paranın emredici olduğu yerde kişilikler satılıktır
Ya yemişim Emre' yi. Banane Emre' den memreden. Ne halı varsa görsün. Fb' de oynasında azıcık görelim. Keza 18 yaşından beri adam gibi top oynadığı yok.
quote:
Orjinalden alıntı: Erwin
En azından sizin gibi Katil Katil diye bütün stad tezahürat yaptığımız adamı tribüne çağırıp oley çektirtmedik.
Yahudi yahudi dediniz, sonra baş tacı ettiniz. Haim revivo
Kazma kazma dediniz, shevchenkoyla karikatürize ettiniz. Aldınız Aslan servet dediniz..
Daha sayıyım mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: 02AN
quote:
En azından sizin gibi Katil Katil diye bütün stad tezahürat yaptığımız adamı tribüne çağırıp oley çektirtmedik.
Kazma kazma dediniz, shevchenkoyla karikatürize ettiniz. Aldınız Aslan servet dediniz..
Daha sayıyım mı ?
biz aslan servet demediki o yüreğinle aslan servet oldu
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan1500
quote:
quote:
Daha sayıyım mı ?
konu kapanmıştır
merak ediyorum da bu pankartı yapanlar kendi çalıştıkları sektörde rakip firmadan çok iyi bir teklif alsalar gitmezler mi?
quote:
Orjinalden alıntı: DarkneSS_Lord
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan1500
quote:
Orjinalden alıntı: emredici
paranın emredici olduğu yerde kişilikler satılıktır
Tayyeap Erdoğan gibi adamsın. Tahtaya da yaz bari.
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
merak ediyorum da bu pankartı yapanlar kendi çalıştıkları sektörde rakip firmadan çok iyi bir teklif alsalar gitmezler mi?
Sence iş alanında Futboldaki gibi sana destek veren taraftarlar mevcut mu? Mesela sen firmada iyi bir iş başarınca fenerlix07 oley fenerlix07 oley diye bağıran büyük bir taraftar topluluğu var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: TOMASİNO
quote:
derler ya zenginin parası züğürdün çenesini yorar bunlarınkide bu hesap hayatlarında 500 ytl yi birarada görmemiş adamlar böyle yorumlar yapıyor israilli revivo yahudi revivo kazma swervet mal servet diyip sonra bu laflarını bir güzel yiyen adamlar ahlak dersi veriyor
fenerbahçeye ahlak dersi vermek için evliya olmak gerekir bizim ahlakımız bile yetmez temizlemeye
quote:
Orjinalden alıntı: Méxes
quote:
quote:
derler ya zenginin parası züğürdün çenesini yorar bunlarınkide bu hesap hayatlarında 500 ytl yi birarada görmemiş adamlar böyle yorumlar yapıyor israilli revivo yahudi revivo kazma swervet mal servet diyip sonra bu laflarını bir güzel yiyen adamlar ahlak dersi veriyor
fenerbahçeye ahlak dersi vermek için evliya olmak gerekir bizim ahlakımız bile yetmez temizlemeye
süpersin renkdaş sen beni güldürdün ALLAHTA seni güldürsün
Servet ile emre arasındaki fark ne biliyon mu
şimdi siz emreyi bize satmaya çalıssanız almayız lazım değil onun yerinde aslanlar gibi mehmet topal var ama biz size serveti satmaya çalısmasak bile 10 euroya havada karada almak istersiniz cünkü yerinde edu var ...
servet yüreğiyle oynamadan önce kimse servet i istemiyodu galatasarayda ama o adam hangi takımda öyle oynarsa oynasın yine alkışlardım
quote:
Orjinalden alıntı: severussnape
servet yüreğiyle oynamadan önce kimse servet i istemiyodu galatasarayda ama o adam hangi takımda öyle oynarsa oynasın yine alkışlardım
İş ayrı, futbol ayrı; adam haklı
quote:
quote:
eminim bir çoğu iyi bir paraya Aziz Yıldırımın yada diğer üyelerin şirketlerinde çalışırdı hatta daha da ileri giderek kulüpte bile çalışan çıkardı
@bullshi7 o şakşaklar o kadar önemli ise peki neden Gs'de sürekli para için futbolcular kazan kaldırıyordu? Adam futbol hayatı bitene kadar kazanabildğini kazanmak zorunda.
Ha illa öğrenmek istiyorsan evet öyle bir topluluk mevcut: tek kişilik koca bir şirket ve yegane söz sahibi insan , iyi iş yaptığında destek olacak ve hatta o taraftarın yapamayacağı şeyi yaparak ödüllendirecek; PATRON...
fenerlix07 dediğimi anlamıyorsun ki.Sen futbolu tamamen profesyonel birşey olarak görüyorsun ben ise profesyonelliğe karşıyım.Ben futbolcunun taraftarla arasında duygusal bir bağ olduğunu savunuyorum senin bu bağ ile ilgili bildiğin hiçbirşey yok.Başka bir konuda yazmıştım kopyalayayım buraya;
"Bırakın artık şu Emre konusunu.Bu konuda asla uzlaşamayız FB'li arkadaşlar Emre geldi diye profesyonelliği savunur, biz ise sitem ederiz.Ancak kendi görüşümü söylemek gerekirse; futbolu severek ve hissederek yapmak farklıdır, para için yapmak farklıdır.Futbolu para için oynayan adam tabiki duygusallığı bir kenara bırakır gözü hiçbirşeyi görmez, o kazanacağı paraya bakar.Örneğin takım ezeli rakiple oynar adam s.klemez, takımın elinden şampiyonluk gider yine s.klemez.Parasına bakar.Emre'de onu yürekten sevenleri s.klememiş, profesyonel(!) olmuş.Böyle futbolcuların gözümde zerre kadar değeri yok, yazıklar olsun Emre'ye. "
Boş konuşmaları bırakalım arkadaşlar.Pankart hoştur, yerini bulmuştur.Bire bir algılayıp ciddi ciddi tartışmanız gereksizdir.çünkü yapılan iş hem göze, hem mizaha, hem de eğlence ye yönelik bir harekettir.Pankart açılmıştır üstüne alınan alınmıştır.Kimisi gülüp geçmiştir, kimisi farklı algılayıp sinir yapmıştır.Ama kimse konuyu bu kadar ciddiye alıpta işin en derinine kadar irdeleyip kanu dışına çıkıp tartışma ortamı yaratmamıştır.
Bence pankart güzeldir. yerini bulmuştur. Bu yaratıcılığı akla getirip kullanan arkadaşlara da ister gs li olsun ister fb li saygı duyarım.
Tebrikler
quote:
Orjinalden alıntı: bullshi7
quote:
Sence iş alanında Futboldaki gibi sana destek veren taraftarlar mevcut mu? Mesela sen firmada iyi bir iş başarınca fenerlix07 oley fenerlix07 oley diye bağıran büyük bir taraftar topluluğu var mı?
örneğe bak ya nerden baksan alaka çıkmıyor.ben x taraftarıyım küçüklükten beri teklifinizi kabul edemem parayla satın alamazsınız ruhumu evet böyle deniliyor galiba iş hayatında
quote:
quote:
Daha sayıyım mı ?
bu tartışmalara hiç girmeyeceğim,bana ne de şu kısmı anlamadım. yahudi birine yahudi denince ne oluyor şimdi?"yahudi" bir küfür mü?