Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (768. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.782
Cevap
179
Favori
1.840.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: mightywings

@albani dostum,

Vatan bilgisayar kampanya yapmış..

P50GW30E > 2999 TL

P50GT30E > 3749 TL

P50VT30E > 4724 TL

worldcarda 6 ay taksit yapıyorlar..

3 boyut konusunda çok hevesli değilim ama özellik olarak çok fark varsa gw yerine gt veya vt tercih edebilirim. gt ve vt arasında ise yine tavsiyene ihtiyacım var.

Sonuç olarak gw mi? Yoksa gt veya vt mi?

Not: Oyun için PDP'yi pek tavsiye etmiyorsun ama PS3 de bağlı olacak, ne diyorsun?

Teşekkürler..

@albani dostum benim mesajı görmedin sanırım?

Orijinalden alıntı: kadir3458

quote:

Orijinalden alıntı: casparza

Bahsettiğiniz rakamlar çok fazla, günde 1-2 lira ayda 50-60tl demektir, faturanızın yarısını veya tamamını plazma oluşturuyor olabilir mi ?
    Evet LCD ve özellikle LED oaranla daha fazla güç tüketirler ama zaman içinde plazmalarda çok makul seviyeleri indi.

Elektrik hesabını düz şöyle yapabilirsiniz.
    2011 modeller, 50GT30 mesela 190-200W ortalama güç sarfediyorlar.
    200W dan hesaplasak bu demektir 5 saatte 1kw güç harcar.
    Günde 5 saat kullanımdan ortalasak ayda 30kw desek, yaklaşık 30 kw * 0,28 kw/kuruş = 8,4 TL aylık olur yanlış hesaplamadıysam.
    2010 modeller biraz daha fazla yakıyordu, tabi ekran küçüldükçe güç tüketimi daha da azalacaktır.

hesaplamar örnek olarak doğrudur ama;

darty gittim 50g20 ve 50gt30 inceledim gt 30 daha ince ve daha az yaktıgını söylediler . 50g20 ise şaka gibi olucak 280 walt arkadaşlar . bu elektrik tüketim olayı oldukça fazla şahsen benim ve bir tv için oldukça fazla. gt30 lar daha az yaktıgını söylediler olsa olsa 240 walt filandır.

50g20 yi incelerken ekrana bir dokundum aman yarabbi böyle bir sıcaklık olamaz yani bir tv nin ekranı bu kadarmı sıcak olabilir .bu konuda çekincelerim oldu.

birde LED tv lerini inceledim panasoniclerin görüntü birçok yeni led tv lerden daha iyiydi. ekranını inceledim bir kaş led tv paneline dokunuyordum bir boşluk filan varmı diye hiç bir şey çıkmıyordu . ama panasonic led lerin paneline dokundum abartmıyorum ekran paneli rahat 2 ,3 milim içeri gidiyordu.

panasonic len alakalı bunlar şimdilik izlenimlerim .ben evimde hala vestel 50 ekran tv le idare ediyorum yahu bu işe bulaştık hala ne alsam ne alsam diye tepiniyorum. inş iyi bir karar veririm

Güç tüketimini biraz araştırdım 50 olsun 42 olsun güç tüketimi ortalama ile nominal arasında dağlar var. Nominal güç tüketimi ne demek çözemedim ama 305 watt olduğunu gördüm 51 sammy de 380 watt idi. İşin elektrik faturası kısmında değilim (ne kadar olmasam da gece açık bırakıp karşısında uyumamak lazım) bağlayacağım prizin bağlı olduğu şaltere klima da bağlı. Bol bol sigorta attıracaklar gibime geliyor daha şimdiden.

Bu 305 watt olayı dinamik ayarlarda izleyince tükettiği midir acaba?

Albani ustanın sözüne geliyorum yavaş yavaş. Ah gözünü sevdiğimin crt'leri...

