Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (1488. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.782
Cevap
179
Favori
1.839.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: meke

Hayırlısıyla n11 üzerinden 65VT60E satın aldım.
    Kurulum sonrası deneyimlerimi yazarım.

güle güle kullanın,
    n11'de hangi firmadan kaça aldınız?

• gizza kullanıcısına yanıt
    Konu bizim için çok karışıktı.
    Yazın Panasonic Plazma'ya niyetlenmiştim ama servis riskleri ve Albani'nin yorumları nedeniyle OLED'e döndüm.
    Sonrasında OLED problemlerinin de risk içermesi ve Eşim'in curved televizyonları beğenmemesi ile konu kaldı.
    Tekrar plazma'ya döndüm bu seferde 65" çok büyük konusunu tartıştık.
    Sonra temiz teşhir 55VT30 buldum, 2200 TL'ye onu alıp 1-2 sene idare edeyim dedim.
    En sonunda 60" ZT almaya karar verdim, ama içten içe 3000 TL fazla vermeye değmeyecek diyordum.
    En sonunda eşimi ikna ettim ve 65VT'yi aldım.
    Hokuspokus ile %3
    Worldpuan ile 50 TL kazandım.
    Toplam 5214 TL'ye geliyor.

Orijinalden alıntı: Tornio

İstanbul'da 60" ZT var mı ? Fiat nedir ?

P60ZT60E
    Hepsiburada Kapalı kutu fiyatı 8499 TL, Kampanyası yılbaşına kadar 363 TL'lik 23" Sunny Led TV'yi 9 TL'ye veriyor. Ayrıca World ve Bonus'a çeşitli puan kampanyaları var.
    Vatan'da teşhir fiyatı 8299 TL
    Bimekste teşhir fiyatı 8200 TL

Orijinalden alıntı: Tornio

İstanbul'da 60" ZT var mı ? Fiat nedir ?

P60ZT60E
    Hepsiburada Kapalı kutu fiyatı 8499 TL, Kampanyası yılbaşına kadar 363 TL'lik 23" Sunny Led TV'yi 9 TL'ye veriyor. Ayrıca World ve Bonus'a çeşitli puan kampanyaları var.
    Vatan'da teşhir fiyatı 8299 TL
    Bimekste teşhir fiyatı 8200 TL
    Neyse bir şekilde eve kadar çıkarttık.
    Servis gelip Panasonic 65VT60E kurulumunu tamamlandı, sehpa 10 cm yüksek ve küçük kaldığı için yeni sehpa alacağım. Tabi bir de BD.
    Bu devirde hala Plazma bulabiliyor olmak benim için bir şans, renklerin doğallığı ve canlılığı muhteşem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 29 Aralık 2014; 0:47:12 >

• 2011 yılında vatandan aldığım 5 yıl garantili 42ST33 neo-plasma tv m 15 gün önce bozulmuştu ( 7 lights of death arızası) , servisi aradım geldiler faturamı ve kurulum belgelerini gösterdim. ALdılar bugün geri kuruluma geldiler, ne bir nakliye ne de başka ücret talep etti panasonic servisi, bursa, kükürtlü.
    Doğubank'ta panasonic satan bir dükkan aracılığı ile bunu (ZT60) getirtmeye çalıştım, sıfırını. Ancak 10 gün kadar uğraşmasına rağmen bulamadı. İzmir'den tedarikçilerle bile bağlantıya geçmişti. Bulabildikleri açılmış kutuydu ve onlar da 7700'den aşağıya olmadı maalesef. O yüzden hepsiburada'ya yöneldim. Şu an sıfırını bulabileceğiniz başka bir yer bilmiyorum açıkçası, ben bulamadım. Açılmamış kutu olması benim için de önemliydi. Müşteri hizmetlerini aradım bu konuda. Hiçbir şekilde açılmış ürün satmadıklarını belirttiler. 24 Aralık'ta siparişi verdim. 25 Aralık'ta elime geçti (Kozyatağı). Sıfır kutu. 27 Aralık'ta servis kurulumu yaptı. Düşük parlaklık ayarlarında kullanıyorum.
  • Sanki hayatta başka hiç bir sorun kalmamış ben aylardır bu tv işleri ile kafayı bozucam. Son olarak Panasonic ZT60 da karar kıldım fakat bir çok yabancı platformlarda Oled ve Plazma karşılaştırmalarında Oled barız üstün durumda ben bilen ve anlayan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum bu iki teknoloji arasındaki fark bariz bir farkmıdır yoksa oledin üstün olduğu özellikler biraz daha iyidir denilecek kadarmı iyidir. Aslında Oled almayada çok yakındım şuan için tam oturmamış bir teknoloji deselerde (özellikle ömürlerinin kısa oluşu) alıcaktım fakat bu seferde benim için çok önemli başka bir sorunu ile karşılaştım oda duvara asılamıyor olması buda problem mi diyen akadaşlar elbette olacaktır lakin evin mimari yapısı açısından kullanacağım tv duvara asılmak zorunda iş böyle olunca Oled tv de olmadı şuan ne yapacağımı bilmiyorum ama artık acele etmemeye karar verdim. Eğer arada çok ciddi anlamda bir fark yok ise ZT60 alıp çıkayım diyorum eğer var ise yeni oledleri beklemek en mantıklısı illaki arada bir tanesi duvara asılabilir olur diye düşünüyorum . Sizde düşüncelerinizi esirgemeyin ihtiyacım olucak saygılar ...

