Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (1536. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
23 Misafir (18 Mobil) - 5 Masaüstü18 Mobil
5 sn
31.780
Cevap
180
Favori
1.790.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15341535153615371538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LG panel kullanan Panasonic..

Dünya para fiyatı var, insan panny 'nin kendi panelini kullandığını düşünürken adam gidip Kalbini LG den alıyor..

Renault motoru kullanan Mercedes gibi olmuş..!
    veya AUO/Taiwan dan alsaydı yine özel üretim ve aşırı pahalı olacaktı v.s Samy ise satmıyor Oled Modüllerini ve zaten üretime de ara verdi!

LGD bu konuda çok uyanık çıktı zaten Kore li deki cesaret capon da olsaydı panel alemi böyle olmazdı

• Dun Nuribaras kardesimden aldigim 65VT60'i yorucu bir yolculuktan sonra eve ulastirmak uzereyim, son 50km:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

χвσχLινє &amp; ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • gizza kullanıcısına yanıt
    Dostum öyle olmuş ama yazılana göre panasonic, lg panelin neredeyse bütün sıkıntılarını gidermiş. Keşke diğer firmalar da çıkarmaya başlasa fiyatlar düşer. Biz de alırız bir tane:))

Orijinalden alıntı: -spawn-

Dostum öyle olmuş ama yazılana göre panasonic, lg panelin neredeyse bütün sıkıntılarını gidermiş. Keşke diğer firmalar da çıkarmaya başlasa fiyatlar düşer. Biz de alırız bir tane:))

bir dakika,yalnışa düşmeyin ltf!

Pany nin her hangi sıkıntıyı giderdiği yok,klasik sorunlar hala devam ediyor! zira Oled ler "PDP" tabanlı dır

Pany nin,daha açık ifadeyle,Pio dan Transfer edilen ekip;bu konuda fazla bir şey yapmadı! işin "Engine" kısmı hala eski sistem dir!

Bana göre tek değişklik,Hollywood "Colorist" sistem den alınan destek ile "doğru renk üretimi" konusun da iyileşme olduğudur!

AVF den Mr.steve de zaten sadece Movie Mode ile calibration yapıldığını(aynı zaman da zor olduğunu!) yazdı ama diğer Pic.Mode lar dan
    hiç bahsetmiyor! ayrıca Latency değeri panelin çok yüksek hatta LGE den de yüksek!!

Bu panelin prof.kullanıcı yorumlarını da görmek gerekiyor;örneğin Game Mode;75ms LAG olan panel de Standard/Normal Mode LAG
    değeri çok daha yüksek olacaktır! veya bazı Engine sistemler de şöyle oluyor>>Game;55ms olurkan Movie;85ms olursa bu normal dir
    ama 125ms olursa veya 150/160 olursa kötü veya çok kötü demektir! Steve bundan da hiç bahsetmemiş ki genel de işin bu kısmını
    hep pas geçiyor bazı sebebler den

Gamer adama bir kere bu panel hiç gelmez! hadi Gamer ları geçtim,"FILM" ciler için durum nedir! Latency hangi değerleri veriyor v.s ???

Ayrıca € 10k kağıt fiyat çekilen panele durup şöyle bir bakmak gerekiyor hani 1k olsa amenna ama 10k olunca,iyice bir düşünmek gerekiyor değilmi??

++

LGE ye gelirsem,bu değerler daha iyi durum da onlar da!
    Ayrıca LGE de bir sürü seri oldu ve herifler iyiye gitmeye başladılar gibi ama hala yol var gidecekleri!

Bende çalışmıştım ilk başlar da Oled üzerine(LGE de iken) ancak ana sorun Modül+Engine birleşmesi sıkıntısı idi! bu konuda "hala" bir yenilik olmadığı için
    bazı sıkıntılar hala aşılamıyor! Engine sisteminin buna uyumlu olarak yeniden revize veya tamamen yeni bir Engine gerekiyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: amanteramco

Tuzla'da zt60, 65vt60, 65stw60 satan bir dükkan vardı sahibinden de. Maşallah 7 gün içinde 2 zt60 2 65vt60 satmışlar ellerinde 65stw60 kalmış sadece hepsi de teşhir ürünleri. Zaten herkes görmüştür.

link

Ben gidip bakacaktım ama işten güçten tuzla'da uzak olunca bakamamıştım. Fiyatları da düşük tutmuşlardı.

İlanın verildiği gün tuzladaki yere yanımda Panasonic demo kayıtları ile gittim. bir adet zt60, bir adet vt60 ve iki adet stw60'ı sırayla test ettim.

