Şimdi Ara

Pangu.io iOS 9.0 - 9.0.2 Jailbreak Yayınlandı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
5
Favori
9.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Smoch

Arkadaşlar jailbreak'e uzun bir ara vermiştim. Şimdi ücretli uygulamaları nereden indiriyoruz ?

AppCake
  • en son iphone 5 de kurmuştum baya yavaştı, iphone 6 plus da şimdi kurdum akıyor, çok hızlı.

şarj sıkıntısı olacak mı onu bekliyorum.
  • Normalde bu konunun şuan popiler konularda falan olması gerekiyordu. İos 8 jbde ki sorunlardan sonra herkes 1-2 hafta bekliyor sanırım.

Bende şuan 8.4 jb kullanıyorum memnunum aslında ama şu 3Dforce özellikleri için geçesm geldi. Yine de 1 hafta bekliycem tweakler jb tool falan tam olarak otursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

quote:

Arkadaşlar jailbreak'e uzun bir ara vermiştim. Şimdi ücretli uygulamaları nereden indiriyoruz ?

AppCake

AppCake'e baktım da öyle efsane paralı uygulamalar yok. Eskiden çince P logolu bir uygulama vardı zordu ama iyi paralı uygulamalar vardı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

quote:

AppCake

AppCake'e baktım da öyle efsane paralı uygulamalar yok. Eskiden çince P logolu bir uygulama vardı zordu ama iyi paralı uygulamalar vardı

PP25 o zaman
  • Jailbreak cok hojdur ama tweaklerde bi update edilse

• OnurD7 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Merhabalar, oğlumun jailbreak li iPad mini sini iOS 9.0.2 ye yükseltmek istiyorum(şu an iOS 8.1) ve ardından jailbreak ancak kendisi mevcut Oyunları'nın data larının kaybolmasını istemiyor.( Appcake den yüklenen oyunlar)Nasıl bir yol izlemeliyim, iTunes üzerinden yedeğini alıp temiz kurulup yapıp sonra jailbreak yapsam yedekleri geri yüklesem olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hapticle 6-6s harici kullanabilen oldu mu?
  • Selam Call Recorder uygulaması için Jeilbreak yaptım ama hala güncellenmedi.. Acaba ne zaman güncelleme alır bilgisi olan varmı ?
  • cydia ikonuna tiklayinca açilmayan varsa mecbur dfu mode dan restore yapıp yeniden jailbreak yapacak
  • ooooo ıphone çok özgür androidde olan herşey ıphonede var bilmem ne diyenlerin hepsi jail ibreak konusunda :))) 1 hafta önce açtığım konuda dökülmüştü bu ıphoneciler 35 sayfa oldu 3 günde diye admin kapamıştı konumu :) hani çok özgürdünüz ne işiniz var jb konusunda :)

• quote:

Hapticle 6-6s harici kullanabilen oldu mu?

Telefon çalınca titresin ayarını telefonun kendi ayarlarından açınca çalışmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rameower

ooooo ıphone çok özgür androidde olan herşey ıphonede var bilmem ne diyenlerin hepsi jail ibreak konusunda :))) 1 hafta önce açtığım konuda dökülmüştü bu ıphoneciler 35 sayfa oldu 3 günde diye admin kapamıştı konumu :) hani çok özgürdünüz ne işiniz var jb konusunda :)

sen git 2 gün sonra takılıp kasacak olan androidciğinle oyna abisi anlamazsın
  • iphone 6s plus 9.0.2 jb yaptım virtual home u hangi repodan indirebilirim
  • Çok az tweak var bide telefonda 7gb yer olmasına rağmen depolama alanı az hatası veriyo ama pek sıkıntı olmuyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smoch kullanıcısına yanıt
    Hapticle ne işe yarıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

iphone 6s plus 9.0.2 jb yaptım virtual home u hangi repodan indirebilirim

repo.iosdelisi.com

• iphone e için ses yükseltme volume boost tweak ı vrmı

• Yapılış Videosu

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.