Şimdi Ara

Papers Please oynayanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
14.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • steamde gördüm ve baktm güzele benziyor deniyeyim dedim... oyun gerçekten aldığı puanı hak ediyor oldukça güzel olmuş diyebilirim. baya dikkat gerektirmesi insanı yıpratsanada yinede denemeye değer...

http://store.steampowered.com/app/239030

• Harika bir oyun, belki biraz pahalı gelebilir ama verdiği deneyim için değer.

Birde story modda ki olaylar o kadar güzel hazırlanmış, oyun mekanikleri o kadar harika oturtulmuş ki hayran olmamak elde değil.

İlerledikçe olayın sadece basit bir sınır kontrol memurluğu olmadığını kavrıyorsunuz.

Bu arada oyunda 20 adet son var, bu sonların istediğinize gidebiliyorsunuz, çok ilginç oyun sonları var.

Oynadıkça böyle basit bir oyuna bu kadar güzel oyun sonlarını nasıl sığdırdıklarına şaşıracaksınız.

Oyunun yapımcısı Lucas Pope'u takdir etmemek elde değil.

Birde kendisine gönderdiğim maile hemen cevap verdi, oyunun bugları giderildikten sonra çeviri işi için planları olduğunu diğer dillere çevirilebileceğini iletti.

Bu arada metacritic puanı oyunun ne kadar harika bir yapım olduğunu da açıkça ortaya koyuyor;

http://www.metacritic.com/game/pc/papers-please

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 12 Ağustos 2013; 5:02:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

ilerleyen günlerde pasaportun yanı sıra... giriş izin belgesi, iş içinse iş izin kağıdı, boy kilo parmak izi ID kartı, aşı kartı vesayreninde eklendiği en azından 15-20 küsür tane kontrol edilmesi gereken verinin olduğu yerlerde ufak bir cinsiyet,boy gibi uyuşmazlıklar sebebiyle ceza yemek biraz moral bozsada sizinde söylediğiniz gibi senaryo kısmı oldukça güzel şu ana kadar sadece bir tane sonla karşılaşmış olsamda müsait olduğumda oynamaya devam edeceğim...

spoiler içinde yaşadığımız sonları yazarsak 20 adet sonu derleyebiliriz sanıyorum...

4of20 şeklindeki sonu gördüm.... EZIC terör örgütünün verdiği paranın anlaşılması ve hesaplarımın incelemeye alınması sonucu suçlu bulundum ve aileminde sorguya çekilmesini mütakip hapse girdim... yerime bir başka inspector atandı.. Glory to Arstotzka yazısı görüp oyun bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

ilerleyen günlerde pasaportun yanı sıra... giriş izin belgesi, iş içinse iş izin kağıdı, boy kilo parmak izi ID kartı, aşı kartı vesayreninde eklendiği en azından 15-20 küsür tane kontrol edilmesi gereken verinin olduğu yerlerde ufak bir cinsiyet,boy gibi uyuşmazlıklar sebebiyle ceza yemek biraz moral bozsada sizinde söylediğiniz gibi senaryo kısmı oldukça güzel şu ana kadar sadece bir tane sonla karşılaşmış olsamda müsait olduğumda oynamaya devam edeceğim...

spoiler içinde yaşadığımız sonları yazarsak 20 adet sonu derleyebiliriz sanıyorum...

4of20 şeklindeki sonu gördüm.... EZIC terör örgütünün verdiği paranın anlaşılması ve hesaplarımın incelemeye alınması sonucu suçlu bulundum ve aileminde sorguya çekilmesini mütakip hapse girdim... yerime bir başka inspector atandı.. Glory to Arstotzka yazısı görüp oyun bitti.

Her şeyi bırakıp düzmece bir pasaportla gece trenine binerek Obristan'a kaçtığın bir son var, herkesi geride bırakıyorsun, aile falan.

Diğer bir sonda da EZIC elemanlarına suikast düzenlemeye çalışan bir ajanı sınırda olay çıktığı sırada öldürdüğün bir görev var ama durduk yere masum birini öldürdüğün için hapis yiyorsun ve oyun bitiyor.

