Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (1220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
31.782
Cevap
179
Favori
1.839.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72276522

Burada konu açmıştım inanmassan bir bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

pana gw30 ile st50 arasında kaldım.

st50de infinite black pro var, gw30da yok, bir de sanırım 14 ve 15 panellerden bahsediliyor bunlar çok önemli bir özellik midir? başka hangi kritik farklar var bu iki panel arasında?

kullanım amacım, ps3 oyunları ve film izlemek için.
    bir de ekranı parlama yapmasın. bu iki panel arasında parlama farkı var mı?
    3d olmasa da olur, hatta oyunlarda lag sebebiyse olmasın daha iyi. o yüzden işin içine 3d girince ortaya çıkan parayı ödemek istemiyorum.

kafama yatan gw30 serisi. ama şu özellikle infinite black pro için ya da diğer avantajları için st50 ye mi yönelmeliyim ( oyun ve film performansı açısından!)
    İntel i5 2500k+Silverstone AR01,Asus P8P67 M-Pro,Asus hd 7970 directcu ii top,2x4gb 1600mhz cl9 Corsair Vengeance ,WD 640GB Caviar Blue+Seagate Barracuda 7200.12 1TB,Cooler Master HAF 922,Xigmatek NRP-PC 700W,Logitech X-210,Samsung S23A550h,Asus 2014L1T DVD RW,Microsoft X5 mouse+aerocool strikex xpad,TTesports challenger pro klavye
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyclops82

arkadaslar herkese merhaba kolay gelsın bı konu hakkında sızden yardımcı olmanızı ısteyecektım

bebım bı dostum var 1,5 a ıcerısınde evlencek ve tv ıstıyor maksımum 2,000 tl lık olucak bende dusundum ya lg 760 yada panasonıc et5 serısınden bırını alsın dıye cunku pasıf gozluk 3d tv ıstıyor bana hangısını oneırrısınız acaba hangısını onereyım cunku
    sanırım bu fıyat ta bu ıkıısnden bırını secececk ekndısıde baska model bakmıyor ıkısınden bırını alıcam ama satıcılar hep bıseyler sallıyor dıyor o sebeb sızın bılgı bırıkımınıze ıhtıyacım var yardımcı olussanız cok sevınırım

ıhtıyac seklı aksam eve gelınce sd yayın seyretmek ve 3d fılm seyretmek uzerıne olucak yardımlarınız ıcın sımdıden cok tesekkur ederım

arkadaslar yardımcı olabılecek bılgılı dotslardan yardım ıstıyorum konuda benı yonlendırebılırmısınız hangısıne yonelmem lazım acaba ve neden ?

• quote:

quote:

arkadaslar herkese merhaba kolay gelsın bı konu hakkında sızden yardımcı olmanızı ısteyecektım

bebım bı dostum var 1,5 a ıcerısınde evlencek ve tv ıstıyor maksımum 2,000 tl lık olucak bende dusundum ya lg 760 yada panasonıc et5 serısınden bırını alsın dıye cunku pasıf gozluk 3d tv ıstıyor bana hangısını oneırrısınız acaba hangısını onereyım cunku
    sanırım bu fıyat ta bu ıkıısnden bırını secececk ekndısıde baska model bakmıyor ıkısınden bırını alıcam ama satıcılar hep bıseyler sallıyor dıyor o sebeb sızın bılgı bırıkımınıze ıhtıyacım var yardımcı olussanız cok sevınırım

ıhtıyac seklı aksam eve gelınce sd yayın seyretmek ve 3d fılm seyretmek uzerıne olucak yardımlarınız ıcın sımdıden cok tesekkur ederım

arkadaslar yardımcı olabılecek bılgılı dotslardan yardım ıstıyorum konuda benı yonlendırebılırmısınız hangısıne yonelmem lazım acaba ve neden ?

