Şimdi Ara

Pandül atmak nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda araştırdım fakat net bir cevapp bulamadım. Duyuyorum sürekli ama size bir danışayım dedim

• İlk defa duydum google amcaya sormak lazım en iyisini o bilir vesselam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

İlk defa duydum google amcaya sormak lazım en iyisini o bilir vesselam.

yazdım fakat net bir cevap yok. Ekşi vs sözlük siteleri saçma sapan şeyler söylemiş. Otopark sitesinin bir yazısı mevcut fakat yayından kaldırılmış. Harici bişey bulamadım
  • Pandül duvar saatlerinin altında sağa sola sallanan sarkaca verilen isimdir. Adını hatırlayamadığım Finli bir rallicinin keskin viraj dönme tekniği idi. Viraja yaklaşırken aracın arkası sarkaç gibi bir sağa bir sola atardı ve virajın en keskin yerinde yarım spin atarak dönerdi.
    rallicinin adını bulabilirsem ayrıca yazarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

Pandül duvar saatlerinin altında sağa sola sallanan sarkaca verilen isimdir. Adını hatırlayamadığım Finli bir rallicinin keskin viraj dönme tekniği idi. Viraja yaklaşırken aracın arkası sarkaç gibi bir sağa bir sola atardı ve virajın en keskin yerinde yarım spin atarak dönerdi.

Bilgiler için teşekkür ederim Yavuz abi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

Pandül duvar saatlerinin altında sağa sola sallanan sarkaca verilen isimdir. Adını hatırlayamadığım Finli bir rallicinin keskin viraj dönme tekniği idi. Viraja yaklaşırken aracın arkası sarkaç gibi bir sağa bir sola atardı ve virajın en keskin yerinde yarım spin atarak dönerdi.

Scandinavian flick diye de geçiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 4 Eylül 2015; 23:53:35 >

• Viraja girmeden once virajin tersi yone direksiyon kirilir hemen arkasindan viraja dogru tekrar kirilir. Agirlik transferi sayesinde aracin arkasi kayar. Rallide dar vitajlari donmek icin veya drift yapmak icin kullanilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • degobar kullanıcısına yanıt
    olay basitmiş araca ilk hareketini vermek zor ralli de viraj alacak konuma getırmek ıcın yolda tutacak sekılde aracı saga sola ne tarafa donulecekse aracın burnunu vıraja daha rahat sokmak ıcın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.