Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.782
Cevap
179
Favori
1.839.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: sadays

evet px80 leri gördüm arkadaşlar tam bir hayal kırıklığı oldu benim için pv70 den azıcık daha siyah bir tv hiç bir farkı yok hdmi pc bağlantısında 1024X768 de bırakın 1:1 pixelmappingi görüntüyü oturtamıyor bile hd-ripler dvd gibi dvdler kötü çok üzüldüm açıkçası kuroyu zorlayacak bir tv zannediyordum bırakın yanından geçmeyi kuronun semtine uğrayamaz bu tv şimdi anladım niye bu kadar kampanya v.s. ucuza sattıklarını fiyatının tvsiymiş

vallahi samsung ve LG yeni plazmalarını getirsin bir tane satamaz bu tvden tekofaks o kadar derim şimdilik kurodan daha iyi satar fiyat avantajı ile bakalım

Panasonicçi arkadaşlardan özür dilerim biraz ağır olduysa ama inanın bu yazdıklarım hislerim çok üzüldüm hep en iyi tvyi en ucuza alalım aldıralım diye uğraşıyoruz arkadaşlara ne bileyim bu tv olmamalıydı kuroyla mücadele edecek paneli panasonicin

çöktüm resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akeneton34 -- 1 Nisan 2008; 11:12:38 >

• resmen bende çöktüm. napçaz şimdi ? napcaz ? napcaz ?

Dün evimdeki 50PV70 ile ilk defa HD-DVD film izleme şansına sahip oldum.Sabah 4'e kadar başından kalkamadım.Berbat kalitedeki Digiturk yayınları ve şu ana kadar tatmin edici bulduğum SD -DVD kalitesiyle kıyas bile yapamıyorum.
    Çok mutlu oldum, iyiki bu TV'yi almışım.Sizlerle paylaşayım dedim.
    Bu arada Toshiba HD30 player aldım dün.Ölü yatırım olduğunu biliyorum, ama 160/5 taksit+4 HD filmle beraber fiyat makul geldi.Zaten iyi bir DVD Player ihtiyacım vardı.
    Dün gece bana yaşattığı keyifle parasını çıkarttı :)
    Saygılar.

evet px80 leri gördüm arkadaşlar tam bir hayal kırıklığı oldu benim için pv70 den azıcık daha siyah bir tv hiç bir farkı yok hdmi pc bağlantısında 1024X768 de bırakın 1:1 pixelmappingi görüntüyü oturtamıyor bile hd-ripler dvd gibi dvdler kötü çok üzüldüm açıkçası kuroyu zorlayacak bir tv zannediyordum bırakın yanından geçmeyi kuronun semtine uğrayamaz bu tv şimdi anladım niye bu kadar kampanya v.s. ucuza sattıklarını fiyatının tvsiymiş

vallahi samsung ve LG yeni plazmalarını getirsin bir tane satamaz bu tvden tekofaks o kadar derim şimdilik kurodan daha iyi satar fiyat avantajı ile bakalım

Panasonicçi arkadaşlardan özür dilerim biraz ağır olduysa ama inanın bu yazdıklarım hislerim çok üzüldüm hep en iyi tvyi en ucuza alalım aldıralım diye uğraşıyoruz arkadaşlara ne bileyim bu tv olmamalıydı kuroyla mücadele edecek paneli panasonicin

Hmm bu olumsuz izlenimler sadece HDMI PC bağlantısı hakkında mı acaba? (Bu 1024x768 çözünürlüğün genel sıkıntısı olmasın? Sırf ben bu pixelmapping, downscale, görüntü oturmaması... cart curt muhabbetinden dolayı 50" plazma almayı düşünüyorum sahip olduğu 1366x768 çöz.den dolayı)

Öte yanda güzel upscale yapan bir HD-DVD player ile SD DVD veya HD-DVD gayet güzel gözüküyordu ben TV'yi incelerken.

