Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (685. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31.786
Cevap
180
Favori
1.764.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 683684685686687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanım saatini bende bu forumdan bulup yazdırmıştım evde bakarak yaptım.şu an yanımda yok ancak bulmazsanız yazarım tekrar.Önce servise sordum bakma şansımız varmı diye.bakarız ancak tekrar yazılım yüklemek gerekir falan dedi.onlar daha farklı bir şekilde kontrol ediyor sanırım.sonra kağıdı verdim eline ordan baktı denedi ama tam yerini bulamadı belgeleri imzaladılar gittiler.sonra servis gidince tekrar denedim oldu garanti dışı gibi bir durumdan bahsetmediler zaten bu menüden haberleride yok.hatta sen bunları bulduysan ayarlarıda kendin yaparsın abi dediler ve ayrıldılar
  • Kullanım saatine bakma işi tüm panasonic serilerinde aynı mı? Bende 46u20e var. Nasıl bakılacağına dair bilgi bulamadım internette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

@ poseidongs

Yani kendi ayaklığında durunca o ses olmuyor ama duvara asınca çıkıyor diyorsun öyle mi?

Evet yaşadığım durum tam olarak yazdığınız gibi. Kendi ayağını takıp asma aparatını sökünce ses kayboldu. Belki bendei dandik bi aparat olmasından yaşamış olabilirim daha iyi bir aparat ile sonuç nasıl olur bilemiyorum tabiki.
  • Maalesef 1 hafta 10 gün kadar oldu arkadaşlar.Bu durumda burn-in sanırım.Kuruluma gelen arkadaşın dahi bu serilerde burn-in yok demesi de garipti doğrusu.Çok güvenmeyin bu tarz söylemlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS_228 -- 25 Ekim 2010; 20:50:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicwashere

quote:

Orijinalden alıntı: atahan77

Menüden böyle bir ayar bulamadım.
    Sizin TV model nedir? Pann'nin benimkinden farklı bikaç modeline baktım otomatik buluyor. 42G10 modeli kullananlar da mı var bu sorun acaba ? Yada HDMI dan gelen yayınlarda bulamıyor mu, dicem ama AV3 den de kamera bağladım, kumandadan kapatıp açtım sonuç aynı
    Aklıma başka fikir gelmediği için çözüm üretemiyorum.
    Önerilerinizi bekliyorum

46g20 benimki, çok farklı olduğunu zannetmiyorum, bu arada ben de bulamadım menüden...
    yalnız ben kumandadan değil düğmeden kapatıp açıyorum tv'yi, bunun bir etkisi var mıdır? bi de öyle deneyin...

Onuda denedim, nerden kapatırsam kapatayım sonuç aynı. Ben bu olayın 42g10 modelinde olduğunu tahmin ediyorum. 4-5 ( farklı model) panny kullanan arkadaşa sordum , onlarda sorun yok.
    Sorunun ayarlarla ilgili olmadığından emin olsam problemli muamelesi yapıcam

• Panasonic tv de kullanım saatine bakmak için yapmanız gerekenler..
    quote:

@deepkurt an alıntıdır.

Paneldeki kullanım düğmelerinden V- tuşunu basılı tutarken kumandadan 3 defa sıfıra “0” basıyoruz,
    2-3 saniye sonra gizli menü açılıyor,
    Ancak 2 tuşuna ardından OK e basınca yeni bir sayfa açılıyor,
    Burada en alt yazılı satıra gelip, hemen sağ yanındaki boş kutuya geliyoruz,
    Kumandadan mute tuşuna 2-3 saniye basılı tutuyoruz,
    Kullanım saati ve On/Off sayısını çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dandini -- 25 Ekim 2010; 23:59:57 >
  • Tv si şu an karşısında olan biri denisin bakalım doğrumudur?Birde menuden çıkmak için neye basılacak en son?
  • Kullanım saatine baktıktan sonra menüden çıkmak için televizyonu kapatmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

Maalesef 1 hafta 10 gün kadar oldu arkadaşlar.Bu durumda burn-in sanırım.Kuruluma gelen arkadaşın dahi bu serilerde burn-in yok demesi de garipti doğrusu.Çok güvenmeyin bu tarz söylemlere.

çok hafifse geçebilir hala, 10 gün bi şey değil...
  • quote:

Onuda denedim, nerden kapatırsam kapatayım sonuç aynı. Ben bu olayın 42g10 modelinde olduğunu tahmin ediyorum. 4-5 ( farklı model) panny kullanan arkadaşa sordum , onlarda sorun yok.

yani şimdi tv'yi av1 deyken ya da hdmi1 deyken düğmesinden kapayıp tekrar açtığınızda aynı yerde açılmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosima

....evde küçük çoçuğum olduğu için aparatla duvara monte ettim fakat duvar ve tv mesafesi biraz kısa kaldı.tvnin scart girişleri arkada olduğu için bu konuda problem yaşıyacağım sanırım.kablo tv girişini bile zorla kastırarak arkasına takabildim.bu tarz bir problem yaşayan oldumu daha önce bilmiyorum.tv duvardan daha uzakta tutan bir aparat bulabilirsem değiştirmeyi düşünüyorum....

duvardan öne doğru akerdeon tarzı aparatlar görmüştüm bi yerde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Tv si şu an karşısında olan biri denisin bakalım doğrumudur?Birde menuden çıkmak için neye basılacak en son?