et5 ler lgye göre nispeten biraz daha kaliteli...en azından çek cumhuriyetinde,ab ülkesinde üretilip geliyor,ona göre belli kriterlere uymak zorunda kalıyor..
    ama smart özelliği çok önemli ise internet tarayıcısından çok birşey beklememek lazım..
    panel renkleri,kalite o kadarda önemli değil interneti vs..oyuncakları çok olsun derse lg ye yönelmesi lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: enginem

quote:

quote:

et5 ler lgye göre nispeten biraz daha kaliteli...en azından çek cumhuriyetinde,ab ülkesinde üretilip geliyor,ona göre belli kriterlere uymak zorunda kalıyor..
    ama smart özelliği çok önemli ise internet tarayıcısından çok birşey beklememek lazım..
    panel renkleri,kalite o kadarda önemli değil interneti vs..oyuncakları çok olsun derse lg ye yönelmesi lazım..

Lg 760 ı geç bi kere. Panasonic et5 çok daha sağlamdır görüntü klasmanında. Ayrıca Albani abinin fiyat/performans olarak şiddetle önerdiği philips 46pfl5507 modelide ciddi ciddi düşün hatta iyice incele. Yalnız bu model tv aktif gölük kullanıyor bilesin. Aktif ve pasif arasındaki belirgin farklardan biri resim kalitesi çözünürlüktür. Aktif 3D'de resimi son derece kaliteli bir şekilde alırsın, pasifte biraz daha kalite düşüktür, fakat ucuz ve başağrısı şikayeti pek olmadığı için daha fazla tercih ediliyor. Yalnız her aktif 3D kullananın başı ağrımıyor bilesin.

- Benim kişisel tavsiyem ; al 5507 yi gitsin ! Hem resim kalitesi bu iki modelden çok çok daha iyidir. Aktif 3D si var, zaten sürekli 3D izlemeyeceksin. Yani istesende piyasada 3D film çok yok zaten. Arada bir bir film izlemek için kullanırsın. Acısı ile tatlısı ile 5507 bütçene en uygun en doğru seçenek. Ayrıca aktif gözlük bende bir ''baş ağrısına'' sebep olmadı, başkasını bilemem.
    Panasonic vt30e 55'', zidoo x9s, sony hd-1tb, sony vaio fw170jh, Fender custom shop pro stratocaster 2007, Schecter solo 6 LTD Rare, Engl ironball 20, Mesa boogie stilletto 4x12, Tc electronic ditto x2, trinity 2, polytune2, arion stereo chorus (MIJ), Empress superdelay LTD, Neunaber stereo wet reverb 2 expanse exp. controller, Voodoo lab giggity, BBE sonic stomp, Proco rat 2, Goodrich L-120, Vodoo lab pedal power 4x4

• quote:

Orijinalden alıntı: team_mclaren

Selamlar
    5 yıldır kullandığım Samsung R81 LCD Tv artık su kaynatmaya başladı :) sanırım modülü arızalanmış serviste saçma sapan bi para istediği için tv almak şart oldu.
    Şimdi PS3, Digitürk HD ve MKV film izlemek için (tabi gündüzde evdeki canavarın çizgi film izlemesi için) plazmaya geçmeyi düşünüyorum bu yansıma ve burn-in olayları hakkında kafam karışık

1-gündüzleri yansıma gerçekten çok rahatsız edermi ?
    2-gündüz 1-2 saat çizgi film kanlaı açık kalınca burn-in riski nedir?

Eğer çok problem olursa Panasonic ET50 modelinide seçenekler arasına koymalımıyım ?

bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Yansıma olayı rahatsız etmez panel açıkken zaten anlmassınız bile, panel kapalıyken ayna olarak kullanılbailir fakat bu sadece kapalı durumda kafaları karştırır açıkken yaz güneşinde cihaz tam karşıdan ışık almıyorsa harika resim keyfini yaşarsınız !

Burn in olayı yok halen olur diyenler var nasıl başardıklarıda ortadadır, kaliteli donanımla ve harici fişler ve voltaj düzenliyse logo izi olmaz, 1-2 saat değil 10 saata olsada burn in izi olmaz, yukarda dediğim detaylar sorunsuzsa, bu konuda detaylı yazım var forumda bulabilirsiniz !

