Şimdi Ara

Papers Please oynayanlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
14.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun bedava olan betası oynadım çok sardı ne zaman başladı ne zaman bitti hatırlamıyorum
    Bide şu kendi pasaportunu yapan amca vardı kıyamadım aldım içeri onu vicdan yapanların hepsini aldım zaten
    edit:indirime girer girmez full sürümü alıcam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assising -- 21 Ağustos 2013; 20:27:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assising

Oyunun bedava olan betası oynadım çok sardı ne zaman başladı ne zaman bitti hatırlamıyorum
    Bide şu kendi pasaportunu yapan amca vardı kıyamadım aldım içeri onu vicdan yapanların hepsini aldım zaten

ben o adamı almadım 19. güne geldim adam hala geliyo bi şekilde searche soktum bomba çıktı adamda
  • 10 dolar olmasa güzel oyun. Fiyatı biraz düşsün alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

quote:

Orijinalden alıntı: Assising

Oyunun bedava olan betası oynadım çok sardı ne zaman başladı ne zaman bitti hatırlamıyorum

ben o adamı almadım 19. güne geldim adam hala geliyo bi şekilde searche soktum bomba çıktı adamda

sizde daha fenaymış.... bende her şey tam olarak geldi karşıma eksiksiz... kiloda bi sorun çıktı. taramaya soktum. bacağında uyuşturucuyla girmiş... birde diyor geçirirsen 10 tl vericem sana diye. önce güldüm sonra bastım denied

• güzel ve farklı bir oyuna benziyor.Alabilirim bende .
  • Çok rüşvet alıyordum Ezic örgütünün adamını geçirdim diye 1000 dolar verdiler çok rahattım yeni daireye taşındım ne olduysa kayboldu para sonrada manyağın biri bana bomba bıraktı kablolardan hangisini keseceğimi bilemedim elimde patladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: General00

Çok rüşvet alıyordum Ezic örgütünün adamını geçirdim diye 1000 dolar verdiler çok rahattım yeni daireye taşındım ne olduysa kayboldu para sonrada manyağın biri bana bomba bıraktı kablolardan hangisini keseceğimi bilemedim elimde patladı

sırasıyla kesicen abi... sayıları var ona göre... o bekçi gardiyan gibi olan eleman anlatıyor zaten... bombayı çözüncede onu alıp eskiciye satıp gelen parayı sana veriyor :D
  • Tüh be heyecandan direk kestim kabloları
  • Arkadaşlar türkçe yama yapmak mümkünmü oyuna?
  • Bu verdiği çekmeceyi ne için kullanıcaz bilen varsa söylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: General00

Bu verdiği çekmeceyi ne için kullanıcaz bilen varsa söylesin

masada sol alttakini kastediyosun sanırım. arztozskadan gelen ve altan disctricten gelenlerin pasaportlarını oraya koyman gerek el koyuyosun o pasaportlara
  • tr yama olsa ne iyi olur
  • Uzun zamandır bi oyundan bu kadar keyif almamıştım 15.Günde içeri tıkıldım

Ezicten 1000 Dolar almıştım ertesi gün para kayboldu 2 gün sonra ise gelirlerimde bir artış olduğu için içeri atıldım yok mudur bu Ezic ten alınan parayı engellemenin yolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vastiel

Uzun zamandır bi oyundan bu kadar keyif almamıştım 15.Günde içeri tıkıldım

Ezicten 1000 Dolar almıştım ertesi gün para kayboldu 2 gün sonra ise gelirlerimde bir artış olduğu için içeri atıldım yok mudur bu Ezic ten alınan parayı engellemenin yolu

bende aldım parayı ezicten rahat rahat yaşıyorum 20. gündeyim.

• oyunu çözmek zor fakat çözünce her şey kolaylaşıyor.türkçe yama gelince oyun daha da tatlanacak.
  • Acım çok büyük:
    İlk olarak oğlum öldü
    Sonra amcam öldü
    Son olarak oyunun sonunda Ezic ile ilişkim ortaya çıktığı için idam edildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General00 kullanıcısına yanıt
    Devlet Ezic'in verdiği parayı nasıl fark etmedi sende?
  • Oynayan kimse yok mu?
  • Bir oyundan uzun zamandır böyle zevk almamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBigS

Bir oyundan uzun zamandır böyle zevk almamıştım

hocam ve diğer arkadaşlar insanları gözaltına alınca noluyor. boşa zaman kaybı mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.