Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (698. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.786
Cevap
180
Favori
1.765.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,bir sorum olacak sizlere.TX-L42S20 modelini beğendim bayağı.1500 liraya veriyorlar 12 taksitle.Ne dersiniz arkadaşlar,alayım mı?Kötü yanları var mıdır?Sağlamlık arıyorum,önceki Sony'yi 13 sene kullanınca insan her ne kadar yeni modellerin arıza yapma ihtimali daha fazla olsa da sağlam bir şeyler arıyor.Bir de Allah korusun diyelim bozuldu,bunun İzmir'de servisi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Eyvallah

CAN++

Üstat tekrar seni burada gördüğüme çok sevindim, hoş geldin. Bu arada ben bir şey sorayım sana.
    quote:

PDP Modüllerdeki bir teknik durumun buna sebeb olduğu bir gerçektir
    Bunun bunu biraz daha açar mısınız.

Şimdi ben tvyi açıyorum eğer receiveri acmadıysam dvb-s açılıp kanal ismini yazıyor sonra sinyal yok diye bir uyarı veriyor. İşte tam o sırada dvb-s yazan yerde 3 saniye kadar kalan çerçeve ve yazıları siyah ekran olduğu için olduğu gibi okunuyor ve 1 dak. içersinde de (ne zaman gidecek diye bekledim) yavaş yavaş siliniyor/yok oluyor. Zannettiğim kadarıyla bu olay da sizin bahsettiğiniz olaydan kaynaklanıyor.

Bu arada teşekkür ederim, tavsiyeniz üzerine v20 aldım.

• Bende panasonic 42x20 alarak aranıza katıldım arkadaşlar. evimde next super plus uydu alıcısı var ve komponentten bağlamak için bugün araştırma yaptım. sadece linkteki 4metrelik monsterin en alt modelini bulabildim.
    http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=1611

4metre olması beni düşündürdü acaba kaliteyi nasıl etkiler?vede bildiğiniz bir yer var mı çeşit açısından,karaköye mi gitsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Merhaba arkadaşlar,bir sorum olacak sizlere.TX-L42S20 modelini beğendim bayağı.1500 liraya veriyorlar 12 taksitle.Ne dersiniz arkadaşlar,alayım mı?Kötü yanları var mıdır?Sağlamlık arıyorum,önceki Sony'yi 13 sene kullanınca insan her ne kadar yeni modellerin arıza yapma ihtimali daha fazla olsa da sağlam bir şeyler arıyor.Bir de Allah korusun diyelim bozuldu,bunun İzmir'de servisi var mı?

Ankaradaysanız carrefoursa avm teknosada 42G20 1599. Onun yerine tavsiye olunur.
  • mrb,
    kayınpedere 46G20 alıcam ama ilk 200 saat v.b.konularda onları nasıl eğiteceğim?ben takip edemem ki..
    lcd mi alsam acaba..
  • aynen bence lcd alın. ben kendim bile geçen 46g20e de media playerın menusunu acık unutmusum, tvyi kapattım, yazılar duruyordu. hemen albani üstadın dediği aklıma geldi. actım tv yayınını, yarım saat acık durunca, kapattım düzelmişti.
    lcd almak o yonden mantıklı, buna dikkat edemeyecek kişiler için.

quote:

Orijinalden alıntı: tanerer

mrb,
    kayınpedere 46G20 alıcam ama ilk 200 saat v.b.konularda onları nasıl eğiteceğim?ben takip edemem ki..
    lcd mi alsam acaba..
  • eyvallah aktuz.. da ne alıcam...
    PANNY 46"lcd alsam mı acaba ya da 46ex500 SONY.
  • Merhaba arkadaşlar dün TX-P50G20E aldım ama arabaya sığmadığı için eve getirecekler.. Tvyi pc'ye bağlıyarak film açıcam 200 Saatlik süreyi öyle doldurucam pc'ye bağlama kablosu kutunun içinden çıkıyor mu yoksa almalımıyım..? Alacaksam ne önerirsiniz ortalama 5 Metrelik bir kablo olması lazım..
  • Ben çok sordum soruşturdum, kullananları dinledim. Samsung 46C650 ve Sony 46EX500 den hangisini isterseniz alabilirsiniz. 46C650 Media playerı herşeyi oynattığı için tutuyor. Sony de sony olduğu için tutuyor. Güven veriyor insana.
    fiyat olarakta aynılar. mediaplayerla işleri olmayacaksa, sony alın bence. yoksa samsung alın. ikiside hemer her ortamda denk diye yorum yapılıyor. tek ciddi fark media player ve marka.

quote:

