Bildirim
Pangu.io iOS 9.0 - 9.0.2 Jailbreak Yayınlandı (7. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ios 7 veya ios 6 ya dönmek mümkün mü lütfen biri net bi şekilde yazsın arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8.4 e ya da 7 ye gecis var mi
quote:
Orijinalden alıntı: Pércussionist
ios 7 veya ios 6 ya dönmek mümkün mü lütfen biri net bi şekilde yazsın arkadaşlar
Birtek 4s sahipleri 6.1.3 e dönebiliyor.
Bu arada forcy isimli tweaki kurdum ikonları yukarı doğru çekince 3D touch varmış gibi kısayollar çıkıyor. Tavsiye ederim herkese
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Jailbreak NE KAZANDIRIYOR ? -
quote:
Orijinalden alıntı: B1sey
Jailbreak NE KAZANDIRIYOR ?
herkesin diyecek bir şeyi olabilir bu konuda ama
bence özgürlük kazandırıyor telefona
telefonda yapamayacağın bir çok şeyi yapabilir hale geliyorsun
keşke şu özelikde olsaydı diye düşünen birisi muhakkak onu tweak yapıyor sen de kullanıyorsun
tweak tweak yazacağım ama sen bence en iyi tweakler diye falan ara anlarsın
mesela http://www.donanimhaber.com/mac-os-x/haberleri/11-Cydia-Tweak-incelemesi.htm bunlar gibi binlerce tweak
-
Sorusuz Jb yapıp kullanabilen var mı -
-
nihayet nefes alıcaz -
quote:
Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN
iPhone 6'ya yükleme başarılı, Cydia geldi ama tıklayınca hemen kapanıyor.
2-3 kez yeniden başlattım telefonu ama durum aynı
bende de durum aynı nasıl çözücez
quote:
Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN
iPhone 6'ya yükleme başarılı, Cydia geldi ama tıklayınca hemen kapanıyor.
2-3 kez yeniden başlattım telefonu ama durum aynı
iPhone 6 aynı sorun bende de var maalesef... Çözümünü bilen/bulan var mı? -
ios 9 (5s) 'de jailbreak yaparken yeniden başladıktan sonra jailbreak yapma işlemi devam etmiyor. Hep baştan başlıyor. Pangu ve wwdc yükleniyor ama cydia yok.
Pangu ne diyorsa yapıyorum ama cihaz kapanıp açıldıktan sonra jailbreak yapma işlemi başa dönüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: mic
9.1 çıkmasına 1 ay kalmış bunlar JB yayınlıyor. Azıcık bekleyinde adam akıllı sürümde adam akıllı JB kullanalım işte. Açıkları kapatacaklar bu kafasızlar yüzünden.
Aynen adamlar kafasiz bunu düşünememiş. Jailbreak yapçak kafa var, yayımlıcak doğru zamanı seçecek kafa yok haklısın. Açıkları kapatacaklarmış falan. Yapmayın böyle şeyler, yormayın o güzel kafanızı böyle şeylere, çıkınca yapın JB nizi bakın dalganıza.
Abi adamlara bayılıyorum ya donanım gerektirmeden her özelliği kullanabilmemizi sağlıyorlar. Bak bu özellik her cihazda kullanılabilir ama işte hep bu stratejiler hep bi satış yapma ayağına donanım diye millete giydiriyolar. Bu arada beta sürümlerde jb çalışıyor mu?
-
arkadaşlar ben bu en son açık uygulamaları görmek için orta tuşa çift tıklama olayına gıcık oluyorum. parmak izi sensörüne çift dıkununca ekranı aşağı çekiyor ya jb yaparak p izi sensörüne çift dokununca bu şekilde çalıma son uygulamaları göremezmiyiz hiç tuşa basmadan?
not iphone 6s plus kullanıyorum
-
8.4 Jb de çalışıyor mu bu tweak? Adı ne bu arada?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çalışmayı bırak yüklenmiyor bile 9 ve üstü istiyo mübarek tweak..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X