• dredLe kullanıcısına yanıt
    2014 yılı Lg 55ec930v modeli oled tv duvara asılabiliyor dostum.
    Yabancı forumlarda da okumuştum, burada kendi başlığında da yazıldı diye hatırlıyorum.
    Cuma günü Teknosa'da sorduğum Lg firma yetkilisi de özel bir aparatla duvara asılabildiğini teyit etti.
  • Arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim. Forumdan hatirlayan olabilir. Sorunlu kavgali bir alisveris sonucunda mediamarktan 1,5 yillik teshir (bu konuda yanlis bilgilendirilmistim) vt60'i once 5.000 tl.ye alip sonra 3.500 tl.ye dusurmuslerdi teshir suresi konusunda aldatildigim icin. Fiyat cok uygun oldugu icin iade etmemistim. Ufak tefek izlerken hic belli olmayan sadece ekran bembeyaz oldugunda farkedilen bir logo izi ve yukardan asagiya belli belirsiz bir gri cubuk seklinde iz vardi.

Bu aksam ise ekran beyazken farkli noktalarda 10-12 cm capinda daireler boyutunda pembelikler fark ettim. Konu hakkinda bilgisi olan var mi nedir bu pembelikler?

Normal izlemede bir farklilik yok giruntu gayet guzel. Ama bu bir sorunun baslangici olabilir mi?

Teshir urun alimlarinda iade hakkimiz icin farkli kurallar mevcut mu ve sizce iade etmeli miyim urunu?

Vakit ayirip bildiklerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

White wash nedir hocam? Bu siyah beyaz iki genis bant seklinde akan kaydirma cubugu degil, baska bi sey sanirim.

Orijinalden alıntı: sabahattin ali

Ekran kaydirma yaptim bir sure actim kapattim tv.yi ve gecti o pembelikler. Tekrar eder mi acaba?

White wash nedir hocam? Bu siyah beyaz iki genis bant seklinde akan kaydirma cubugu degil, baska bi sey sanirim.

bence butceniz el veriyorsa iade edin, piyasada hazır ürün varken açılmamış kutusunu alın. hep içinizde bir şüphe var gibi görüyorum
  • Su hafif pembelesme meselesi belli belirsiz yeniden oldu. Anladigim bir husus degil ama renk hucreleri ile ilgili bir sorun olabilir ya da ekran homojenligini etkileyebilir diye dusunuyorum zamanla. Ilginctir konu hakkinda neredeyse hic paylasim olmamis sadece benim basima mi geldi yahu :) bu konuda bilgi sahibi olabilsem iade etmeyebilirim. Diger sorunlar ekrani bembeyaz yapinca belli oluyor sadece. Hala 2.000 tl avantajim var guncel fiyata gore.

Yok mu ekranda hafif pembelesme sorununu duyan bilen ey ahali

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.