Senin karşılaştığın sonla oyunun daha ilk başlarında karşılaşılabiliyor. Bu diğer sonlar çok sonraları açılıyor.

• EZIC ile ilgili.

EZIC ile ilgili 2 son var, birinde birini öldürmeni istiyorlar ve ailene bakacaklarına söz veriyorlar, diğeri ise EZIC başarılı oluyor ve ulusal kahraman ilan ediliyorsun. Oyunun 20 tane farklı sonu olması ise mükemmel.
  • şöylede bir şey buldum... spoiler okumayı filmleri izlemeden sonlarını, kitapları okumadan sonunda kimin öldüğünü falan bilmek hep hoşuma gittiğinden üşenmeden tüm sonları okudum:D varsa benim gibi buyursun

http://papersplease.wikia.com/wiki/Endings
  • Türkler heryerde.

Papers Please oynayanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerBomb -- 14 Ağustos 2013; 10:53:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

Türkler heryerde.

Papers Please oynayanlar

isim uyuşmazlığı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

Türkler heryerde.

Papers Please oynayanlar

isim uyuşmazlığı :)

evet, sonrasında polise alıp götürdü.

• Anlaşılan bizim Türkler hiç akıllanmayacak bu oyunda, aha dedim türke rastladık ve sonuç

Papers Please oynayanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerrjo1 -- 15 Ağustos 2013; 1:25:28 >
  • Valla bence süper bir oyun olmuş. Bende 20. güne kadar geldim. 20. günde ihmalkarlığa müsama göstermeyiz dedi ve attı içeri beni neden oldu anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

Valla bence süper bir oyun olmuş. Bende 20. güne kadar geldim. 20. günde ihmalkarlığa müsama göstermeyiz dedi ve attı içeri beni neden oldu anlamadım.

Herbişeyden kaynaklanıyor olabilir. Devletin verdiği görevler falan oluyor, şu yakınımı içeri al şu kişilere dikkat et falan gibi. Hatta ben duvara ezic in resmini asmıştım gelen giden bu ne biçim resim köpeğim bile daha iyi resim çizer falan diye söyleniyordu. Bir sabah başkan geldi bu duvardakiler ne falan tak içeri attılar
  • oyunda 3. sonun dışında bişey göremedim her seferinde 12. günün başında bi polis gelip beni sorguluyo her seferinde ezicler hakkında bişey duydunmu diyo bizim safda direk yes dediğinden o sondan ilerisini göremedim henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

oyunda 3. sonun dışında bişey göremedim her seferinde 12. günün başında bi polis gelip beni sorguluyo her seferinde ezicler hakkında bişey duydunmu diyo bizim safda direk yes dediğinden o sondan ilerisini göremedim henüz

Allah Allah orada duydum diyor bizim eleman ama polis bişey görürsen bizi uyar falan diye konuşuyor. Sonra sana verdiği örgüt simgesini geri istiyor. Sen elindeki ezic kartını polise mi verdin acaba duydum dedikten sonra. Öyle yaparsan tabi içeri atar

• Güzel oyun , en son betadayken oynamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

quote:

oyunda 3. sonun dışında bişey göremedim her seferinde 12. günün başında bi polis gelip beni sorguluyo her seferinde ezicler hakkında bişey duydunmu diyo bizim safda direk yes dediğinden o sondan ilerisini göremedim henüz

Allah Allah orada duydum diyor bizim eleman ama polis bişey görürsen bizi uyar falan diye konuşuyor. Sonra sana verdiği örgüt simgesini geri istiyor. Sen elindeki ezic kartını polise mi verdin acaba duydum dedikten sonra. Öyle yaparsan tabi içeri atar

ben orda acele ettim biraz konuşmadı vereyim dedim şunu belki yararı dokunur diye bu sefer beklemeyi denicem

• Beril Sergün seri cekiyor seside cok guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

quote:

Bende de oldu bu son direk attılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• talha rayizin videosu kaçmaz
  • gün sonunda bize kar kalan parayi harcayamıyomuyuz ya bi gün yiyecek veremedim diyelim yastık altından almama izin vermiyo oyun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.