• ilk önce inandıgım sey şu benimde,, elektronik esya sans isi tamamen

ikincisi tüketici olarak haklarını iyi bilmen lazım bu sekilde 5 televizyonun 4 ünü servise yenisi ile degistirttim

artılarını ve eksilerini iyi tartmak lazım amacına uygun olarak ben %90 sd uydu (d smart ile kullanacagım) ve yukarıdaki gibi arada bi gürüntüyü büyütüp, resim yanıgına karsı koruma isimi fazlasıyla görecektir

yansıma zaten tüplü tvden alıskınım ve forumdaki gt30 resimlerine baktım benim nazarımda yansıma bile degil onlar

elektrik tüketimi eskiler kadar degil 120 vatlar civarı ortalama yazılıyor 42 gw30 icin

lcd leri cok inceledim 1500 tl ye kadar olan modelleri ama hic birinin sd görüntüsü hosuma gitmedi

amacıma uygun secenek plazma,, kullanımı biraz dikkat gerektirsede bence en iyi secenek bu

bir miktar fazla verecegiz yeni modellere onada 42gw30 un mkv oynatması .biraz daha elektirigi az kullanması . ekran filitresinin iyi olması gibi ,,, tesseli olacak bir miktar

iyi forumlar

plazmaların elektirik tüketimi , piksellerin siyah renklerde kendini kapatması neticesinde degisken oldugu seklinde bir yazı hatırlıyorum bunun dısında kontras ve renk ayarlarıda etkiliyor diye biliyorum forumda bi arkadas on günlük bir deneme yapmıstı kontras ayarı 10 vs ortalama 150 civarı tüketim cıkmıs en fazla aynı islemi kontras 30 larda yapmıs ve 185 watlar civarı ortalama cıkmıs benim icin yeterli bir acıklama idi ki bu 42 g20 icin yapılan ölcüm gw 30 biraz daha düsük olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 30 Mayıs 2011; 15:45:39 >

• sabahki z550 mehabbetine istinaden : vatanda indirim varmış normal 800 TL civarında gezen z5500 %25 İndirim + (WorldCard 6 Taksit) ile 539 TL :D iyi fiyat
    www.vatanbilgisayar.com
    VATAN BİLGİSAYAR - Teknoloji & Bilgisayar Hiperstore'u
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-970115-0914-z-5500--5+1-dijital-thx-speaker/productdetails.aspx?I_ID=14584

• valla bana sorarsanız ben iyi bir 72 ekrandan büyük CRT yi bu panellere değişmem!
    zaten şuanda 1987 Model Sony CRT ile yola devam ediyorum,gün boyu SD leri genelde hep bundan izlerim!!

kısaca ben panel olayını sizler gibi gözümde fazla büyütmüyorum,çünkü ne mal olduklarını iyi biliyorum

++

46Z1 düşünen varsa gitsin kapsın bu paneli,ben gazı fazla verdim Egemende yangın çıkmış yaw

++

Bahsedilen siyah seviyesi değeri yükselmesi 2009 Pany PDP lerde vardı(V/G1x serilerinde)ama buda tartışılıp durdu,ben pek önemsemedim
    sonrada unutuldu gitti!! takılmayın böyle şeylere!

++

Z-55x F/P olarak ve kalite v.s olarak düşününce en güzel çözüm diyebilirim!

++

Elektronik işi şanstır ama panel işi çok daha büyük şanstır

++

PDP ler "SD leri iyi gösterir" lafıda artık "panel efsnesi" olarak almıştır!!

PDP ler SD leri evet çok güzel gösterir ama paneliniz eski nesil 852x480pixel olursa

Günümüz LCD leride SD leri,aynen PDP gibi göstermektedir ve bazı Tosh serileri ise süper gösterir SD leri
    gibide örnekleri vardır!

SD leri ilk kriter olarak sakın yola çıkmayın,ne verirse eyvallah deyin sadece!

Ayrıca SD leri hangi Receiver güzel gösterecektir??? eski nesil cihazlar OK ama yeni nesil özellikle HD-REceiver lar SD lerde
    feci çuvallıyor yaw ben bu yüzden SD için 11 senedir hala Humi ye devam ediyorum

++
    yaw bırakın artık panellerin MKV leri işlemesini filan,100-200 kağıda bile çok güzel MediaPlayer lar var hem dertsiz hemde çok daha sağlıklı!!!