NeoPlasmalarda pixsel yapılarında fosfor değerlerine kadar yenilendi 2013 serilerinde Amiral serilerine kırmızı renk fosfor dahil edildi (Amiral serileri), kısaca Evde çocuklar eğlencelerinin tadını yaşarlar !

Tabiki Çocuk odası varsa aslında tvden çok ucuz ama kaliteli projeksiyonda düşünebilirsiniz kendi odaları var ise, Avrupada tercih her zaman projeksiyondur sebebi Aileler Çocuklara belli saatleri denetimleri altında olsun isterler 1-10 yaş arası,belli saatlerde açarsanız kumanda erişimide sizde olur !

ET50 serisi bazıları siyah üretimi vs der ciddiye almayın, hatta IPS serileri için halen masallar anlatılır gülün geçin harketli resimlerde en sorunsuz ekranlardan biridir, panasonic siyah seviyesini ise Apple işlemci ile bitirdi !

Forumda aylar önce yazdım, IPS masallarına inanmayın diye,siyah üretemez panasonic için geçerli değildir aştılar o sorunu, zaten Panasonic IPS ekran kullanıcılarına bakın herşey ortadadır, mükemmel siyah keyfini yaşarlar !

IPS siyah üretmez fason üretim piyasa serileri ile karıştırılıyor, birde Avrupada testerleri okuyup saçma sapan konuşanlar var, o testler sadece ekrandan gelen değeri verir, ve o testleride ciddiye almak fazlası ile hayalcilik olur, nasıl yapıldığını benden iyi bilen yoktur sanıyorum !

Test derler ama cihazı mouse kadar birşeydir ekran önüne koyarsınız pcden istediğiniz verileri girersiniz artık renk kalibrasyon,gama,kontrast,beyaz,ışık siyah özetle farklı özellikler neyi merak ediyorsanız, ok dersiniz ve starta basarsınız yaklaşık full tarama 2 saat sürer sizde çay içip ve kafenizi alır sohbet edersiniz, bittiğinde ise tüm değerler size bilgisayardan keyfinize göre sonuçları yazarsınız !

Sonra Adam yazar IPS panel siyah değeri kötü, aynı yazısında 3D görüntü renk geçişleri mükemmel veya Bluray siyah değerleri mükemmel veya HD yayınlarda siyah değeri mükemmel yazısını okursunuz, herif yetersiz dediği panele en az 10 defa aynı yazıda iyi-çok iyi-mükemmel cümlelerini yazar !

Fakat iş gerçek yoruma gelince hiç birşey okunmaz tek söylenen IPS siyah üretemez olur, sizde gülün geçin zaten !

Siyah üretemeyen cihaz HD-3D performansı asla ve asla vasatı bırakın Vasat resim dahi üretemez olması gerekir, bu tür yorumlara bakerken tavsiyem IPS Siyah üretemez diyen Adam belli serilerdeaynı cihaza iyi cihaz diyorsa bilinki palavranın büyüğünü anlatıyordur !

Not önemli okuyun deneyin !

Panasonic veya diğer cihazlarda renk eğrileri farklıdır, daha önceki yazılarımı okumanızı tavsiye ederim, panel üstündeki üretici bilgileri ve kısaltmaları asla cihazın gerçek değerlerini vermez sadece önerilen veya iddia edilen tahmini verilerdir %100 uyumluk garantisinide hiç bir üretici vermez !

Şimdi herkes evindeki cihazı açsın hangi formatta izliyorsa önemli değil, HD ve SD reciver fark etmez, cihazda renk değerleri veya siyah şikayetleri olanlar lütfen işlemden sonra cevaplarınıda yazsınlar, bakın cihazla kullanım değerlerini bilmesseniz vasatın ötesinde görüntüyü geçemessiniz !

