Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A765ACBB0 -- 3 Temmuz 2023; 22:31:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl bir his mesela? Uykudan filan mı uyandırıyor? Geçmiş olsun umarım düzelirsin. Bu devirde panik atak olmamak beceri zaten.

• Yeni bir insanla tanişirken oluyor mu?

• Panik atak tanısını sana kim koydu? Psikiyatri veya Psikoloğa gittin mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölümün ne hocam?
    Herkes de soru sormuş konuda :D

• Bu hastalık değil, yanlış alarm durumu.. Bu sinsi alarmıın temeline girip kavrarsan, her defasında sırıtarak sana geldiğinde " ooooo hoşgeldin yiğenim nerde kalmıştın, ben de seni bekliyordum" durumuna geçecek kadar dik duruş sergileyebilirsin.

Aşağıdaki herif, işte o temelini anlatıyor sana

youtube
    #panikatak #panikbozukluk #iknavetelkinterapisi #terapist #uzmanpsikolog #psikolog #psikiyatri #psikoloji #psikoterapist 🎬Kanala abone olmayı, videoları beğ...
    https://www.youtube.com/watch?v=geADuBHOVLs
  • Bağırsak florasınızı düzeltin. Bunun içinde beslenme alışkanlıkları geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır 4060ti eagle 13,5 K
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xanax'tan başkası bu sorunu çözemez. Ben sabah akşam yarım atıyordum bütün gün relax geçiyordu, ekstradan özgüven ve cesarette veriyor. kötü yanı şimdi bağımlısı oldum doktorum sağ olsun rica üzerine yazıyor asla pişman değilim.

• Beyin kimyan bozulduğu icinnboylesin alkol enerji içecegi kahve kola tarzı içeceklerden uzak dur. Etçil otçul beslen özel psikiyatriste devlette kayıt olmayacak şekilde tedavini yaptir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam sigarayı bıraktıktan sonra bende de panik atak belirtileri başlamıştı. her an tahtalıköye gidicem diye veya bir şeyi unuttum diye korkuyordum. sonra kerem önder youtube kanalı denk geldi. namaza felan başladım. geleceğe dönük kaygım yok oldu. geçmişimi boşa harcamışım diye üzülmüştüm. kesinlikle tavsiye ederim faydasını görürsünüz.

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

Neden devlette kayıt olmayayim

• fairtune kullanıcısına yanıt

Namaza başlayınca günahkar yaşıyorum gibi hissediyorum, daha da içim sıkılıyor, bayıldım dediğim zaman da böyle bir zamandı

• K4R1P kullanıcısına yanıt

Bakayım buna, keşke gerçekten çare olsa, bağımlı da olmak istemiyorum gerçi :/

• Bu hastalıklardan kurtulmak için ilaç. psiyatri, psikolog desteği almalısın. Bu hastalıklara sahip olmadan boş şeyleri yazanları dinleme. En büyük sorun zaten düşünce tarzında. Yorumlarının hepsinde panik atak belirtisi var zaten yok düşer bayılırsam, yok bağımlı olursam bilmem ne düşünce tarzın panik atağın kendisi.

• Hocam bende de aynı düşünce vardı. Ne yaptın adam mı öldürdün şirk mi yaptın buzağıya mı taptın. Bu emin ol şeytanın aldatması seni namaz kılmaktan utandırıp alıkoyuyor. İslamda dini yaşayandan mükemmellik beklenilmez kim uydurduysa bu yalanı müslüman değildir. Sen asgari günde bir vakit kılsan bile yeter. Zamanla zaten kılamadıklarını da telafi etmek hepsini kılmak isteyeceksin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.