Şimdi Ara

Panteon mu Jarvan mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3v3 atıcaz jarvan mı alayım pant mı?Hangisi böyle daha etkilidir?Dayanıklılık damage vb...
    (bide şu trust damage ne demek?)

• Jarvan daha dayanikli ve daha gucludur. Pantheonun early gamei baya saglam ama late gamede bir okadar kotu oluyo. Jarvan oneririm cok yararlidir. Trust damage degil true damage o dedigin ve karsidaki adamin armoruna felan bakadan ne yaziyo ise onu vuran damagedir

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

3v3 atıcaz jarvan mı alayım pant mı?Hangisi böyle daha etkilidir?Dayanıklılık damage vb...

Güven bana damagesi o
    o true damagedir. True zaten Doğru demek adamın armoru, resisti kaç olursa olsun true damage 50 ise 50 vurur. Ahrinin Q'su. Olafın E'si gibi.
    Fuck these corporations and their fucking record stores. I don't want my fucking paycheck feeding money whores.
    These bastards flood the market with their fabricated shit and laugh as this pathetic fucking music gets them rich.
    Stay the fuck, right out of my life. I don't need your fucking advice. You don't know what our shit is all about so don't even try to figure it out.
    Fuck your Spice Girls and your fucking Pearl Jam. Its all a bunch a shit, I say, fuck it!
    Fuck your Dave Matthews and your fucking R.E.M. You god damned bitch, fucking clueless.
  • Karşıdaki takımda fazla tricker varsa jarvanın ultisi gitmez o oyuna ama karşıyı bilmiyorsan ve jarvanda iyiyim dersen jarvan daha çok iş yapar
    gragas mı ? nidalee mi ?
    12 yıl önce açıldı
    gizli op build var mıdır?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • JARVAN alırsam DarkForge skininide alıcam zaten.Dragonslayer daha karizma duruyo ama oyun içinde güzel gözükmüyo.Pantın pek güzel skini yok.
    Jr. UI/UX Designer
  • Full Metal Pantheon gayet güzel skin kanımca, tabi bi legendary değil ama olsun
    | Intel® Core™ i9 9900k | ASUS ROG Strix Z390-F | CORSAIR Vengeance Pro 2x16 GB 3600 Mhz DDR4 | ASUS ROG Strix 2080 Super A8G | ASUS VG248 | SAMSUNG 970 EVO Plus 250 GB m2 | SAMSUNG 860 EVO 1 TB SSD | CORSAIR H115i RGB Platinum 280mm | CoolerMaster Cosmos C700M | SEASONIC Focus Plus 750W | LOGITECH G502 | CORSAIR K70 v2 | STEELSERIES Artcis 5 |
  • Jarvan çok iyidir bu aralar solo topda çok sık oynuyorum wickd in renektona uyguladığı buildin değişik versiyonları ile ultiyle katliam yapıyorum

veee 1000 mesajjjjjj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 23 Nisan 2012; 15:37:38 >

Darth Maul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Jarvan çok iyidir bu aralar solo topda çok sık oynuyorum wickd in renektona uyguladığı buildin değişik versiyonları ile ultiyle katliam yapıyorum

veee 1000 mesajjjjjj

hocam paylaşta bizde yararlanalım

Orijinalden alıntı: Demacia

Ahri: Shouldn't trust me :D
    o true damagedir. True zaten Doğru demek adamın armoru, resisti kaç olursa olsun true damage 50 ise 50 vurur. Ahrinin Q'su. Olafın E'si gibi.

"Don't you trust me"
    -Robert M. Pirsig
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLque

quote:

3v3 atıcaz jarvan mı alayım pant mı?Hangisi böyle daha etkilidir?Dayanıklılık damage vb...

Güven bana damagesi o

Yorum 10 numara !

Ayrıca trust yerine brust damage de olabilir nuke damagedir yani bir anda adama 900 1000 gibi yuklu damage vermektir genelde aplerde olur

quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Jarvan çok iyidir bu aralar solo topda çok sık oynuyorum wickd in renektona uyguladığı buildin değişik versiyonları ile ultiyle katliam yapıyorum

veee 1000 mesajjjjjj

hocam paylaşta bizde yararlanalım

bot +3 potla başlıyorum 975 gol olunca 2 tane dorans blade aldıktan sonra başlıyorum farma bloodthrister çıkıyorum ardından omen daha sonra hem atak hem mr veren kılıcı wormog atma derken coşuyor.

Darth Maul
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.