Belki de beklentilerini yüksek tuttun hocam. Tamam PX80 yeni jenerasyon panel, biraz daha iyi kontrast ama altıüstü PV70'in yerini alacak muadil modeli. Bu yüzden zaten ben PX80'in Kuro ile yarışabileceğini baştan beri düşünmüyordum. Pioneer genelde zaten pahalı ama PX80 ile Kuro arasındaki o fiyat farkı dahi bir kalite farkı olduğunun göstergesi bence.
    Ha şimdi ne olacak; son bir aya kadar herkes bu segmentte birbirine 42PV70'i öneriyordu, onun yerine 42PX80'i önerecek. Şu anki 3199 YTL fiyatla değil elbet, tabi ki düşecek. Geçen Vatan'ın %28 indirimi ile PX80 2370 YTL 5 taksite geliyordu, e bu fiyata artık eski model olan PV70 yerine PX80 alınır yani. (İdeal kart limiti dolu olmasaydı ben de bir PX80 sahibi olacaktım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnan Ak -- 1 Nisan 2008; 12:08:43 >

• yinede yeni nesi bi paneli tercih ederim doğrusu .hem fiyatıda aynıysa..

bide şu döviz inerse fiyata bak sen ...

bakalım o zaman düşüreceklermi fiyatları kurnazlar..

37" gelir inşallah..

İB gelmiş

www.istanbulbilisim.com.tr
    VIERA TH-42PX80E Panasonic Plazma Tv
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_VIERA-TH-42PX80E-PLAZMA-TV,4490.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 1 Nisan 2008; 12:26:37 >

• yaw arkadaşlar bazılarımız çok gaza geldi heralde. 70 serilerinden sonra 80'lerin inanılmaz olmasını mı bekliyordunuz. Adam tabi yeni çıkan ürününü satmak için bişeler yazacak, yok siyah kalitesi bilmem ne. Adım adım yavaş yavaş. Siz hiç 80GB HDD'den 1 ay sonra 500GB çıktığna tanık oldunuz mu, ben olmadım. Önce bi 100GB'ı satacak, sonra 160GB'ı satacak, daha bunun 250si 320si var...
    bazı arkadaşlar 80 serilerini alınca 30 yıllık ihtiyaçlarını karşılayacaklarını sandılar heralde.

bu arada "gurkoc" arkadaşım aynı TV'den kullanıyoruz, hayırlı olsun. Netten HD-rip filmleri çekip pc bağlantısı ile de seyredebilirsin. HD-DVD masraflı olabilir. haberin olsun... Keyfini 5e 9a katlamak amacıyla söylüyom

Birde dün Trabzon Migrosta 37PV7F vardı. fiyatını göremedim ama migrosta öyle anormal kampanyalar falan oluyoya, yolu düşen arkadaşlar bi baksınlar.
    2013 C4 Grand Picasso Intensive Tek. ve Güv. Paket, Nikon D500, Nikon 500mm f/4G VRII, Nikon 14-24, Nikon 50mm 1.8G, Nikon 300mm f/4, Manfrotto 055XProb 324RC2, Samsung 65" KS9500, Panasonic 46ST33E, Galaxy Watch 46mm, HP Omen 17-w200nt, Galaxy S10 , Galaxy Tab S3, Sis Farı Süs Farı Değildir

• hakan ve airman arkadaşlarım çökeceğiniz bir durum yok. sürpriz olmadı bana. hatta önceki mesajlarımda da bazı yorum yapan arkadaşların aksine 80'lerin çok da abartılı gelmeyeceğini düşündüğümü yazmıştım. Fiyat olarak da 300YTL yanıldım.
    Eğer 50" tv'yi pc monitörü olarak kullanmayacaksanız görüntüdeki ufak hataları film seyrederken falan anlamanız mümkün değil ztn. Yok öyle kullanacam diyorsanız Kuro'lara bayılın 1000-1500 YTL daha. Ben 50PV70F'inde HD-Rip filmler izliyorum, gayet de memnunum, şu anki aklım olsa yine bu tv'yi alırım niye havadan para veriyimki eğer kullanım tarzım beni tatmin ediyorsa.

quote:

Orjinalden alıntı: hakansolak

resmen bende çöktüm. napçaz şimdi ? napcaz ? napcaz ?
    2013 C4 Grand Picasso Intensive Tek. ve Güv. Paket, Nikon D500, Nikon 500mm f/4G VRII, Nikon 14-24, Nikon 50mm 1.8G, Nikon 300mm f/4, Manfrotto 055XProb 324RC2, Samsung 65" KS9500, Panasonic 46ST33E, Galaxy Watch 46mm, HP Omen 17-w200nt, Galaxy S10 , Galaxy Tab S3, Sis Farı Süs Farı Değildir

• yapılan yorumda 80E nin sanki kalite olarak 70F yakalayamadığı hissine kapılarak böyle düşündüm. yoksa adam bir seri öncesinden neden daha düşük kalite cihaz cıkarıp pazarlasınki. benim açıkçası çok fazla beklentim yok.
    42'' 70F almaya karar vermiştim fiyatlarda oldukça makul seviyelerde idi.
    ancak foruma ve konuya hakim arkadaşların buradaki tavsiyeleri üzerine 80 serisini beklemeye ve dolaylı olarak ta 70 pV lerin de fiyatlarının dahada düşeceğini öngörmeleri üzerine birkaç ay daha bekleme kararı almıştım.
    şahsen benim kullanım amacım belli.
    uydu da kullanacağım orta vadede hd receiver. uzun vadede dvd veya br. pc kesinlikle düşünmüyorum.
    50'' pek düşünmüyordum ancak sizin önerileriniz doğrultusunda aklıma yatmadı değil.50''PV70 in fiyatı sizin dediğiniz seviyelere gelirse kaçırmam.
    saygılar
  • quote:

yıkıldım...airman kardeş biz plazma almayı boşverelim..bak ne güzel vestel zeta lar var, crt,600 ytl babalar gibi.neyimize yetmiyor...gece rüyamda bir plazma kollarının üstünde beni kovaladı zaten, 1080,hd,3 metre hede hüde haykarışları kulağımda hala...offf dolar euro bu kadar uçmuşken anlamalıydım, neden bukadar ucuz bir g11 paneli diye..Sadays, üstad hançeri sapladın finalde..

• Arkadaşlar bilemiyorum belki nvidia ekran kartının sorunudur satıcı dediğim gibi benim arkadaşım blade_17 diye foruma arada bir yazıyor fiyat veriyor geçen gün son model bir notebook almış bimeks indirimidne ve fakat aceleye geldi tam olarak kurcalayamadım

şimdi şunu yapmayı düşünüyorum

1- ekran kartını bir güncelelyeyim bakalım
    2- vga bağlayayım illa ki sorun hdmi bağlantıda olabilir
    3- dvd playeri değiştirelim hdmi bağlantılı ancak eski model bir panasonicti
    4- bir de şöyle komponent bağlantılı bir recevier götüreyim mesela kendiminkini bakalım tv yayınında nasıl?

acele etmeyin nasıl olsa kaçan göçen bir şey yok albani'nin dediği gibi

http://forum.donanimhaber.com/m_22186776/mpage_1/key_//tm.htm#22275215 ----------

www.vatanbilgisayar.com
    VATAN BİLGİSAYAR - Teknoloji & Bilgisayar Hiperstore'u
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32969
    -------------- elbet kampanya yapacak

http://www.gold.com.tr/Product.asp?CATEGORY=56&MARK=PANASONIC&tip=6 -------------- % 25 indirim

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=elektronik&productid=EK10838(43000000) -------------

www.istanbulbilisim.com.tr
    VIERA TH-42PX80E Panasonic Plazma Tv
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_VIERA-TH-42PX80E-PLAZMA-TV,4490.html
    -----------------

beklemeye devammmmm

• Yani telaşa mahal yok

quote:

Arkadaşlar bilemiyorum belki nvidia ekran kartının sorunudur satıcı dediğim gibi benim arkadaşım blade_17 diye foruma arada bir yazıyor fiyat veriyor geçen gün son model bir notebook almış bimeks indirimidne ve fakat aceleye geldi tam olarak kurcalayamadım

4- bir de şöyle komponent bağlantılı bir recevier götüreyim mesela kendiminkini bakalım tv yayınında nasıl?

