Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (1490. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
31.782
Cevap
179
Favori
1.839.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Herkese mutlu yıllar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ahcal06

Burası sadece plazmacılar bölümü değilse şayet 55dt60 için yorum almak istiyorum. N11 den 3400 e malolacak. 55ub850 ve bunun arasında kaldım. Kararsızım.

Dt serisi panasonik led ler içerisinde üst seviyeli bir seri. Kalite anlamında memnun eder fakat servis durumu ve maliyeti için yorum yapamayacağım.

Orijinalden alıntı: meke

Arkadaşlar, henüz smartphone için Panasonic App indirmemiş ve kullanmamış olanınız varsa kesinlikle öneririm. Oldukça becerikli bir uygulama, aynı ev ağında olmak kaydıyla çok eğlenceli şeyler yapılabiliyor.

Ben bu TV'yi Panasonic plazma olduğu için almıştım, şu anda özelliklerini keşfederek mutlu oluyorum

Nasıl, o kadar da büyük değilmiş, değil mi?

• Yoo büyük aslında.
    Tv ve dizi için alışmaya çalışıyoruz
    Ama film için süper

• Aldığım lg 60 inc plazmada sorun cıktı iade ettim bütçemi 6000 ine kadar cıkarttım. Bahsettiğiniz siteden TX-P65VT60E 65 modeli almayı düşünüyorum ama o fiyata alabileceğim lg nin 55 oled tv si aklımı çeliyor. İlk plazmam da 2 hafta içerisinde 3 ekran yanığı oluşması beni tekrar plazma alma konusunda korkutuyor. Tabi lg yi teşhir ürünü olarak aldıgımı da belirtiyim. Hangisini tercih edeyim sizce arkadaşlar
    Şahsen ben de Oled ile servis problemi yaşama ihtimali olan Panasonic arasında kalmıştım ama açıkcası LG OLED'e daha az güveniyorum.

1-dahili alıcı kullanıyorum kaliteli dendi.ds.dt yada harici fark ederse hangisi öneriler
    2-medya player iyi gibi.harici önerirmisiniz laptop kurtarırmı
    3-buzzing çok az.ama fan sesi.ses kapaliyken 3 mt den geliyor hanım yok birşey diyor ama benim kulaklar hassas.aklim orda.bana göre rahatsız ediyor.teslim alalı7 gün oldu caymalımıyım.servis normal dedi.koca cihaz nasıl paketlenir gönderilir kabul edilirmi yoksa abartiyormuyum.kesintisiz slayt video vede arada tv izleniyor onunda etkisi varmi.harici receiver vb de fan sesi azalirmi.cevap verirseniz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: turaysak

Egemenden 65vt60 aldım servis 7 günde geldi kurulumu 5 saatte yaptı rodaj.ekran yıkama.kullanım saatini hiç duymamış daha önce hiç pana montajı yapmadını itiraf etti.
    Rodajda 4.günde.izleme 3.5-4.5 m hd de iyi ama sd de büyük geliyor.hd mükemmel sd beklentinin altında bana göre.renkler dogal.
    Turksat izliyorum tv ağırlıklı biraz film ve maç.tv izleme için büyük geldiğini söyleyebilirim sorularıma cevap verirseniz mutlu olacağim
    1-dahili alıcı kullanıyorum kaliteli dendi.ds.dt yada harici fark ederse hangisi öneriler
    3-buzzing çok az.ama fan sesi.ses kapaliyken 3 mt den geliyor hanım yok birşey diyor ama benim kulaklar hassas.aklim orda.bana göre rahatsız ediyor.teslim alalı7 gün oldu caymalımıyım.servis normal dedi.koca cihaz nasıl paketlenir gönderilir kabul edilirmi yoksa abartiyormuyum.kesintisiz slayt video vede arada tv izleniyor onunda etkisi varmi.harici receiver vb de fan sesi azalirmi.cevap verirseniz sevinirim

Hayirli ugurlu olsun hocam. Iyi gunlerde kullanin. Kurulum bes saat surdu demissiniz. Neler yaptilar bes saat, Tecrube olmasi acisindan paylasir misiniz?

• Sd yayinlarda bundan daha iyi bir tv yok diye biliyorum. Ekran buyuklugune kesinlikle alisacaksiniz ve normal gelmeye baslayacak. Ses sorununa bir sey diyemem ama sizin hassasiyetinizle ilgili ama kullanim suresinin uzunlugu isinma miktarini artirirsa fan daha cok calisacaktir.

Orijinalden alıntı: eroluzun

Panasonic VT60 ST60 ZT60 SERİLERİNİN fan sesine kesin çözüm
    çift taraflı bantla bir huni ile denedim sonuç super fan sesi yok
    ısınma ve benzeri sorun yok

Teş.ler inanın haftasonu iyi geldi.ama işgöreceği kesin keşke panada bu işe çözüm bulabiseydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: meke

Benim 65VT TV'de fan sesi ancak TV'nin arkasına 10 cm yaklaşınca duyuluyor.
    Buzzing ise menüyü açınca ekranda beyaz renkli menü vs olunca sessiz bir salonda duyuluyor ancak siyaha dönünce, TV'ye geçince veya film seyrederken duyulmuyor.

