis miktarı umarım İspanyol AS Gazetesi'nin yazdığı rakam değildir. 12m € etmez Reyes. Arda eşittir Reyes hiç etmez. Reyes'in ederi 7, bilemedin 8. Arda'yı Atletico bugün satsa en az 15 eder, bana kalsa sezon sonu 20 eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne var bu Reyes'te anlamadım gitti. Keita tarzı adam lazım bizee. Güçlü,hızlı,teknik,yetenekli Yıkılmıyordu be ah ahhh doya doya izleyemedik
  • reyes buraya gelsin ilk maçta nalları diker.
    biraz mantıklı konuşun ya.adamı atleticoda görmiyormusunuz? ispanya standartlarında bile mücadele edemeyen bir adam tr de ne hale gelir?
  • Daha öncedende dediğim gibi buraya gelmek için bu kadar nazlanan ve özellikle İspanya dışına çıktığında oynadığı takımlara adam gibi katkı sağlayamamış bir oyuncuyu buraya getirmek birazcık saçma duruyor
  • Reyes hâla Atletico'nun en iyisi, oynamadığı halde Fakat başkan yanlış konuşuyor, aynı hatayı Forlan ve diğerlerinin transferinde de yapmıştı.
  • ÜNAL BAŞGAAAAAAAAAAAAAN
  • Canları getirmek istemiyor anlaşılan bu kadar rahat söylediğine göre Keita gibi bir kanat oyuncusu cidden bu takıma ilaç gibi gelirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

cevap çok iyi olmuş ama bunu alacağınıza gidin manısadan yiğit gökoğlanı alın.

Bence de Yiğit Gökoğlan'ı alalım.

İspanyol topçu istemem zaten. İspanya milli takımında son iki sene banko oynayanlar hariç tabii. Onları da biz alamayız zaten.

Bu arada, söz konusu bonservis miktarı umarım İspanyol AS Gazetesi'nin yazdığı rakam değildir. 12m € etmez Reyes. Arda eşittir Reyes hiç etmez. Reyes'in ederi 7, bilemedin 8. Arda'yı Atletico bugün satsa en az 15 eder, bana kalsa sezon sonu 20 eder.

Bonservisi 4 milyon euro

• Reyes gelirse yatmaya gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Ne var bu Reyes'te anlamadım gitti. Keita tarzı adam lazım bizee. Güçlü,hızlı,teknik,yetenekli Yıkılmıyordu be ah ahhh doya doya izleyemedik

Aynen katılıyorum. Reyes illa gelecekse gelmesin demem ama öncelikle keitayı almamız lazım.. böyle orta sahadan topu alıp, atın oğlu gibi yardırıp gidecek. özledim valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

Reyes gelirse yatmaya gelir.

Haklısın. Reyes değil de, poldi keita gibi adamlar lazım bize. Yiğit gökoğlan da alınmalı. Hiç sanmıyorum ama olursa Gökhan Töre de olur. Bize hızıyla topu içeri sokabilecek adam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Ne var bu Reyes'te anlamadım gitti. Keita tarzı adam lazım bizee. Güçlü,hızlı,teknik,yetenekli Yıkılmıyordu be ah ahhh doya doya izleyemedik

Aynen katılıyorum. Reyes illa gelecekse gelmesin demem ama öncelikle keitayı almamız lazım.. böyle orta sahadan topu alıp, atın oğlu gibi yardırıp gidecek. özledim valla

Valla ya adamı indiremiyorlardı bile

• quote:

quote:

quote:

İndirmeye kalkan olursa da sonuçları belli.

bknz: Roberto Carlos

• quote:

quote:

quote:

quote:

İndirmeye kalkan olursa da sonuçları belli.

bknz: Roberto Carlos

Sırtında götürdü orda bir süre Carlos'u

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.