Şimdi Ara

Panda Antivirüs 15 YTL Ücretsiz Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PANDA ANTIVIRUS 2008 KUTULU TÜRKÇE 3 KULLANICI AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO

Kampanya 2 günlüktür.

http://www.moysis.com/store/ProductDetails.aspx?productId=80493

• bence çok iyi bi fiyat..hem 3 kullanıcı için hem aynı gün ve ücretsiz kargo
  • bu nasıl oluyor belirli bir süresi varmı? yoksa 2008 yılı içinmi kullanılabiliyor sadece avira kullanıyorum süresi bitmek üzere...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rEaDy_for_aCtion

bu nasıl oluyor belirli bir süresi varmı? yoksa 2008 yılı içinmi kullanılabiliyor sadece avira kullanıyorum süresi bitmek üzere...

eğer 1 yıl lisans aktive edilerekse, kurulduğu günden 1 yıl sürelidir,

aksi ise mantıksız olur
  • süper fırsat
  • Süresi ne? Sitede de yazmıyor bişey
  • peki iyi bir antivirüs programımı dır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba
    Süresi 1 yıllıktır. 1 yıl boyunca tüm güncellemeri yapabiliyorsunuz.
  • Yarım saattir uğraşıyorum, telefona cevap veren yok. Satıcının güvenilirliği konusunda bilgisi olan var mı?

Diğer bir sorum, ürünü aynı kişi hem masaüstü bilgisayarına hem de dizüstü bilgisayarına yüklerse iki kişilik kullanım hakkı mı kullanmış olur?
    Satın almayı düşünüyorum, ilgilenen varsa bir kişi ile ortak alabilirim. (İstanbul Küçükyalı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vehbi -- 15 Ekim 2008; 11:40:03 >
  • bende düşünüyorum ortaklıga varım.
  • Merhaba
    Programı 3 tane farklı bilgisayara kurabilirsiniz. Bu 3 hakkıda kullanabileceğiniz anlamına geliyor. Bir masa üstü bir diz üstü bilgisayara yüklerseniz 1 tane daha bilgisayara yükleme hakkınız kalır.

iletişim için sitedeki canlı destek hattını kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afacankujo -- 15 Ekim 2008; 20:22:48 >
  • Gün içinde neredeyse 10 kez denedim, hem telefondan hem de canlı hattan maalesef ulaşamadım.
  • antiviruse para veren kaldı mı bu devirde yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

antiviruse para veren kaldı mı bu devirde yahu

aaaa ne ayıp yoksa illegal mi kullanıyorsunuz...
  • Güzel fiyat ama firewall özelliği yok sadece antivirus. Windows güvenlik duvarı ne derece faydalı olur onuda pek bilmiyorum aslında eğer windows yeterliyse problem yok. İllegal'de kullanılabilir belki ama yok key yok bilmemne bir süre sonra sıkıcı oluyor. 3 bilgisayara kadar kullanılabilmesi kurumlar için iyi bir fırsat bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz10 -- 16 Ekim 2008; 15:11:04 >
  • Arkadaşlar daha önce forum kanalıyla salça kampanyası yapmışlardı. Biraz amatör çalışıyorlar ama bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Israr ederseniz size döneceklerdir. Bende bugün başka siparişler verdim, umarım sorun yaşamam.
  • kargo ne tutar acaba?
  • açılışta bilgisayarı çok kasıyo pandalar.
  • bitdeender 2009 kampayansından 1 yıllık olarak yüklediğim(ücretsiz bi kampanyası vardı 1 ay once falan) antivürüs update edince 2 yıllık bedava hale geldi. ne parası kardesim elemanlar bedava 2 yıllık bitdefender verdi. hemde legal
  • Teşekkürler.Gerçi millet kırılmış kullanıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.