%99 aranızda herkes RGB renk değerlerini mükemmel sanır ve cihazları buna göre ayarlıdır, buda bir çok renkten ve beyaz,siyah dengesinden taviz vermektir !

Çok basit bir deneyle bakmanızı tavsiye ediyorum, uydu reciver ayalarınıza girin panel resim çıkışını Ycbcr, birşey göreceksiniz renk değelerinin çok daha üst seviyeye çıktığını hatta çok koyu lacivert bir kıyafet renk detayını gördüğünüzde şaşıracaksınızdır !

5 dakika öncesine kadar siz koyu laciverti siyah olarak izlerken bu ayardan sonra koyu lacivert olduğunu görmek sizi memnun edecektir veya çok parlak beyazın nasıl tüm beya gecen değelerinede şahid olursunuz yani düz beyaz değil arık detaylı bir beyazdır ve detayları almanın keyfini yaşarsınız !

Anlatım az önce Adaman yazar Luma değeri düşük gama değeri düşük, oysaki cihazda bu ddğerler her renk gormatına göre farklı tepki verirler !

Neyse konu uzar, 3D ve HD görüntü severleri meraklılarını ise bu detay fazlası ile mutlu edecektir, sadece deneyin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 2 Mart 2013; 20:48:43 >

• şu an piyasada satılan st50 seriler 2012 mi 2013 mü üretim.. (2013 ler bu kadar erken gelmez herhalde)

bende ya kliksa dan ya vatandan 42st50e almaya karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

şu an piyasada satılan st50 seriler 2012 mi 2013 mü üretim.. (2013 ler bu kadar erken gelmez herhalde)

Türkiyede halen 2011 serileri dahi satışta, Avrupada ise bulmanız bile çok zordur bir çok firmada gözükse bile üretimi durdurulmuş ibaresi görürsünüz, komik ama Türkiyede birde bu ürünlere halen zam geliyor :)

ST50 ise 2012 serisidir, 2013 serileri Nisan ayından itibaren satışa çıkarlar, fiyatlar ise Türkiyede pahalı olacağı kesin belki S60 serileri ki 65 inc olarak Türkiyeye çok fazla miktarda girceğini düşünüyorum, fiyatları düşük olma ihtimali en yüksek seridir 3D özelliği yoktur !

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Selamlar
    5 yıldır kullandığım Samsung R81 LCD Tv artık su kaynatmaya başladı :) sanırım modülü arızalanmış serviste saçma sapan bi para istediği için tv almak şart oldu.
    Şimdi PS3, Digitürk HD ve MKV film izlemek için (tabi gündüzde evdeki canavarın çizgi film izlemesi için) plazmaya geçmeyi düşünüyorum bu yansıma ve burn-in olayları hakkında kafam karışık

Eğer çok problem olursa Panasonic ET50 modelinide seçenekler arasına koymalımıyım ?

Yansıma olayı rahatsız etmez panel açıkken zaten anlmassınız bile, panel kapalıyken ayna olarak kullanılbailir fakat bu sadece kapalı durumda kafaları karştırır açıkken yaz güneşinde cihaz tam karşıdan ışık almıyorsa harika resim keyfini yaşarsınız !

Burn in olayı yok halen olur diyenler var nasıl başardıklarıda ortadadır, kaliteli donanımla ve harici fişler ve voltaj düzenliyse logo izi olmaz, 1-2 saat değil 10 saata olsada burn in izi olmaz, yukarda dediğim detaylar sorunsuzsa, bu konuda detaylı yazım var forumda bulabilirsiniz !

NeoPlasmalarda pixsel yapılarında fosfor değerlerine kadar yenilendi 2013 serilerinde Amiral serilerine kırmızı renk fosfor dahil edildi (Amiral serileri), kısaca Evde çocuklar eğlencelerinin tadını yaşarlar !

Tabiki Çocuk odası varsa aslında tvden çok ucuz ama kaliteli projeksiyonda düşünebilirsiniz kendi odaları var ise, Avrupada tercih her zaman projeksiyondur sebebi Aileler Çocuklara belli saatleri denetimleri altında olsun isterler 1-10 yaş arası,belli saatlerde açarsanız kumanda erişimide sizde olur !