• quote:

durust olmak gerekirse ben vatan bilgisayara gittim dun , bostanci magazasina .. ve tv lerin hemen hepsinde farkli hd box lar var , kimisi blue ray , kimisi hd dvd ... bu plazma lcd isine girmeden onceki beklentilerimi hic bir tv karsilamadi .. sanirim ben once bu teknolojinin gerisinde kalip sonra da cok ilerisinde bir beklenti icine girdim

en ust kuro modelinde blue ray ve 1080p film de taksan , 1 metreye yaklasinca oyle patates puresi gibi yumusak bir goruntu olmuyor , olamiyor , sanirim bu henuz mumkun degil , ileride 7000 e 5000 cozunurluk olursa belki olur .. goruruz muhtemelen onlari da ..

karsilastirmaya gelince , panasonic in bu modelinde sanirim oncelik aksiyon gibi , film gibi seylere verilmis , yani gercekten oyun konsolu veya bilgisayar baglantisi icin uygun bi model oldugunu dusunmuyorum ... ben px80 aldim , fiyati avantajliydi , zaten dusundugum seriden bi modeldi diye de cok farkli model arastirmadim , cunku bu isin sonu yok , kuro alsan , neden bir yeni ve ust model kuroyu almadim diye hayiflanacaktim .. zira iki kuro yu karsilastirsan bile , ust modelle alt model arasinda baya farkli degerler okuyabiliosun

benim yabanci sitelerim var ,guvendigim , plasmatvbuyingguide.com gibi hdtvorg.co.uk gibi ..bu px80 ler ve ayni serinin 37 inch lik modelleri hep top 10 plasma icinde geciyor ve skorlari 93-95 lerde 100 uzerinden ... yine durust olmak gerekirse , ben magazada izledigimde , bana butun tv ler ayniymis gibi geliyor , zira belli mesafenin altinda hepsinde kumlasma ,belli mesafenin uzaginda ise hepsinde kumlasmanin kaybolmasi var .. dolayisi ile baktim yabanci sitelerdeki yorumlara da ,fiyat da uygun gelince aldim ... 1 e 1 pixelmapping nedir bilmiyorum ama bu tv de beni de killandiran tek konu 1366 yerine 1024 olmasi idi ..

ama plasmalarin eger full hd deilse zaten cozunurlukleri 95% olasilikla 1366 yerine 1024 oluyor , sebebini bilmiyorum

768 kismi daha onemli sanirim , cunku hic 1024 e misal 690 gibi bisi gormedim , hd tanimlamalarinda da hep dikey noktacik sayisi kistas aliniyor . 1080 p , 1080 i , 720 , 576 ... gibi ..

hep soluyorum , bu fikrim de degismeyecek gibi ... eski tv aliskanliklarimizin ongordugu sekilde mesafelerden ayni yayini izledigimizde bence pv7f de aynidir px80e de ...

• quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Yani telaşa mahal yok

quote:

Arkadaşlar bilemiyorum belki nvidia ekran kartının sorunudur satıcı dediğim gibi benim arkadaşım blade_17 diye foruma arada bir yazıyor fiyat veriyor geçen gün son model bir notebook almış bimeks indirimidne ve fakat aceleye geldi tam olarak kurcalayamadım

arkadasin bahsettigi denemeler bence sonucu pek degistirmez , telasa mahal yok , ama bence yine fikrinde israrci olacaktir , o bahsettigi seyleri degistirmesinin sonucu iyilestirecegini pek ummuyorum ..

bu tv nin iddiali oldugu tek konu futbol maclari .. zaten bir onceki msj imda bahsettigim bir cok yabanci forumda da surekli suitable for sports viewing gibi laflar donuyodu ..