Orijinalden alıntı: tanerer

eyvallah aktuz.. da ne alıcam...
    PANNY 46"lcd alsam mı acaba ya da 46ex500 SONY.
  • kutusundan HDMI kablo çıkmıyor, arıca alıyorsunuz. HDMI dijital bir bağlantı oldugundan, goruntu ya iletilir ya iletilmez. kablo kalitesi göruntu kalitesini etkilemez. 10-20 -30 metre kablo olursa goruntu almak ıcın sınyal zayıflamaması ıcın kalıtesıne dıkkat edılebılır ama 1-2 metre kabloda boşa fazla para vermeyınız. 10 TL ye alacagınız kablo kusursuz iş görür. Bu konuda spekulasyonlarla insanlar 40-50 TL ye kablo almak durumunda kalıyorlar yazık oluyor, ciddiye almayın hiç birini. ben hepsiburdadan aldım 10 tl.

ben 46g20e almıstım, arabaya getırdık, ellem ettik kallem ettik sıgdıramadık. hyundai getz arabam. neyse dondure dondure sıfıra sıfır tam arka koltugun oraya koyduk. bu seferde eve geldık, o açıyı tutturamıyoruz. tv cıkmıyordu. 10 dk da oyle ugrastık.
    ama arabaya sıgmama durumu harıcınde keşke 50g20e alsaydım dedim. değermiş yani..
    hayırlı olsun size de. kesinlikle muhtesem bir televizyon.

quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

Merhaba arkadaşlar dün TX-P50G20E aldım ama arabaya sığmadığı için eve getirecekler.. Tvyi pc'ye bağlıyarak film açıcam 200 Saatlik süreyi öyle doldurucam pc'ye bağlama kablosu kutunun içinden çıkıyor mu yoksa almalımıyım..? Alacaksam ne önerirsiniz ortalama 5 Metrelik bir kablo olması lazım..

• Teşekkür ederim hocam bendede 206 var sığmadı bi 10cm dışarda kaldı arka koltukları yatırıp denicektim ama 3 kişiydik arkada oturan olduğu için deniyemedim öylede sığmazdı büyük ihtimal.. HDMI kablo alıp pc'ye takdığımda direk masaüstünü gösteriri di mi hocam.. Media player üzerinden film açarak bırakcam televizyonu geceleri.. Birde ilk aldığımda uzun sürelimi çalıştırayım pek kapamadan yoksa arada bi kapatayım mı fazla yüklenmeme açısından..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgue -- 21 Aralık 2010; 0:32:50 >
  • bizde 3 kişiydikte arkadaş nereye sığdıysa sığdı :) evet direk masaüstünü gösterir. sadece tv de giriş kanalını HDMI olarak seçiyorsunuz. HDMI da seste aynı kablodan gidiyor zaten, pratik oluyor.
    ilk 200 saatte tam ekran bir uygulamayı surekli açık bırakın falan diye yazıyorlardı. açıkcası ben 200 saat demedim hiç. aldım kullandım. mutlaka mantıgı vardır ama lazım olsa neden fabrıkası panelı 200 saat calıstırıp gondermıyor dıe dusundum.
    nasıl yapılacagını yazmıs arkadaslar forumda, oradan bakın siz yine de. yabancı sitelerde de var." first 200 hours pdp panel " gibi aratınca cıkıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

Teşekkür ederim hocam bendede 206 var sığmadı bi 10cm dışarda kaldı arka koltukları yatırıp denicektim ama 3 kişiydik arkada oturan olduğu için deniyemedim öylede sığmazdı büyük ihtimal.. HDMI kablo alıp pc'ye takdığımda direk masaüstünü gösteriri di mi hocam.. Media player üzerinden film açarak bırakcam televizyonu geceleri.. Birde ilk aldığımda uzun sürelimi çalıştırayım pek kapamadan yoksa arada bi kapatayım mı fazla yüklenmeme açısından..

• Teşekkür ederim hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: y0rk

quote:

Orijinalden alıntı: gkg88tr

quote:

Orijinalden alıntı: y0rk

quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle34

dün akşam dsmart'tan aradılar ve aktivasyon ile ilgili bir işlem yaptıkarını söylediler.
    HD kanallardan görüntü aldım, kanal geçişlerinde daha önceki gibi tüm yayınlar kesilmiyor derken bir süre sonra yayın tekrar gider oldu.
    Stabil çalışmıyor nedense, sinir bozucu bir durum...
    Ama sonuç olarak tv üzerindeki modül ile çalıştıramazsınız diyen Dsmart ya işine geldiği için böyle söylüyor ya da çağrı merkezindekiler işini bilmiyor...
    bana sorarsanız HD görüntü çok iyi ama bu modül stabil çalışmadıktan sonra almaya değmez, alternatiflere yönelmekte fayda var...