ET50 serisi bazıları siyah üretimi vs der ciddiye almayın, hatta IPS serileri için halen masallar anlatılır gülün geçin harketli resimlerde en sorunsuz ekranlardan biridir, panasonic siyah seviyesini ise Apple işlemci ile bitirdi !

Forumda aylar önce yazdım, IPS masallarına inanmayın diye,siyah üretemez panasonic için geçerli değildir aştılar o sorunu, zaten Panasonic IPS ekran kullanıcılarına bakın herşey ortadadır, mükemmel siyah keyfini yaşarlar !

IPS siyah üretmez fason üretim piyasa serileri ile karıştırılıyor, birde Avrupada testerleri okuyup saçma sapan konuşanlar var, o testler sadece ekrandan gelen değeri verir, ve o testleride ciddiye almak fazlası ile hayalcilik olur, nasıl yapıldığını benden iyi bilen yoktur sanıyorum !

Test derler ama cihazı mouse kadar birşeydir ekran önüne koyarsınız pcden istediğiniz verileri girersiniz artık renk kalibrasyon,gama,kontrast,beyaz,ışık siyah özetle farklı özellikler neyi merak ediyorsanız, ok dersiniz ve starta basarsınız yaklaşık full tarama 2 saat sürer sizde çay içip ve kafenizi alır sohbet edersiniz, bittiğinde ise tüm değerler size bilgisayardan keyfinize göre sonuçları yazarsınız !

Sonra Adam yazar IPS panel siyah değeri kötü, aynı yazısında 3D görüntü renk geçişleri mükemmel veya Bluray siyah değerleri mükemmel veya HD yayınlarda siyah değeri mükemmel yazısını okursunuz, herif yetersiz dediği panele en az 10 defa aynı yazıda iyi-çok iyi-mükemmel cümlelerini yazar !

Fakat iş gerçek yoruma gelince hiç birşey okunmaz tek söylenen IPS siyah üretemez olur, sizde gülün geçin zaten !

Siyah üretemeyen cihaz HD-3D performansı asla ve asla vasatı bırakın Vasat resim dahi üretemez olması gerekir, bu tür yorumlara bakerken tavsiyem IPS Siyah üretemez diyen Adam belli serilerdeaynı cihaza iyi cihaz diyorsa bilinki palavranın büyüğünü anlatıyordur !

Panasonic veya diğer cihazlarda renk eğrileri farklıdır, daha önceki yazılarımı okumanızı tavsiye ederim, panel üstündeki üretici bilgileri ve kısaltmaları asla cihazın gerçek değerlerini vermez sadece önerilen veya iddia edilen tahmini verilerdir %100 uyumluk garantisinide hiç bir üretici vermez !

Şimdi herkes evindeki cihazı açsın hangi formatta izliyorsa önemli değil, HD ve SD reciver fark etmez, cihazda renk değerleri veya siyah şikayetleri olanlar lütfen işlemden sonra cevaplarınıda yazsınlar, bakın cihazla kullanım değerlerini bilmesseniz vasatın ötesinde görüntüyü geçemessiniz !

%99 aranızda herkes RGB renk değerlerini mükemmel sanır ve cihazları buna göre ayarlıdır, buda bir çok renkten ve beyaz,siyah dengesinden taviz vermektir !

Çok basit bir deneyle bakmanızı tavsiye ediyorum, uydu reciver ayalarınıza girin panel resim çıkışını Ycbcr, birşey göreceksiniz renk değelerinin çok daha üst seviyeye çıktığını hatta çok koyu lacivert bir kıyafet renk detayını gördüğünüzde şaşıracaksınızdır !

5 dakika öncesine kadar siz koyu laciverti siyah olarak izlerken bu ayardan sonra koyu lacivert olduğunu görmek sizi memnun edecektir veya çok parlak beyazın nasıl tüm beya gecen değelerinede şahid olursunuz yani düz beyaz değil arık detaylı bir beyazdır ve detayları almanın keyfini yaşarsınız !

