Şimdi Ara

Para biriktirip evden ayrılmaya karar verdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 40-50 gün sonra bana 3-4 ay yetecek param olacak. Neden ayrılıyorum ? Ruh hastası bir annem var. Kısaca özetlemek gerekirse. Size hayatı zindan eder. Her yaptığınız şeye konuşur. Her hatanızı 1 hafta boyunca size durmadan hatırlatır. Hata derken şey yani çorap niye orda, battaniye niye yerde falan.

Yaşım 22 oldu. Sürekli azarlanmaktan bağırılmak zoruma gidiyor. Çocuk değilim ki susayım. Evde huzur denen birşey yok. Babam da sürekli destek oluyor anneme. Daha kötü şartlarda daha huzurlu ve daha mutlu olmaya varım. Bu aileyle daha fazla durmak istemiyorum.

Bu 40-50 günde okul durumum belirlenecek. Duruma göre ya yurtta kalacam ya da başka biriyle ev arkadaşı olacağım. Tabi paralar da suyunu çekecek, evden ayrıldıktan sonra hemen yarı zamanlı çalışmaya başlamam lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynısı bendede var mecbur katlanıyoz ayrı eve cıksam kıra parası cok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 18 Ocak 2019; 8:39:26 >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Şehir neresi hocam sizin ? Ben araştırdım biraz 400-500 liraya 2-3 kişi kalınacak evler var. Genel olarak 3.kişi arıyorlar eve. Kira 500 faturalarla en fazla 600 olsun diyelim. Gayet iyi diye düşünüyorum.

Tabi biriktirmem gereken para en az 2500-3000 lira. En azından aylık 1000 giderim olsa hiçbir şey yapmadan hiçbir yerde çalışmadan 3 ay geçinebilme imkanım olsun ki zaten ayrı eve çıkar çıkmaz part time bir işe girmem lazım.

• Part time işe şimdi gir hocam eline para geçer

• Şuanda çalışıyorum zaten hocam

• Okulla isi ayni anda goturebileceksen destekliyorum, huzur olmayan evde yasanmaz. Ben de uzak bahanesiyle birkac ayda bir eve gidiyorum, universitede yurtta kalirken de boyleydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha battaniyesine ve çorabına sahip çıkamayan bir çocuksun. Muhtemelen bir kaç ayda ağlaya ağlaya geri dönersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    Keko olmaya karar verdim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ø kullanıcısına yanıt
    Hocam nickleri degiselimmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anne baba bile bir süre sonra büyümüş eşek kadar olmuş adamı taşıyamaz. Nerden biliyorsun dersen bende aynı haldeyim Ama ayrı bir yere çıkarak aile ilişkilerini düzeltebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.