Şimdi Ara

App Store hesabı açamıyorum? 'Error Description not avaliable' hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar. Kız arkadaşıma 4S aldık. 2-3 saattir App Store hesabı açamıyoruz. Telefondan denediğimizde "Apple ID yaratılamıyor" falan demişti en başta. Şuan bilgisayarımda iTunes' tan yapıyorum, en son bölümde kredi kartı bilgilerinde "HİÇBİRİ" yazanı işaretleyip aşağıda adresi falan doldurduğumda, Bitir diyorum ama hata veriyor kredi kartı seçme bölümünün hemen yanında. "Error Description not Avaliable", nedir bu sorun bilen var mı

• Tüm alanları Türkçe karakter kullanmadan doldurun hocam. Bir de en son şifrenizin büyük/küçük harf ve rakamdan oluştuğundan emin olun. Sorun Türkçe karakterlerden kaynaklı olması lazım. Dün kuzenimde başıma geldi. Karakterleri düzeltince hata düzeldi

Orijinalden alıntı: Vapors

Tüm alanları Türkçe karakter kullanmadan doldurun hocam. Bir de en son şifrenizin büyük/küçük harf ve rakamdan oluştuğundan emin olun. Sorun Türkçe karakterlerden kaynaklı olması lazım. Dün kuzenimde başıma geldi. Karakterleri düzeltince hata düzeldi

Buna dikkat ettim hocam ama yeniden daha dikkatli deniyorum şimdi
    Technical University of Munich - Biomedical Engineering and Medical Physics M.Sc.
  • aynı sorunu bende yaşıyorum siz bir çözüm bulabildiniz mi acaba ?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.