Şimdi Ara

Panik Atak ve Panik Ataklı Ünlüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Panik atak, aniden başlayan ve zaman zaman tekrarlayan, insanı dehşet içinde bırakan yoğun sıkıntı ya da korku nöbetleri olarak tanımlanır.

Hastaların çoğu zaman “kriz” adını verdiği bu nöbetler yani panik atak birdenbire başlar, giderek şiddetlenir ve şiddeti 10 dakika içinde en yoğun düzeye çıkar. Çoğu zaman 10-30 dakika, seyrek olarakta 1 saat kadar devam ettikten sonra kendiliğinden geçer.

Kaynak :http://www.ntvmsnbc.com/news/244024.asp,http://www.pandost.com/unlu_panik_ataklar.php

• Abimde o ünlülerin arasında yer alıyor

abime o kriz geldiği zaman 3-4 sene önce ilk dediği şey cengiz abim nerde onu getirin derdi

Ama çapa da tedaviye girdi düzeldi şimdi iyi ..

ayağı bir şişerdi kramp şeklinde off off hastanede sakinleştirici yemeden düzelmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 9 Eylül 2008; 20:23:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

Abimde o ünlülerin arasında yer alıyor

Abin Nicholas Cage mi yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 9 Eylül 2008; 20:23:30 >
  • Burhan nerede
  • Arkadaşlar panik atak kendiliğinden geçebiliyor ben de vardı ilaç tedavisi oldum sonra ilaçları kestim ilacı kesince geçti fakat bitmesi ilacı kesmeme bağlı değil
  • Arkadaşlar hakikatten çok kötü bir hastalık. Ben yaşıyorum arada bir atak gelince her şey sanki farklılaşıyor. Kalbin hızlı atmaya başlıyor. Kokuyorsun, miden bulanıyor, ölecekmiş gibi hissediyorsun.
  • Panik atak hastasıyım.Ölmeden ölümü yaşamaktan bıktım.Bazenleri şehadet getiriyorum.O derece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PANİK ATAĞI OLANLAR ACİL
    3 yıl önce açıldı
    panik atak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkese geçmiş olsun, ama unutmayın bu konuda yalnız değilsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.