++

PDP lerin güç sarfiyatları konusunda elli defa yazı yazdım çeşitli başlıklarda,takılmayın bu panel efsanelerine!!
    Yeni nesil PDP Modülleri çok daha düşük güçte çalışıp,PWB leride buna göredir!!
    60-400W arasında salınır 50/54 PDP ler ama bunların ortalama çalışmaları 125-200W lara civarıdır!

Ben bugüne kadar eski nesil dahil hiç PDP kullanıpta şikayet eden görmedim;sarfiyat yüzünden!

Yakında yeni Dizel sistemli PDP ler geliyor zaten

++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• quote:

quote:

@albani dostum,

Vatan bilgisayar kampanya yapmış..

P50GW30E > 2999 TL

P50GT30E > 3749 TL

P50VT30E > 4724 TL

worldcarda 6 ay taksit yapıyorlar..

3 boyut konusunda çok hevesli değilim ama özellik olarak çok fark varsa gw yerine gt veya vt tercih edebilirim. gt ve vt arasında ise yine tavsiyene ihtiyacım var.

Sonuç olarak gw mi? Yoksa gt veya vt mi?

Not: Oyun için PDP'yi pek tavsiye etmiyorsun ama PS3 de bağlı olacak, ne diyorsun?

Teşekkürler..

@albani dostum benim mesajı görmedin sanırım?

++
    Kardeş msg nı gördüm ama cevap vermedim!

-Bahsettiğin paneller 2011 Model daha dün geldi,acelen yoksa,fiyatların düşmesini bekle(1-2 ay sonra bu fiyatlar epeyi düşer)

-yok benim acelem var diyorsan o zaman git VT3x al ayrıca 3D desteğide var bu panelde

-arada fark tabiki var ama bu farkta cicci boyutta elbette değil(bunlar birazda her üreticinin yaptığı bazı atraksiyonlardır!
    ve serileri "kısıtlı" sunarak modelleri çoğaltırlar ve teknik olarak en üst seride filtre ve bazı teknik özellikleride ilave ederler)

-Oyun için PDP türü panelleri tavsiye etmediğim gibi LCD leri tavsiye etmiyorum,ayrıca nasıl bir oyuncusun;buda önemli!
    yani Hard-core Gamer isen o zaman ilk tavsiyem CRT Monitördür sonrada TN panelli bir LCD Monitör olacaktır!!
    50lik panelde zaten inputlag bu kişiler için oldukça yüksek olur!!

PS3 demişsin,sanırım oyun oynamaktan bahsediyorsun,elbette oyun oynanır ama bu senin ne tür oyuncu olduğuna ve lag durumuna bağlıdır!
    normal olarak PS3 ten zaten çoğu insan oyun oynuyor!

++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• arkadaşlar bu logitech z5500 ses sistemini panele takınca normal tv yayınlarında usd hddden film syerederken vs vs sesi sistemden alabiliyoruz di mi

Orijinalden alıntı: albani

++

-Bahsettiğin paneller 2011 Model daha dün geldi,acelen yoksa,fiyatların düşmesini bekle(1-2 ay sonra bu fiyatlar epeyi düşer)

-yok benim acelem var diyorsan o zaman git VT3x al ayrıca 3D desteğide var bu panelde

-arada fark tabiki var ama bu farkta cicci boyutta elbette değil(bunlar birazda her üreticinin yaptığı bazı atraksiyonlardır!
    ve serileri "kısıtlı" sunarak modelleri çoğaltırlar ve teknik olarak en üst seride filtre ve bazı teknik özellikleride ilave ederler)

-Oyun için PDP türü panelleri tavsiye etmediğim gibi LCD leri tavsiye etmiyorum,ayrıca nasıl bir oyuncusun;buda önemli!
    yani Hard-core Gamer isen o zaman ilk tavsiyem CRT Monitördür sonrada TN panelli bir LCD Monitör olacaktır!!

PS3 demişsin,sanırım oyun oynamaktan bahsediyorsun,elbette oyun oynanır ama bu senin ne tür oyuncu olduğuna ve lag durumuna bağlıdır!