Anlatım az önce Adaman yazar Luma değeri düşük gama değeri düşük, oysaki cihazda bu ddğerler her renk gormatına göre farklı tepki verirler !

Neyse konu uzar, 3D ve HD görüntü severleri meraklılarını ise bu detay fazlası ile mutlu edecektir, sadece deneyin !

andy1 verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim.
    Daha once hic plazma kullanmamis olmam kafamin karismasina sebep olmustu,verdiginiz bilgiler ve arastirmalarim sonucu plazmaya karar verme asamasindayim,sanirim ST50 modelini tercih edecegim.
    ET50 Led/LCD hala kafamda ama 5 yil once aldigim Samsung LCD'de isik sizmasi sorunu vardi,sene 2013 hala LCD'lerde isik sizmasi sorunlari var buda beni plazmaya yaklastiriyor.
    Son olarak ST50 hakkinda yorumunuz nedir?
    Selamlar

• Cok kısa bir soru sormak isterim

STAR TV HD ve Kanal D HD otomatik armaa yapınca cıkmıyor da uydu alıcımda siz bilirsiniz

TRT 1 HD cıkyıor ATVC HD cıkıyor Semerkand hd ve trt tanıdıtım hd cıkıyor

start tv hd ve kanal D hd ucretli mi ücretsiz mi

Çanak Merkezi sistem turkset 3a ( 42 derece oaln dan işte ) 1.5 mt canak mevcut.

izleyebilecegim ( ucretsiz ) hd kanallar nelerdir ve frekansları ?=

~~ ~~ ~~

benim arastırmalarım

1:TRT - HD
    2:ATV - HD
    3:ATV HABER - HD

ve de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LMNTRIX -- 3 Mart 2013; 1:21:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

şu an piyasada satılan st50 seriler 2012 mi 2013 mü üretim.. (2013 ler bu kadar erken gelmez herhalde)

kardeşim uzun süre arastırma yapmıs biri olarak Sana tek tavisyem 42" tv alma alıyorsan en az en en en az 47" olmalı hatta mumkunse 50 veyahut daha da mumkunse 55" alman ama 55" de buyuk kacara diyorsan 50 " tv dusunebilrisin

50st50 gibi veyahut paran varsa 50gt50 fgibi.

ben cogunu inceledim. electro word mağazasında adamlar flash disk takma cıkarmaya izin veriyorlar hatta tv kumandasını da veriyorlar. oyle basına eleman da gelmyior ne yapıon ne edion die cins cins bakan. sacma sapan

adamlar teshri deki tv lerini mmüşteri nin mıncıklamasına izin veriyorlar kısaca istedigin gibi olc bak degerlendir ama 42" bi tv gerçekten kücük bir boyut

• aklımda 40 vardıaslında. tabii panasonic 42 ürettiği için 42 ye karar kıldım.

salonum çok büyük değil. 50 çok büyük kaçar. 47st olsa bir nebze düşünebilirdim belki ama 47st yok.
  • quote:

Daha once hic plazma kullanmamis olmam kafamin karismasina sebep olmustu,verdiginiz bilgiler ve arastirmalarim sonucu plazmaya karar verme asamasindayim,sanirim ST50 modelini tercih edecegim.
    ET50 Led/LCD hala kafamda ama 5 yil once aldigim Samsung LCD'de isik sizmasi sorunu vardi,sene 2013 hala LCD'lerde isik sizmasi sorunlari var buda beni plazmaya yaklastiriyor.
    Selamlar

Işık sızmaların önlemi imkansız görünüyor, her ne kadar WT serisindeki gibi yeniliklerle yerel karatma özelliklerini ekranı 16 farklı parçaya bölerek yaqpsalarda yinede kesinlikle olmayacak demek çok zor !

