Şimdi Ara

PAPAĞAN IM ÖLMEK ÜZERE ACİLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşar jako kongo papağanım yaklaşık 1 haftadır ishal daha önceen de ishal olmuştu ama sebze falan vermeyi kesince ishali geçmişti. Şimdi ne denediysem geçiremedim. Backtrim isimli damla ilacı aldım. 2 günde bir suyuna 150 ml karıştırıyorm. Kahve verdim içmedi. Ne yapablirim. Bugün farkettim. Bulunduğu daldan bir üst dala geçmeye çalıştı geçemedi. Sürekli uyuyor hiç ötmüyor. Ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: zRenascent

Arkadaşar jako kongo papağanım yaklaşık 1 haftadır ishal daha önceen de ishal olmuştu ama sebze falan vermeyi kesince ishali geçmişti. Şimdi ne denediysem geçiremedim. Backtrim isimli damla ilacı aldım. 2 günde bir suyuna 150 ml karıştırıyorm. Kahve verdim içmedi. Ne yapablirim. Bugün farkettim. Bulunduğu daldan bir üst dala geçmeye çalıştı geçemedi. Sürekli uyuyor hiç ötmüyor. Ne yapabilirim?

PatAtes haşlayip verdinmi yada pirinç lapasi. Kahveyi suyuna karıştır mecbur icecektir. Kahveli su bulunsun. Birde patates ve pirinci dene. İshal yapan neyse vermeyi kes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mubişim

quote:

Arkadaşar jako kongo papağanım yaklaşık 1 haftadır ishal daha önceen de ishal olmuştu ama sebze falan vermeyi kesince ishali geçmişti. Şimdi ne denediysem geçiremedim. Backtrim isimli damla ilacı aldım. 2 günde bir suyuna 150 ml karıştırıyorm. Kahve verdim içmedi. Ne yapablirim. Bugün farkettim. Bulunduğu daldan bir üst dala geçmeye çalıştı geçemedi. Sürekli uyuyor hiç ötmüyor. Ne yapabilirim?

PatAtes haşlayip verdinmi yada pirinç lapasi. Kahveyi suyuna karıştır mecbur icecektir. Kahveli su bulunsun. Birde patates ve pirinci dene. İshal yapan neyse vermeyi kes.

Sadece kaliteli yem veriyorum. Kahveyi içirmeye çalıştım içmedi. Haşlanmış patetes deneyeceğim teşekkürler. Bir de jako kongo papağanlarının eve alışma süresi ne kadar acaba 1,5 hafta geçti. Tek tük ötüyor. Kafasını ve diğer yerlerini kaşımama izin veriyor ama pek neşeli değil gibi.

• quote:

quote:

quote:

Sadece kaliteli yem veriyorum. Kahveyi içirmeye çalıştım içmedi. Haşlanmış patetes deneyeceğim teşekkürler. Bir de jako kongo papağanlarının eve alışma süresi ne kadar acaba 1,5 hafta geçti. Tek tük ötüyor. Kafasını ve diğer yerlerini kaşımama izin veriyor ama pek neşeli değil gibi.

Kahve suyunda dursun ellemeyin. Kendisi susayinca icecektir. Kangolar hakkında daha doğrusu papağan lar hakkında pek bilgiye sahip değilim. Yeni girdiği ortamda yinede sizin dokunmaniza bişey yapmiyosa ya hastalığının etkisidir yada alışma aşama sında dır. Yani halsiz ve hasta size muhtaç durumda bu yüzden pek bi tepki vermiyordur. İnşaallah hastalığı geçtiği zamanda bu şekilde davranır. Bunu fırsata cevirebilirsin. Bu süreçte fazla ilgilen yormadan elinde kalmasını sağla. Halsizlikten dolayı fazla rahatsız etmeden günde 1 veya 2 defa ilgilen bırak geri günler dinlensin. İshali inşaallah geçer patatesi püre haline getir koy kafesine sadece onu yesin. Yanına pirinç lapasida koy. Az bi pirinci suda lapa halinne gelene kadar kaynat sogusun ondan sonra ver. Yani elleme kafesinde kalsin yemiyi icmiyo diye alma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elinden geleni yap,fakat garanti veremez kimse. kuşlar böyle,ölmez dersin öbür gün ölür giderler. kafaya takmamak lazım.
  • quote:

quote:

quote:

En iyi kahve çünkü ben de etkisi var limon + kahvenin.İnsanlarda etkisi varken hayvanlara bomba gibi yapacaktır.Suyuna koy biraz kahve 2-3 damla limon .

• arkadaşlar veterinere götürdüm. 2 ilaç verdi. düzenli olarak veriyorum hayvana. biraz önce fıstık verdim ayağıyla tuttu fıstığı diğer ayağıyla dengesini kuramadı. düşmek üzereydi. ishali bir türlü geçmedi ne yapsam olmuyor ne yapsam bilemiyorum ya paraa üzülmem de yazık olcak hayvana ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.