++

Teşekkür ederim cevabın için. Acelem yok ancak 1-2 ay sonra da yine başka model çıkıp onun düşmesini bekleyelim derken zaman geçip gidiyor. Sabah akşam oyun oynayacak vaktim yok ama en yakın arkadaşım misafirliğe geldiğinde 3-4 saat futbol oynayabiliriz veya boş bir günümde bir macera oyununa dalıp saatlerce oynayabilirim. Yani ne şiş yansın ne kebap :)

Ben eskiden beridir plazmayı daha çok severim ancak bu 30 serisi çıkana kadar gördüğüm bütün plazmalar odun gibi kapkalındı. Edge Led Tv'leri gördükten sonra onlardan almak hiç içimden gelmedi. Yoksa 6-7 ay önce VT20 almıştım çoktan. Edge ledlerde de local dimming v.s. olmadığından içime sinip de alacağım bir model çıkmadı. Gerçi sen bir modelden bahsettin "ben de anlamıyorum nasıl local dimming yapıyor bu" diye ama..

Samsung v.s. panallere karşı bir antipatim var.. Sharp'ın istediğim boyutunun Sony'lerden aşağı kalır fiyatı yoktu.. 55SV685 de kalın diye ve de eskidiği için yanaşmadım..

Sonuç olarak panasonic 30 serisi çıkınca dedim "hah tamam hem fıstık gibi plazma hem de ince daha ne isteyeyim".. o yüzden de sordum yukarıda.. ama tabi bilemiyorum 1-2 aya fiyatlarda ne kadar bir düşme olur..

3D olayına gelince de sinemada hiç beğenmedim gözlerimi epey yordu ama sanırım plazmada kötü değil.. 3d olmasa da olur, internet TV v.s. de aramıyorum ama arada çok fiyat olmadığı zaman almışken alalım da diyebilirim tabi..

Benim esas istediklerim; 1) ince olsun 2) film ve ps3 için iyi olsun 3) büyük olsun

• quote:

quote:

++

++

Teşekkür ederim cevabın için. Acelem yok ancak 1-2 ay sonra da yine başka model çıkıp onun düşmesini bekleyelim derken zaman geçip gidiyor. Sabah akşam oyun oynayacak vaktim yok ama en yakın arkadaşım misafirliğe geldiğinde 3-4 saat futbol oynayabiliriz veya boş bir günümde bir macera oyununa dalıp saatlerce oynayabilirim. Yani ne şiş yansın ne kebap :)

Ben eskiden beridir plazmayı daha çok severim ancak bu 30 serisi çıkana kadar gördüğüm bütün plazmalar odun gibi kapkalındı. Edge Led Tv'leri gördükten sonra onlardan almak hiç içimden gelmedi. Yoksa 6-7 ay önce VT20 almıştım çoktan. Edge ledlerde de local dimming v.s. olmadığından içime sinip de alacağım bir model çıkmadı. Gerçi sen bir modelden bahsettin "ben de anlamıyorum nasıl local dimming yapıyor bu" diye ama..

Samsung v.s. panallere karşı bir antipatim var.. Sharp'ın istediğim boyutunun Sony'lerden aşağı kalır fiyatı yoktu.. 55SV685 de kalın diye ve de eskidiği için yanaşmadım..

Sonuç olarak panasonic 30 serisi çıkınca dedim "hah tamam hem fıstık gibi plazma hem de ince daha ne isteyeyim".. o yüzden de sordum yukarıda.. ama tabi bilemiyorum 1-2 aya fiyatlarda ne kadar bir düşme olur..

3D olayına gelince de sinemada hiç beğenmedim gözlerimi epey yordu ama sanırım plazmada kötü değil.. 3d olmasa da olur, internet TV v.s. de aramıyorum ama arada çok fiyat olmadığı zaman almışken alalım da diyebilirim tabi..