Samsung yeni piyasalara süreceği serilerinde farklı aydınlatma olacak yani klasik aydınlatma yerine led kenar aydınlatmalarla ki bu yine ekranı karelere bölerek yapıyor ve ledler otomatik olarak kendilerini açıp kapayabiliyorlar, bir yerde plasmalardaki pixsel özelliği yeni nesil lcdlerde denedi bunuda hep beraber görürsünüz zaten !

Plasmalarda pixseller gelen ışığa göre kendilerine kaparlar yada kısarlar. LcdLed ürünlerde ise bu olay farklıdır full çalışırlar, kenar aydınlatmalarda ve arkadan aydınlatmalarda şuanda WT serisi gibi bu yöntem deneniyor. Samsung bir adım önde olduğu en azından bana göre diyebilirim !

Samsungun yeni kenar aydınlatmalı yada arkadan aydınlatmalı serilerindeki mantık Philpsin Ambliht serisi gibi düşünün panel otamatik olan gelen renk veya ışık dğerlerini otomatik tarayarak o bölgedeki ledler açıyor yada kapıyor !

ST50 Kısıtlı bütcesi olanlar için elbetteki şuan alınabilecek en iyi serilerden bir tanesi olduğunu kimse inkar edemez !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Selamlar

Selamlar

65"ST50 2,5 aydır kullanıyorum. Dijitürk hd plus kullanıyorum. Hd yayın görüntü kalitesi için tek kelime ile kusursuz, sd yayında da bazen hd zannedip kanal logosuna bakıyorum vay sd yayınmış diyorum. Yani ben çok memnunum. Ama sn Albaninin hep vurguladığı gibi, pdp alırken şans faktörü de yanınız da olacak!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Panasonic 50VT50'ye Logitech K400 Wireless Touch Keyboard takıp denedim, klavye OK fakat touch pad çalışmadı. Acaba çalışması için bluetooth klavye mi kullanmak gerek? Mesela Logitech Cordless Mediaboard Pro for PS3: 920-000010 (920-000010) var ve bu klavye bluetooth ama PS3 uyumlu olması başka cihazlarla çalışmayacağı anlamına mı geliyor? Hem klavye hem touch padin çalışacağı klavye önerisi yapabilecek birisi var mı acaba?

quote:

Dostum burn-in olabiliyor. Bu konuda hala en iyisi Kuro lar. Ustelik Burn-in icin yazdiklarinizin hic bir alakasinin olmadigini dusunuyorum, kaliteli donanim, harici fisler, voltaj duzenleyicisi ile Burn in nin onune gecilemez.

Panele biraz dikkat etmedikten sonra istedigin donanima sahip ol, burn in yasanabilir.

χвσχLινє &amp; ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • arkadaşlar 47et50e ile 47dt50e arasında çok fak varmıdır eyer çok fark yoksa et50 alcam birde bunlar için 3d gözlük uygun fiyatlı diyermarkalar oluyor deniyor bu gerçekten doğrumu ve hangi gözlükler benim için smart özelliği pek önemlideyil bana iyi bir panel kaliteli görüntü ama led olcak çünkü plazmadan çok korkuyorum bütçem yetse vt50 alırım ama st50 serileri kalite düşük onun için led tvide kararlıyım bu iki tv den hariç birde phlips 46flp 7007 ilgileniyorum sizce hangi tv daha kalitelidir

İkincisi ise örnek veriyorum ; sony hx850 hakkında birisi soru sorsun diyelim '' arkadaşlar bu modeli düşünüyorum kullanan fikri olan varmı diye''.

Bir tane adam çıkar kullandığına ya da iyice test ettiğine binayen uzun uzun en detaylı taraflarına kadar yazar. Hatta bu modelin başlığından tutun pusucular başlığına ya da sony vs bilmem şu marka yazan başlıklara kadar yazılarını bırakır. Ama maalesef çok ilginç bir şekilde '' Bu modeli almayı düşündüğünü iddia eden kişi'' tarafından bir türlü göze batmaz, adam bir kez olsun teşekkür ederim yorumlarınız şöyle oldu diye bir fikir beyan etmez. Bu kadar kör ve aklı başından gitmiş bir millet işte. Biz ve bizim gibi enayilerde bunlara iyilik yapacağım diye sayfa sayfa yazarlar.