mac izlicekseniz alin yani ... film milm de izlenir ortalama bi kalite ile ... ama bilgisayar ,ve ps3 isin icine girince bence kuro dan ziyade ust model lcd ler her zaman daha iyidir .. ayrica panasonic bile sanirim diger konulardaki basarili olamama endisesini tv nin kasasina yansitmis , uzerindeki en belirgin sticker "best for sports and movies" yazili olan ... dusunun gerisini .. eve gelince daha detayli paylasirim yorumlarimi

• valla cumartesı ıstanbula geliyorum her tarafı gezıcem gelınce.. şimdiden listemi yapıp o modellere bakı cam..

beyler istanbul bilişimin yeri nerede tam ?
    sitelerişnden baktım ama anlayamadım şişliden gelen yol kısmında kafam karıştı ..
    hani taksimden devam ediyoruz halaskargaziden dümdüz devam edincemi gidiliyo oraya ?...şu plazmaları ve projectorleri görmenin zamanı geldi

internet sitesinde harita üzerinde gösteriyor,,,,Merkez Showroom : Büyükdere Cad. No:113/2 Mecidiyeköy/Şişli

quote:

Orjinalden alıntı: levent5238

quote:

beyler istanbul bilişimin yeri nerede tam ?
    sitelerişnden baktım ama anlayamadım şişliden gelen yol kısmında kafam karıştı ..
    hani taksimden devam ediyoruz halaskargaziden dümdüz devam edincemi gidiliyo oraya ?...şu plazmaları ve projectorleri görmenin zamanı geldi

internet sitesinde harita üzerinde gösteriyor,,,,Merkez Showroom : Büyükdere Cad. No:113/2 Mecidiyeköy/Şişli

Orjinalden alıntı: msaltik

hakan ve airman arkadaşlarım çökeceğiniz bir durum yok. sürpriz olmadı bana. hatta önceki mesajlarımda da bazı yorum yapan arkadaşların aksine 80'lerin çok da abartılı gelmeyeceğini düşündüğümü yazmıştım. Fiyat olarak da 300YTL yanıldım.
    Eğer 50" tv'yi pc monitörü olarak kullanmayacaksanız görüntüdeki ufak hataları film seyrederken falan anlamanız mümkün değil ztn. Yok öyle kullanacam diyorsanız Kuro'lara bayılın 1000-1500 YTL daha. Ben 50PV70F'inde HD-Rip filmler izliyorum, gayet de memnunum, şu anki aklım olsa yine bu tv'yi alırım niye havadan para veriyimki eğer kullanım tarzım beni tatmin ediyorsa.

quote:

resmen bende çöktüm. napçaz şimdi ? napcaz ? napcaz ?

murat dostum
    sana tamamiyle hatta %1000 katılıyorum.biz bu forumda kimseye gidin panasonıc alın demiyoruz.ben plazmamı almadan önce yaklaşık 2 ay kuroyu, pv 70fi, q91i, ve diğerlerini gözümle izledim.bu forumda ne diyoruz (kursat hocam) en güzeli kendi gözünle gördüğündür.ben kuroya kendi gözümle o zaman yaklaşık 1.5 ytl fark verecek bir fark görmediğimdendir pv70f aldım.şu an da gidip alsam gene pv70f alırım.albani hocamın yazılarını okuduktan sonra
    matsushıta nın politikasını öğrendikten sonra doğru bir karar verdiğimden daha da emin oldum.bile bile niye pahalı bir mal alayım ki.o parayla başka bir yaramı kapatırım.ben 112 deyim hergun kazaya vb şeylere gidiyoruz şu üç günlük dünyada sizin gözünüze ve gönlünüze hangi tv güzel geliyorsa onu alın.
    mutlaka daha iyileri çıkacaktır.kuro yada pv70f geçilmez değildir.forumda yazıları çok kaliteli olan arkadaşlarımız var.onlara göre hareket ederseniz napçaz şimdilere gerek kalmaz.benim şahsi düşüncem futbol şampiyonasına kadar bekleyiniz.hem kurolar hem panasonıcin fiyatı düşecektir.euro 2.12 yi gördü ancak bugun itibariyle 2.05 e düştü ve yön aşağı.
    saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 1 Nisan 2008; 17:44:49 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.