Benim esas istediklerim; 1) ince olsun 2) film ve ps3 için iyi olsun 3) büyük olsun

değerli arkadaşım merhaba ; bende ne tür bir tv alıcağımı daha öncelerdede bahsettim . albani abi doğru söylüyor 1 yada 2 ay daha beklemekde fayda var bende dary de 50gt30 gördüm gerçekden muhteşem bir tv .fiyatı %18 indirim olucak dedi filan 3900 filan geliyordu .

bende televizyon alıcağım fakat uygun zamanı kolluyorum .sanırım 50gt30 benim isteklerimi karşılayacak gibi görünüyor. sanada tafsiyem biraz daha beklemekte fayda vardır.sonuçta TV almak kolay önemli olan uygun zamanda uygun fiyata almak .

albani abinin tafsiyesine uymanı dilerim .saygılar

• Arkadaşlar Herkese Merhaba... Fanatik bir Panosonic' ci ve Viera Satış Çalışanı olarak DH bünyesine geçte olsa katıldığım için ve ilk mesajım için şaka maka baya heycanlandım ve mutlu oldum. İst. Kozyatağı(içerenköy) Carrefourdaki Teknosa'da Panasonic' in satış temsilcisi olarak çalışıyorum. Size hiçte fena olmayan bir kampanya haberi'ni vermek istiyorum. Bu aralar Panasonic tv almak isteyen arkadaşların belki ilgisini çeker diye düşündüm.
    Sadece yarın(31 Mayıs Salı) İçerenköy Carrefour'daki Teknosada Tüm Panasonic Tvler %20 indirim ile satılacak...Her model elimizde yok. Uygulanacak %20 indirimden sonra fiyatlardan bazıları

P50G20: 2479TL
    P42GT30: 2919TL
    P50GT30: 3879TL
    P42V20: 1919TL
    P42U30: 1439TL
    P42G20: 1359TL
    P42VT20: 2799TL
    P46VT20: 3599TL

led lcd olarak
    L42E30 : 1839TL
    L37E30: 1639TL
    L42E3: 1639TL
    L37E3: 1439TL
    Fiyatlar kdv dahil ve Nakit taksitli değişmeyen fiyatlardır.. İlgilenen arkadaşları mağazamıza bekliyoruz. Ben (ismail panasonic satış temsilcisi) yada arkadaşlarım size yardımcı olmaya çalışacaktır. Umarım forum kurallarına ters birşeyler yazmamışımdır. Bu konudaki hassasiyetinizi biliyor ve kutluyorum. Bu durumda şimdiden özür dilerim..
    İyi günler

• -Hiç bir üreticide 1-2 ay içinde yeni Model çıkmaz!! günümüzde bu Model işini tüm Üreticiler 1 sene olarak kullanıyorlar,ancak
    bazen ara Seriler çıkabiliyor(ama Model yine o seneye aittir)

Kısaca 2012 Modeller sene sonuna doğru çıkar(onlarda ilk etapta USA/Canada pazarı için çıkar,hatta Japonya dan daha önce çıkar buralara)

-Daha önce defelarca yazdım,bu seneki Üreticilerin gidişatları,geçen sene veya daha önceki seneler gibi değil!,hem çok geç girdiler pazarlara(USA/Canada hariç)
    hemde güzel fiyatlarla girdiler yani,rakamlar pek korkutmuyor!
    Sabredersen 2-3 ay sonra çok cazip rakamlara bunlar inecektir;zaten dikkat edersen Mağazalar daha mallar çıkar-çıkmaz indirimlere girdiler v.s!!
    Ancak ben işin rakamlar kısmında değilim,bunların kararı size kalmış,ben sadece bazı "uyarılar" yapıyorum!!

-Oyun konusunda bir şey diyemem,illa şöyle olacaktır diye;şayet PDP leri beğeniyorsan,elbette alabilirsin ve biraz dikkat ederekte sorunsuz kullanırsın

-PDP ler özellikle Pany,Samy/LGE gibi bu işin estetiğine yada cosmetic göz boyamalarına pek bakmaz hatta hiç bakmaz!!
    Sen çok yakışıklı panel arıyorsan o zaman Samy/LGE ye takılacaksın
    Ama Pany de çok yakışıklı bir panel var(benim gizli favorim) 46Z1,tam senin istediğin gibi incecik(1")geçmiş msg larımda bazı bilgileri ve resmi vardır,
    süper bir paneldir ama 2009 Modeldir bizim SV ler veya Sony X45x gibi ama bunlar en iyi panellerdir halen!!
    Ancak "kalındırlar" örneğin SV 11,5cm veya X45x 14,5cm dir,ancak biz bunlara bakmıyoruz tabiki!
    Bu bahsettiğim 2009 Model paneller bugün en iyilerdir(Pio 5090 dahil)

