Şimdi Ara

Para Biriktirme Yöntemleri (YOKMU ÖNERİLERİNİZ ARKADAŞLAR?) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
12.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanında para taşıma. Akbilin her zaman dolu olsun tamam işte.
  • 1 tl ye 10 liralık iddaa yap banko maçlar falan böylece 10 lira senin sermaye olur onun 5 tl siyle de 1 e 10 veren yaparsan 50 tl alırsın. Öyle öyle arttır işte

1-Van Der Sar 29-Tomasz Kuszczak | 2-Gary Neville 3-Patrice Evra 5-Rio Ferdinand 6-Wes Brown 15-Nemanja Vidic 20-Fabio da Silva 21-Rafael 22-John O'Shea 23-Jonathan Evans 30-Ritchie de Laet | 4-Owen Hargreaves 8-Anderson 11-Ryan Giggs 13-Ji Sung Park 16-Michael Carrick 17-Nani 18- Paul Scholes 24-Darren Fletcher 25-Luis Valencia 26-Gabriel Obertan 28-Darron Gibson | 7-Michael Owen 9-Dimitar Berbatov 10-Wayne Rooney 14-Javier Hernandez 19-Danny Welbeck 27-Federico Macheda 32-Diouf

Red Devils !
  • Sana Kesin Çözüm

açılmayan kumbaralar vardır 1 tl ye onlardan al eline 5 kuruş geçse dahi at baya birikir tabi sonra kırıcan kumbarayı paraları al bi bankaya yatır sonra yine aynı denenmiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZekiOzl -- 29 Haziran 2010; 11:57:53 >
  • Hesap açtır annenim ya da babanın vardın onlardan bir ek hesap al olmadı.Ne bulursan at hesabına.Dışarı çıkarkende kartı yanına alma ki harcamayasın.Ya da şu açılmayan kumbaralardan al.Birtek ortadan vurunca kıçı kırılıp açılanlardan ne bulursan içine at.
  • LÜTFEN BANADA YARDIM EDİN HAFTALIK 20 TL alıyorum ve 5 ayda 200 tl biriktirmem lazım lütfen nasıl yapabilirim
  • İçki - Sigara - Kumar - Karıkız yoksa para zaten kendiliğinden birikir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torque_ -- 16 Temmuz 2010; 10:41:03 >
    the water flowing
    the endless river
    forever and ever

• quote:

Orijinalden alıntı: Torque_

İçki - Sigara - Kumar - Karıkız yoksa para zaten kendiliğinden birikir

Hiç biri yok ama şu dert var: İnternet kafeye çok gidiyorum. En az günde 3 saat.
    Edit: Devrik cümle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve İkinci Sarı Kart -- 16 Temmuz 2010; 11:33:21 >

Eğer bunu okuyorsanız, bu uyarı sizi ilgilendiriyor. Bu karınca duası gibi yazıyı okuduğunuz her saniye, hayatınız biraz daha kısalıyor. Yapacak başka işiniz yok mu? Hayatınız bu kadar boş mu, şu dakikaları harcayacak başka bir şey düşünemiyor musunuz? Otoriteye, otorite olduğunu iddia eden herkese saygı duyacak kadar hayran mısınız? Size okumanızı söyledikleri her şeyi okur musunuz? Size düşünmenizi söyledikleri her şeyi düşünür müsünüz? Size istemeniz gerektiğini söyledikleri her şeyi satın alır mısınız? Evinizden çıkın. Hoşlanacağınız birisiyle buluşun. Aşırı alışverişi ve mastürbasyonu bırakın. İşinizden ayrılın. Bir kavga çıkarın. Canlı olduğunuzu kendinize ispat edin. Eğer insanlığınızı talep etmezseniz bir istatistik olarak yaşayacaksınız. Sizi uyarıyoruz. Dikkate alın.

• Günlük 5 TL alıyorum.Okuldayken tavuk döner(1.75 tL) + ayran (50 kr) alıyorum.Gerisini kumbaraya atıyorum.Hiç bir zamanda kumbarama bakmıyorum :) 50 TL kadar olunca anneme veriyorum,o biriktiriyor.4 ayda 500 TL biriktirdim.
    Edit : Cool story yazarsanız bozuşuruz.Bende yalan yok.
    Everybody, one day will die, and be forgetton. Act and behave in a way that will make life interesting and fun, fuck a mundane predictable life working monday to friday with something you derive no pleasure from; just living life out till you grow old and wither away. Find a passion, form relationships, dont be afraid to get out there and fuck what everyone else thinks, trust me its alot more fun that way.Dont ever pay people out or put people down. Instead just put yourself up and let the haters do their thing. Id rather be a person thats hated on, than a person that does the hating. A wise man one said..Haters gonna hate!
  • altılı yapın

Orijinalden alıntı: kN0xviLLe

Günlük 5 TL alıyorum.Okuldayken tavuk döner(1.75 tL) + ayran (50 kr) alıyorum.Gerisini kumbaraya atıyorum.Hiç bir zamanda kumbarama bakmıyorum :) 50 TL kadar olunca anneme veriyorum,o biriktiriyor.4 ayda 500 TL biriktirdim.
    Edit : Cool story yazarsanız bozuşuruz.Bende yalan yok.

Bende günlük 5 alsam birikir.Okulda Simit+ayran ile geçirdiğimi düşünürsek buda 1 tl falan oluyor her gün 1 tl haftada 20 tl kârım olur bir ayda 80 tl 4 ayda 320 sadece kendim biriktirsem böyle olurdu heralde.
  • Çikolatayı anne-babana aldır.Markete gidince bir sürü.Sen vermezsin parayı,ben öyle yaptırıyorum 2 günde bir 7,5TL at kunbaraya 2,5TL sana kalsın...Sonra sahte kitap al,millete orjinal diye sat 2 günde 15 kağıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophrenia -- 16 Temmuz 2010; 12:15:14 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.