Cihazlar teknosa çıkışlı, teşhirde baya kalmış, orijinal kumandaları yok, sadece birinin masa standı vardı.

Kozmetikleri iyi değildi ve istisnasız hepsinde sağ altta LG logosu vardı. Çok logo izi gördüm ama bu kadar belirgin olanı görmemiştim. Tabi vazgeçtim.

• Halen de o logolu haliyle dünyanın parasını istiyorlar

Ucuza verseler hiç değilse ps de kullanırdık
  • pana 55stw60 kullanıcısıyım aşırı hassayitedimdenmidir bilmem herhangibir kanalı izlediğimde anında gölgelenmeler oluşuyor ekranda ve beyaz ekranda şekilleri veya yazıları görebiliyorum akabinde kaydırma çubuğunu kullandığımda bu rahatsızlık verici görüntü kayboluyor son bir kaç aydır böyle tv izlemek tam bir ızdırap haline geldi ne yapmalıyım voltaj dengeleyici vs kullanmammı gerekiyor veya bunun çaresi nedir?
    Kontrast degerini %60 seviyesinin uzerine cikarmayin...Voltaj ile alakasi yok...biraz daha zorlarsaniz ve full kontrast degerlerinde bir saat ayni kanalda kalirsa kalici olabiliyor dikkat edin....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kontrast normal seviyede sinema modunda bile aninda olusuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında aldığım P42V20 den 5 yıldır gayet memnunum. Son bir senedir de büyük ekran ve 4k için tv bakıyorum. Olmaz olsun böyle şey, yok clouding yok banding yok 1500 hz ama titriyor vs gına geldi araştırmaktan. Piyasada sanırım eskiden olduğu gibi genel olarak kullanıcıların memnun olduğu bir model yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • albani hocam 50gt50 dahili uyduda görüntü çok güzel gerçekten.genelde thx modda deafult ayarlarda kullanıyorum.kullandığım eski uydu cihazlarında örneğin trt ler hiç bu kadar güzel görünmemişti gözüme.her güzelin bir kusuru olduğu gibi bununda hareketli sahnelerde görüntü kaybı gibi bir kusuru var sanırım.kameranın sağdan sola veya soldan sağa geçişlerinde görüntü bulanıklaşıyor.özellikle futbolda. daha önce kullandığım dandik cihazlarda bile bu sorun hiç bu kadar belirgin olmamıştı. hocam bu tespitlerim doğrumudur extra bir ayar tv de aramama gerek varmı? tşk.

-Pany lerin DVB resim kalitesi mükemmel dir hiç bir başka Marka panelin dahilisi de Pany gibi değildir! bu durumu senelerdir yazarım dolayısıyla ext. Receiver kullanmaya
    hiç mi hiç gerek yoktur,ama CS işi için veya tam özgür takılmak veya başka işler yapacaksanız o zaman mecburen Receiver gerekiyor

-GT5x serisi Hız lı bir paneldir ancak senin bahsettiğin durum normal değildir! camera-pan-scan yaparken elbette "sıfır lag" olmadığı için her panel falso yapacaktır!
    ama sen de bu durum belliki işlemciye bağlı olarak bir sorunu işaret ediyor,görmeğim için panelini net olarak şu dur diyemem!
    ayrıca PDP ler LCD ler den bu anlamda çok daha hızlıdır yaw dolayısıyla bu sorun her ne kadar panel tip TV ler için söz konusu olsa dahi,senin anlatımına göre ortada bir,sorun var
    (ya üretim ya da sonra dan olan)

Servise müraacat edebilirsin;işi iyi bilen birisiyse SW yeniden yükleyip test edebilir veya başka bir iki testi daha vardır bunlarla bakarlar ve sana bilgi verirler; panel 2012 model olduğu için
    sanırım 24 aylık garantisi de bitti?? ücretli bakarlar(işlerine daha güzel gelir) sen bir görüş sonra bana neticeyi bildirirsin ok+

• 46 G 50 6 seneye yakındır bende ekranı silerken leke yaptık vs ama taş gibi devam ediyor :))
    bundan sonra nerde ne bulur alırız sanırım bunla bir süre daha gideceğiz

Albani bırak artık satışı bitmiş tvleri cilalamayı
    olsa akacağız sen alınabilir tv lerden piyasada satılanlardan f/P. Fikir yorum ver
    Altından olsa ne olur yokken tv piyasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 21 Ekim 2015; 15:24:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam burdaki ( trabzon ) gavallar anlamaz o işlerden. kurmaya geldiklerinde bile açma kapama tuşunu zor bulmuştular.belkide sorun kabul edilebilir düzeydedir ben abartmışımdır önemli değil.zaten toplam tv ye baktığım süre yarım saat.genelde mkv film.tşk.