-Sharp ın Avrupada aman aman alınası panelide yoktur(Sharp başlığında bir çok msg vardır bu konuda!)olsa zaten ilk ben alacağım Sharp çı olarak

++

• quote:

-Sharp ın Avrupada aman aman alınası panelide yoktur(Sharp başlığında bir çok msg vardır bu konuda!)olsa zaten ilk ben alacağım Sharp çı olarak

++

O zaman son olarak soruyorum hadi bakalım :D

LC-60LE925E için ne diyorsun? Paraleli 7000 TL? :D
    favorilerim arasında
    1-Sony XBR-HX920-46''
    2-SAMSUNG 46D8000
    başka önerin varmı şimdiden teşekkürler

quote:

++

O zaman son olarak soruyorum hadi bakalım :D

LC-60LE925E için ne diyorsun? Paraleli 7000 TL? :D

1-Ben "paralelciden" panel almam!!

2-Sen "ENKAY" Garantili Sharp lara bakacaksın!

3-9x Serisi OK ama henüz bunun sadece USA yorumları var,beni çok fazlada şimdilik
    açmadı gibi,bana göre "erken" sana direk git al diyemem,zaten paralelcide ise zaten
    hiç karışmam!

4-Bütçen bu seviyelerde ise Sony HX9x leri devreye al!!

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 30 Mayıs 2011; 21:38:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shanke

albanı hocam
    Panasonic Quintrix 37'' Crt Tv kulanıyorum 4.5-5 yıl oldu sence LCD LED tv ye geçme zamanı geldimi ne dersin
    favorilerim arasında
    1-Sony XBR-HX920-46''
    2-SAMSUNG 46D8000
    başka önerin varmı şimdiden teşekkürler

Sendeki Pany CRT benim geçmişte en favori TV lerden idi bunun kıymetini bil,çok ararsın bunu!!

Diğer sorun içinse şunu yazabilirim sadece;HX9x ile mukayese bile etme diğerini,sonra ayıp olur

Öneriyede gerek yok,zaten sen iyisini seçmişsin kardeşim

• panasonic viare tx-p50g10e plazma tv' im var buna ses sistemi almak isteyorum bluray li bir panasonic ses sistemi tavsiye eder misiniz 3D özelliği olan biri bluray alırsam ^D filimleri izleyebilirmiyim?
    ilginiz için teşekkürler.
  • Arkadaşlar ben de bugün itibarı ile pana 50gw30 siparişi verdim Vatan'ın kampanyasından..Yaşadığım yerde voltaj dalgalanmaları olduğu için biraz araştırma yaptım ve şu iki ürün arasında kaldım........ http://www.uruninceleme.com/?p=10963 Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan acil yardım beklerim...Bu ürnlerden herhangi biri işimi görür mü..? Bildiğiniz başka bi ürün varsa yardımcı olursanız sevinirim..

• Günaydın herkese kampanyalar bitmek bilmiyor bugün teknosada panasonic tv lerde %20 indirim var.Yararlancak arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun....

Orijinalden alıntı: yusufcal

panasonic viare tx-p50g10e plazma tv' im var buna ses sistemi almak isteyorum bluray li bir panasonic ses sistemi tavsiye eder misiniz 3D özelliği olan biri bluray alırsam ^D filimleri izleyebilirmiyim?
    ilginiz için teşekkürler.

3d seyredemezsiniz.
    690 TL kdv dahil şu ürün vardı 2 gün önce kampanuya bitmiş
    http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-ev-sinema-sistemi-3d-blu-ray-hts522012/ProductDetails.aspx?productId=evphhts5220&categoryId=152492#Gorseller

yeni fiyatı KDV Dahil : 1.299,90 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: jazzblues

arkadaşlar bu logitech z5500 ses sistemini panele takınca normal tv yayınlarında usd hddden film syerederken vs vs sesi sistemden alabiliyoruz di mi

evet alabiliyorsunuz.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.