Şimdi Ara

Pangu.io iOS 9.0 - 9.0.2 Jailbreak Yayınlandı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
5
Favori
9.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertcan102

quote:

Orijinalden alıntı: kayabrt

quote:

Orijinalden alıntı: Doqann

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

arkadaşlar ben bu en son açık uygulamaları görmek için orta tuşa çift tıklama olayına gıcık oluyorum. parmak izi sensörüne çift dıkununca ekranı aşağı çekiyor ya jb yaparak p izi sensörüne çift dokununca bu şekilde çalıma son uygulamaları göremezmiyiz hiç tuşa basmadan?

not iphone 6s plus kullanıyorum

Virtual Home tweakini deneyin

Ben yükledim ama şidilik çalışmıyor bende.. Sizde çalışıyormu ?

bende çalışıyor kardeşim

hangi repodan yükledin hocam

• Jailbreak ile icloud atlatılır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytoli

Forcy hangi repodan indirdiniz? Bende çalışmıyor. 6 Plus

Bigboss reposundan hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erodion

quote:

Orijinalden alıntı: solasguitarra

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

Sorusuz Jb yapıp kullanabilen var mı

Pangu.io iOS 9.0 - 9.0.2 Jailbreak Yayınlandı
    Cihaz 6s değil 6

Hangi tweak hocam bu ?

3D touch için forcy,ek seçenekler için shortcuts hocam

Shortcuts hangi repoda hocam öyle bi tweak bulamadım

• Üos 7 yüklü touch 5 e ios 9 yüklenir mi jb çıkınca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shortcuts için repo buldum arkadaşlar. yükledim gayette güzel kullanabilirsiniz.

repo.cpdigitaldarkroom.com

+ olarak bir arkadaş forcy tweakını biraz değiştirerek tekrar yayınlamış. basıp yukarı çektiğimizde normalde menüler açılıyor bu arkadaş bunu değiştirmiş. basıp yukarı çektiğimizde düzenleme menüsü geliyor basılı tutup beklettiğinizde de hiç elimizi oynatmadan forcy gibi menüler geliyor. program tamamen aynı sadece çalıştırma yöntemini değiştirdmiş onun için de repo veriyorum

apt.imokhles.com reposunu ekleyin revealMenu tweakını yükleyin bu daha iyi olmuş bence
  • Evet forcy tweak için yukarı çekmek gerekiyormuş uygulama ikonunu. Ben de üstüne bastırıyordum. Çalışıyor şimdi. Fakat shortcust bulamadım cydia'da. O hangi repo acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytoli -- 15 Ekim 2015; 17:18:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: walkererdem

shortcuts için repo buldum arkadaşlar. yükledim gayette güzel kullanabilirsiniz.

repo.cpdigitaldarkroom.com

+ olarak bir arkadaş forcy tweakını biraz değiştirerek tekrar yayınlamış. basıp yukarı çektiğimizde normalde menüler açılıyor bu arkadaş bunu değiştirmiş. basıp yukarı çektiğimizde düzenleme menüsü geliyor basılı tutup beklettiğinizde de hiç elimizi oynatmadan forcy gibi menüler geliyor. program tamamen aynı sadece çalıştırma yöntemini değiştirdmiş onun için de repo veriyorum

apt.imokhles.com reposunu ekleyin revealMenu tweakını yükleyin bu daha iyi olmuş bence

Shortcust listede yok nerde bu

• quote:

Orijinalden alıntı: aytoli

Evet forcy tweak için yukarı çekmek gerekiyormuş uygulama ikonunu. Ben de üstüne bastırıyordum. Çalışıyor şimdi. Fakat shortcust bulamadım cydia'da. O hangi repo acaba?

bir üstte yazıyor.
  • İos 9 için güncellendi mi bilmiyorum ama aradığın tweak "Rubik". FlipControlCenter da yükleyince ayarlarında göreceksin

• iapcracker ios9 için nerde mevcut acaba
  • Xmode calisiyor mu

• Cydia veya tweaklerde herhangi bir sorunum yok ama ne zaman telefona reset atsam (poweroff+home) telefon apple logosunda takılı kalıyor ve restore yapmadan açılmıyor. Bu nedeni ne olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kayabrt

quote:

Orijinalden alıntı: Doqann

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

arkadaşlar ben bu en son açık uygulamaları görmek için orta tuşa çift tıklama olayına gıcık oluyorum. parmak izi sensörüne çift dıkununca ekranı aşağı çekiyor ya jb yaparak p izi sensörüne çift dokununca bu şekilde çalıma son uygulamaları göremezmiyiz hiç tuşa basmadan?

not iphone 6s plus kullanıyorum

Virtual Home tweakini deneyin

Ben yükledim ama şidilik çalışmıyor bende.. Sizde çalışıyormu ?

Bendede çalışıyor hocam denedim şimdi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

9.1 gelince niye çıkarmadı bunlar. Umarım buldukları açığı kapatmazlar.

Biz bunu normal kullanici olarak dusunebiliyorsak pangu grubunun bizden salak oldugunu zannetmiyorum. 9.1 onumuzde hafta yayinlanacak gibi, apple 1 haftada jailbreak acigini kapatamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

quote:

Biz bunu normal kullanici olarak dusunebiliyorsak pangu grubunun bizden salak oldugunu zannetmiyorum. 9.1 onumuzde hafta yayinlanacak gibi, apple 1 haftada jailbreak acigini kapatamaz

9.1 de kernel açığının kapatıldığını söylediler twitter da,bu yüzden şimdi çıkarmış olabilirler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

quote:

9.1 de kernel açığının kapatıldığını söylediler twitter da,bu yüzden şimdi çıkarmış olabilirler

Tabi ki her turlu ihtimal olabilir, 9.1 ciktiginda goruruz. 8.3 jb kullaniyorum ben de guncellemek icin 9.1'i bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlkn216 -- 15 Ekim 2015; 19:48:32 >

• JB'e daha yeni yeni alismaya calisiyorum bildigi saglam repolari bana pm atabilecek bir hayirsever var mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: CimbomOldBoys

JB'e daha yeni yeni alismaya calisiyorum bildigi saglam repolari bana pm atabilecek bir hayirsever var mi acaba?

fazla repo eklemek iyi değil bilginiz olsun.

belli başlı 2-3 repo fazlasıyla yeter.

şahsen sadece "repo.xarold.com" kullanıyorum, henüz arayıpta bulamadığım tweak olmadı.

bunun yanında,

insanelyi

sinfuliphonerepo

biteyourapple

repoları da belli başlı repolardandır
  • arkadaşlar 8.4 jb kullanıyorum dün geceden beri sürekli güncelleme geliyor. bu ios 9 jb için mi acaba şuan durum nasıl geçeyim mi?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.