Buzzing sizi rahatsız etmiyormu.dogalmı karşılamalı.belki bende fana alışmalıyım galiba.gerçi andy kesinlikle normal degil demişti.bu arada yukarıdaki sorularımada önerilerizi beklerim saygılarımla

• merhaba arkadaşlar 4 sene önce Panosonic plazma tv aldım TX P42V10E modeli şimdiye kadar hep DVB-S yayın kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdi bulunduğum bölgede DVB-C yayına geçildi sıkıntı yaşıyorum servis çözemedi
    Sıkıntım kanalların frekansı siliniyor kanallar kendiliğinden yer değiştiriyor
    Fikri olan var mı Teşekkürler

Orijinalden alıntı: sabahattin ali

quote:

Egemenden 65vt60 aldım servis 7 günde geldi kurulumu 5 saatte yaptı rodaj.ekran yıkama.kullanım saatini hiç duymamış daha önce hiç pana montajı yapmadını itiraf etti.
    Rodajda 4.günde.izleme 3.5-4.5 m hd de iyi ama sd de büyük geliyor.hd mükemmel sd beklentinin altında bana göre.renkler dogal.
    Turksat izliyorum tv ağırlıklı biraz film ve maç.tv izleme için büyük geldiğini söyleyebilirim sorularıma cevap verirseniz mutlu olacağim

Hayirli ugurlu olsun hocam. Iyi gunlerde kullanin. Kurulum bes saat surdu demissiniz. Neler yaptilar bes saat, Tecrube olmasi acisindan paylasir misiniz?

5 saatte sadece anten bağ int bağlantısı yapabildi kamera şakası gibiydi üstelik giresun sony servisiydi aynı zamanda.hiçbirşey bilmiyordu zaten eğitim almadik hiçte pana kurmadım dedi.bundan sonra servis hizmetide yok anlayacağınız.

• quote:

Buzzing sizi rahatsız etmiyormu.dogalmı karşılamalı.belki bende fana alışmalıyım galiba.gerçi andy kesinlikle normal degil demişti.bu arada yukarıdaki sorularımada önerilerizi beklerim saygılarımla

Buzzing duyuluyor ama rahatsız etmiyor. Belki de alışkanlıktan çünkü zaten evde 8 senedir Panasonic Plazma mevcuttu, yeni model büyük ekrana geçtik.

quote:

İzleme 3.5-4.5 m hd de iyi ama sd de büyük geliyor.hd mükemmel sd beklentinin altında bana göre.renkler dogal.

Bizim de oturma mesafemiz 3,5 mt. HD mükemmel ama SD büyük geliyordu, 1 haftadır evdeki herkes alıştı.
    En büyük sorun bence düşük kaliteli SD'ler.
    Mesela güzel dijital yayınlar var, ama SD içine basılan çok kötü yayınlar da var. Ayrıntılar belirgin olduğu için kötü yayınlar daha da kötü gözüküyor. Büyük ekranda bundan kaçış yok.
    Biz Teledünya HD kutu kullanıyoruz, seyrettiğimiz kanallar fena değil ama çok kötüler de var.

Diğer sorularınız için;
    >Ben kullanmıyorum ama diğer Samsung TV'mde Conax modülüm mevcut. Bir ara denemeyi düşünüyorum. Kablolu TV'yi de anten girişinden bağlayıp çift tuner destekli çift ekran denemeyi de istiyorum.

>Emektar DVD player'ı kenara kaldırıp BD Player almak istedim, bu sefer de Cinavia denen korumaya takıldık. Eski cihaz alıp Cinavia'sız kullanayım dedim, hatta outlet olarak buldum, ancak onlarda da altyazı gözsterme problemi yaşanıyormuş.
    Elimde WD Media Player var, Bizim TV'lerin Media Player'ı çok iyi. WD'nin MKV ve MP4 ileri saramama eksikliği vardı, Pana'lar gayet güzel sarıyor.
    Ama her ikisinin de BluRay ISO dosyalarında dil değiştirme ve altyazı seçme özürleri var. 2 TB MKV arşivim var, sadece Türkçe çalışıyor. PC'mde her türlü değişiklik yaparken bunlarda sadece dil değiştiriyorum.
    HTPC mi alsam, daha becerikli bir Media Player'mı alsam diye bugünlerde forumu okuyorum.

>Ben olsam caymam, sonuçta beyaz ekranda çıkan bir konu (en azından bizdeki cihazda)

• Ayrıntılı vede faydalı bilgiler için çok teş ederim.tivibu.kablolu şansımız yok.hd kanal artışı haricinde hd-sd görüntü kalitesi değerlendirildiğinde ds-dt-harici receiver dahiliden extra sağlarmı.önerileriniz marka tip vs teşler şimdiden

Ayrıntılı vede faydalı bilgiler için çok teş ederim.tivibu.kablolu şansımız yok.hd kanal artışı haricinde hd-sd görüntü kalitesi değerlendirildiğinde ds-dt-harici receiver dahiliden extra sağlarmı.önerileriniz marka tip vs teşler şimdiden

Digiturk veya dsmartın harici cihazları pana nın dahili alıcısından daha iyi görüntü veremez. Tek avantajları daha fazla hd kanala sahip olmaları.

• slm arkadaşlar.yaklaşık 3 senedir panasonic p42-st30e neo plasma tv kullanıyorum. çokta memnunum. ancak 4 tane olan hdmi girişinden 3 tanesi bozuldu.birkaç servis aradım tv açıkken hdmi kablo bağlamaktan olduğunu söylediler. tamir olan diyen 200-250 tl fiyat çıkarıyor.anakart değişirse 380-420tl arası değişiyor masrafı.
    1 tane hdmi çıkışına 3lü hdmi çoklayıcı taktım o şekilde kullanıyorum.

servis konusunda yardımcı olacak varmıdır?
    daha uyguna yaptırma şansımız var mı acaba..?

bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? yer istanbul..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR.BİG-77 -- 5 Ocak 2015; 16:10:50 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.