Selam,
    8 aydır DSMART HD aboneligim var, dsmart modül ile V10 üzerinde kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım,hızlı geçiş yapıyor kanallar arasında, yayın kesilmesi 1 defa yaşadım, çok aşırı lodos vardı, çanak resmen sallanıyordu, rüzgar hafiflediginde sorun ortadan kalktı, sadece dsmartta degil bütün kanllarda sorun olmuştu, bence siz bir çanagınızı, LNB yi , sinyal seviyelerini ve kabloları kontrol ettirin, modül ile ilgili bir sorun yoksa sorun diger elamanlardadır. Bendeki tüm tesisat orjinal Next ürünleri.
    DSMART modül sorunsuz olarak V10 da ve G15 te çalışıyor. V20 yada GW20 de de sorunsuz çalışır diye düşünüyorum.

DSMART ile tek sıkıntım modül ile GUIDE özelliğini kullanamam , yani o anki ve sonraki yayın akışını görememem, bunu dışında sorunum yok.
    Sinema HD ler dahil bütün HD kanallar muazzam görüntü veriyor ve hiç bir sıkıntı yok.

saygılar

hocam senden ricam sunu cevaplaman modul bildigimiz dsmarttan alınmıs orjinal modulmu?bide bu sorunun tv system yazılımıyla ilgili oldugunu duydum sistemin yani yazılımın numaralarını ogrenebilirmiyim?

evet dsmarttan aldıgım orjinal modül ve kart (kart ve modül eşlenmiş olmak zorunda, sadece kayıtlı modül ve kart çalışıyormuş, dışarıdan alınan modülde sıkıntı olabilir belki), V10 yazılımını hiç güncellemedim, halen aldıgım ilk gündeki yazılımı kullanıyorum, eve gittimde bakar yazılım numarasını gönderirim.

Edt Yazilim versiyonu 2013.10000

ya ben baktım sistem yazılımına ama snrm 2504-10300 gozukuyor bu seriyle dsamrt kullanan birinimi bulmak gerek simdi calısıp calısmadıgını anlamak icin?dsmartı arayıp sorsam buyuk ihtimalle cevap veremeyecekler

• Dün ilk defa blueray film izledim. ama tam ekran değildi, altta üstte siyah bant vardı. blueraylerin çözünürlüğü full hd olmuyormu acaba.

tv 46g20e
    mediaplayerda dark mini mania.

ne yapmak gerekiyor, tam ekran izlemek için.
  • quote:

ya ben baktım sistem yazılımına ama snrm 2504-10300 gozukuyor bu seriyle dsamrt kullanan birinimi bulmak gerek simdi calısıp calısmadıgını anlamak icin?dsmartı arayıp sorsam buyuk ihtimalle cevap veremeyecekler

Hocam bence olay modülde bitiyor, keşke denemeye imkan olsa da sizde bende denesem
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSwaH

quote:

Hocam bence olay modülde bitiyor, keşke denemeye imkan olsa da sizde bende denesem

tanıdık bir dsmart bayisi bulun, onlarda vardır test için modül, o şekilde deneyebilirsiniz.

• Merhablar,

50'' Full HD bir Panasonic Plazma aldım.

Sorunum şu ;
    Notebook'u plazmaya HDMI ile bağlıyorum ancak panelde ekran görüntüsü tam oturmuyor, yanlara kayıyor ve Notebook ekranında görünen bazı kısımlar bu kayma sonucu Plazmada ekran dışında yani görüntü dışında kalıyor.
    Notebook ekranındaki görüntüyü birebir ve 1080 olarak Plazma ekranında alabilmem için ne yapmam lazım ?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meraklı Insan -- 22 Aralık 2010; 14:04:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraklı Insan

Merhablar,

50'' Full HD bir Panasonic Plazma aldım.

Sorunum şu ;
    Notebook'u plazmaya HDMI ile bağlıyorum ancak panelde ekran görüntüsü tam oturmuyor, yanlara kayıyor ve Notebook ekranında görünen bazı kısımlar bu kayma sonucu Plazmada ekran dışında yani görüntü dışında kalıyor.
    Notebook ekranındaki görüntüyü birebir ve 1080 olarak Plazma ekranında alabilmem için ne yapmam lazım ?

Teşekkürler

İşletim sisteminize göre aşağıdaki ekranların birindeki gibi uygun çözünürlüğü seçin sorun düzelecektir.
     '_______ PANASONİCLİLER_______'

'_______ PANASONİCLİLER_______'

• Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.