olay calısıyor 50v20e var heralde bı 10 kere bakmısımdır. cıkma dugmesı yok , dügmeden kapa ac tv yı...
  • 2 hafta önce p42g20 alarak panasoniclilere katıldım ben de. 1 ay baya kararsızlık yaşamıştım, boşuna zaman kaybetmişim onu anladım.
    tv tüm beklentilerimi karşılıyor, bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi tvlerden diyebilirm. plazma olaraksa v serisi alamıyorsanız düşünmeden bunu alın derim. digiturk sd yayında bile çok tatmin edici.
    ek özelliklerini deneme fırsatı bulamadım zaten 30 saat izlemişim henüz. çok farklı görüntü varyasyonları deneme imkanı sunuyor tv, biraz kurcalayarak daha da iyi görüntü elde edilebilir.
    sadece, laptop bağlamayı denediğimde (laptopın hdmi çıkışı yok displayport çıkışı var.) dp to hdmi adaptor alıp hdmi girişine bağladığımda görüntü geldi fakat ses alamıyorum. ayrıca laptoptan resolution 1600:900 den büyük ayarlayamadım. tv full hd olduğundan kenarlar boş kaldı 16:9 görüntüde. bu iki konuyla ilgili fikri olan arkadaş varsa yorumunu bekliyorum. herkese hayırlı akşamlar...

• quote:

quote:

yani şimdi tv'yi av1 deyken ya da hdmi1 deyken düğmesinden kapayıp tekrar açtığınızda aynı yerde açılmıyor mu?

Evet aynen öyle. Bunun bir sorun olduğunu düşünüyorum ve şu ana kadar bir çözüm bulamadım.

• soylenen sistem menusune bende 50 v 20 modelınde dun gırdım ama cıkmak cıkamadım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 27 Ekim 2010; 13:35:32 >
  • Arkadaşlar selamlar,g20 kullanıcılarına bir sorum olacaktı,tv nin optic çıkışından 5+1 ses sistemine optic bağlantı yapınca 5+1 den ses alıyoruz,peki hdmı ile ps3 bağladık tv ye diyelimki,yine aynı şekilde 5+1 den ses gelecektir değilmi?Yada hdmı ile pc bağladık aynı şekilde optic çıkıştaki 5+1 den ses gelir mi ?
  • quote:

quote:

quote:

Evet aynen öyle. Bunun bir sorun olduğunu düşünüyorum ve şu ana kadar bir çözüm bulamadım.

enteresan gerçekten, halbuki en azından tv açık haldeyken, yeni açılan aletin sinyalini algılayıp o kanala geçmesi lazım,
    yani bu özelliğin modelden bağımsız olması gerekir bu kadar gelişmiş aletlerde...
    ben yine de sizin tv'nizde böyle bir arıza olma ihtimalini az görüyorum
    bu illaki bir yerden ayarlanıyordur
    belki de bağlı olan aletlerde bir sorun vardır, yani alet, tv'ye iletmesi gereken sinyali iletmiyordur...
    bambaşka bir kaynakla denemenizi öneririm (ps3, dvd player vs...)
    mesela tv'de bilmemne kanalını seyrediyorsunuz, o sırada bağlı fakat açık olmayan dvd playerı açtığınızda dvd playerın menüsünü birkaç saniye sonra ekranda görmeniz lazım, bir de bunu deneyin...

• quote:

quote:

quote:

Bendeki 50vt20 de aynen böyle. Sanırım modele özgü bir durum. Tv yi ps3 ün bağlı olduğu girişteyken kapatıyorum (hdmi1), açtığımda uydu yayınından başlıyor (tv). Bunun bir ayarı var mıdır bilemiyorum, ben bulamadım.

• arkadaşlar panasonic'in en iyi plasma serisi hangisi oluyor acaba ? ben max. 42" arıyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

enteresan gerçekten, halbuki en azından tv açık haldeyken, yeni açılan aletin sinyalini algılayıp o kanala geçmesi lazım,
    yani bu özelliğin modelden bağımsız olması gerekir bu kadar gelişmiş aletlerde...
    ben yine de sizin tv'nizde böyle bir arıza olma ihtimalini az görüyorum
    bu illaki bir yerden ayarlanıyordur
    belki de bağlı olan aletlerde bir sorun vardır, yani alet, tv'ye iletmesi gereken sinyali iletmiyordur...
    bambaşka bir kaynakla denemenizi öneririm (ps3, dvd player vs...)
    mesela tv'de bilmemne kanalını seyrediyorsunuz, o sırada bağlı fakat açık olmayan dvd playerı açtığınızda dvd playerın menüsünü birkaç saniye sonra ekranda görmeniz lazım, bir de bunu deneyin...

Televizyonuma;
    HDMI 1 den DM500HD receiver
    HDMI 2 den Popcorn A200 NMT
    AV 3 den DVD bağlı.
    Ayrıca aradabir AV2 den de kamera bağlıyarak kullanıyorum. Bu yüzden , TV ye sinyal göndermede sorun olacağını zannetmiyorum.
    Sadece SDHC kart takınca onu algılıyor, SD menüsü geliyor.
    Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar da var sanırım.

• 
Sayfa: önceki 683684685686687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.