Orijinalden alıntı: albani

öncelikle artık o paneli o haliyle kullanmayın!

büyük ihtimalle display matrix(panel dediğiniz eleman)hasar gördü(kırıldı)! ancak tamiri olmaz,yenisi ile değiştirilir,ancak Pany/TR işi bıraktığı için elde mevcut o panelin yedek Modülü varmı dır
    bilemiyorum ve hiç sanmıyorum! ancak duruma göre Çek.Cumh.fabrika dan temin edilebilir ve zaten orada bu Modül vardır,Servisler bunun için çok yüksek bedel talep ederler! zaten bir panel de
    Modül gittimi;olacak durum şudur; ya kaldırıp TV yi atıyorsun ya da gidip yeni bir TV alıyorsun;Modül değişimi ücretleri çok yüksektir ve zaten üreticinin de amacı sana yeni bir TV satmak dır!

Servisle görüş ve fiyat al tabiki,bu arada Sigorta durumu panel kırılmasını ki sen deki durum zaten "kullanıcı hatasıdır" ve normal Garantiye girmez di!!! ancak bazı sigorta durumları hem kullanıcı
    hatalarını kapsıyor hem de Modül kırılmasını da kapsıyor olabiliyor,ancak bazıları tamir ve yedek parça v.s deyip Modülü kapsam dışına çıkarıyor,sen bunları da bence ilk etap da Sigorta şirketiyle
    görüş sonra Servise müraccat et veya,şirketin Hasar tesbit Eksperi eve gelip kayıt altına alır ve sen hiç uğraşmadan onlar panelini Servis veya Merkez v.s ile halledip sane öneri getirirler;para iadesi
    veya muadil ürün(ancak bu pek mümkün değildir veya Pany/TR nin stokların da bu durumlar için "değişim" TV leri varsa sana bunu gönderirler) gibi seçenekler sunmaları gerekiyor,son olarak
    "Modül"(panel)Sigorta kapsamı içinde değilse geçmiş olsun,bir bardak su içmen gerekiyor!

Bana bildir son durumları++

CAN

Üstat slm.benim kırılan pana ekran için sigorta süreci sonuçlandı. sigorta 1300 tl ödeme yaptı. tv yi 1800 tl almıştım servisin tamirat fiyatı 2600 tl idi..ödenen rakam benim poliçedeki teminat miktaruı ile alakalı sanırım.buna da şükür diyoruz ve yeni bir tv için arayışlara başladık..panasonicten sonra beni mumnun edecek ne bulurum bilemiyorum.geçen gün sony 43w805c alacak gibi oldum.bilemiyorum..bizde bu ufaklıklar varken alcam bi seg vestel düşünmeyecem..ilginiz için çok teşekkür ederim üstat..

• hayırlı olsun o zaman+

sigorta bedeli,yapılan günkü kapsam bedeline göre oluyor! 1,3 kağıt olarak demek ki belirlenmiş,böylece sen de bu paneli 500 kağıda alıp o kadar süre kullandın,olaya artık böyle bakacaksın
    43W8x olabilir ok dir+

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
  • quote:

hayırlı olsun o zaman+

sigorta bedeli,yapılan günkü kapsam bedeline göre oluyor! 1,3 kağıt olarak demek ki belirlenmiş,böylece sen de bu paneli 500 kağıda alıp o kadar süre kullandın,olaya artık böyle bakacaksın
    43W8x olabilir ok dir+

Ustat kolay gelsin.bugun teknosada benim kirilan panynin aynisi vardi teshirde.2 yildir teshir dedi eleman.fiyat da gayet uygundu.ne dersiniz.panel omru kac saattir bunlarin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aliuygun

quote:

hayırlı olsun o zaman+

43W8x olabilir ok dir+

Ustat kolay gelsin.bugun teknosada benim kirilan panynin aynisi vardi teshirde.2 yildir teshir dedi eleman.fiyat da gayet uygundu.ne dersiniz.panel omru kac saattir bunlarin.

fiyat nedir???

bu teknosa da çakalın önde gideni! 2/3 senelik teşhir ve KM leri aşırı yüksek panelelri bile çoğu kere ederinin çok üzerinde satıyorlar!
    tatlı bir fiyata verirlerse kap gitsin sağına soluna iyice bak ve pazarlık yap ve olayını da anlat heriflere,zaten o panel daha iki sene
    durur yine satamazlar

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• 
Sayfa: önceki 15341535153615371538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.