- Şimdi burada hx850 hakkında bu soruyu soran ise çok tuhaf ve ilginç bir şekilde bu adamın yazdığı yazıyı bir türlü görmez !

'' Aynı derece körlükle, ilgili ilgisiz önüne gelen her başlığa hararetli hararetli '' Arkadaşlar ne diyorsunuz , yardım arkadaşlar ha arkadaşlar ha arkadaşlar !! ''

- Yahu ben iki tane 3000 liralık TV yi yorumuna-bilgisine-deneyimine güvendiğim fakat satın alma arefesindeyken bir kez olsun konuşmadığım soru sormadığım birisinin referansı ile aldım. Nasılmı, bu adamın bu modeller hakkında her yazısına ulaştım. Ne uydu cihazı kullandım ne navigasyon ne de özel ajanlık cihazları. Sadece ve sadece google ve bu siteyi kullandım.

- Kimse araştırma ve pc konusunda mühendis değildir (bölümünü okuyup yıllarca bu uğurda emek verip çalışmamışsa) bizim size görünen ''mühendis gibi, pcden iyi anlar'' varyasyonumuzun tüm sebebi kaynağı ''Google'' dır.

- Seninle benim aramda ki en büyük fark budur '' Google'' Ama sen buna inanmazsın bu da senin derdindir. Bir kez olsun açın kardeşim okuyun. Adam googlea ''kedi otu'' yazıyor neler çıkıyor. Bir oku yahu bir oku önce ! Senin sorduğun ya da pcde veya başka konularda yaşadığın sıkıntının aynısını yaşamış sayfalarca konuşmalara girmiş hatta resimli anlatılarına kadar bulabileceğin bir ''google'' var. Ayda yılda bir belki yeterli kaynağa ulaşamazsın o ayrı konu ama bu kadar hazırcı bu kadar kendinden ümitsiz olmayın yahu. Onu geçtim, en azından kör olmayın kör !

- Ben 4-5 ay okudum bu forumu, toplasan o dönem hiç mesaj atmadım diyebilirim. Sadece okudum takip ettim. Sonra elektronik mağazalarına gidip TV bölümünde olan insanlarla konuştum. Bana bu kadar şeyi nerden öğrendiğimi nasıl bildiğimi, kendilerinin dahi bilmediği şeyleri bildiğimi. Beni Tv üzerine çalışan bir yetkili sandıklarını vs. herşeyi söylediler. Oysa ben o dönem tv nedir led nedir , mantığı nedir plasma nedir hiçbirşey bilmezdim, Halada bilmiyorum. Fakat pratik olarak, neyi alıp neyi almamam gerektiğini. Nelerle karşılaşabileceğimi. Az çok teknik ve görsel özellikleri bilirim. Bu da bana fazlaca yetiyor. Fakat ben bunları kutsanarak öğrenmedim, okulada gitmedim bu konuda. Sadece okudum '' google'' gibi bana hemen hemen herşeyi verebilecek bir sitenin kollarına sığındım. Sizde yapın !
    Panasonic vt30e 55'', zidoo x9s, sony hd-1tb, sony vaio fw170jh, Fender custom shop pro stratocaster 2007, Schecter solo 6 LTD Rare, Engl ironball 20, Mesa boogie stilletto 4x12, Tc electronic ditto x2, trinity 2, polytune2, arion stereo chorus (MIJ), Empress superdelay LTD, Neunaber stereo wet reverb 2 expanse exp. controller, Voodoo lab giggity, BBE sonic stomp, Proco rat 2, Goodrich L-120, Vodoo lab pedal power 4x4

• Panasonic TX-L47ETW5 dükkanımda mevcut, uygun fiyat isteyene.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.