Şimdi Ara

panic.plist ve resetcounter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ,telefon kendi kendiliğine açılıp kapanıyor, tanılar da panic.plist ve resetcounter yazıyor.
    şarj durumu sabit kalıyor, %70 se sürekli %70 gösteriyor yani

sorun neyden kaynaklanıyor? telefonun garantisi bitti, Jb 6.1.3 lü , bataryası mı öldü ?

DH AHMET KAYA HAYRAN KLUBÜ
    Adam beni görünce yaşasın Türkiye diye bağırıyor , sanki ben uzaydan gelmişim
  • up up

• Yeni batarya aldım,taktım, sorunum düzeldi.

• mrblar hocam

bende o iki hata var sebebi donanimsal oldugunu soyleniyor biraz arastirdim yanliz telefonu ilk aldigimda boyle bi hata yoktu dogal olarak hersey orjinal ve yeni(batarya, soket vs.) tanilar ve verilerden baktigimda hicbirsey yoktu

bataryayi degistirdim bu bataryada sorunlu suan cunku sarjim 2 saattir dolu %50 de ve telefonu acip kapattigimda gercek degerini okuyabiliyorum %90 a flan cikiyor ayni sekilde hic dusmuyor da surekli sabit %90 da gosteriyor telefonu ac kapa yaparsan dusuyor sarj gostergesi... zaten kendini resetliyor arada telefon

bugun telefoncu sarj soketi curumus dedi , bende bataryayi degiselim dedim yarin degiscek bakalim zaten bu Panic.plist ve resetcounter hatalari donanimsalmis zaten bataryada donanim degil mi?:) bence bataryayi ve sarj soketi degisince sorun hallolcak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocarca33 -- 5 Ekim 2016; 16:13:20 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.