Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (1218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
31.782
Cevap
179
Favori
1.839.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: gigasa

albani hocam eve geldim ve bağlantıyı değiştirdim yani tv ile ses sitemini hem hdmi ile hem de optik kabloyla bağladım digitürk ise hdmi ile tv ye bağladım.

ve usb den dts li bir film açtığımda sesler geliyor fakat insan sesleri çook kısık geliyor.
    ses sisteminde pro logic modunda ses sisteminde DTS yazıyor.
    multi moduna aldğımda ise bütün hoparlörden ses gelyor ama bir surround olarak gelmiyor.

işin işinden çıkamadım ne yapacam bilmiyorum.

valla arkadaş bundan sonrası sana bakıyor artık,bunlar da ayarlar v.s ile ilgilidir! veya destek konusu(seslerin işlenmesi gibi)
    yani ne veriyorsa veya verebiliyorsa o dur

Doğru video bağlantısı;Receiver>>>HDMI+Panel
    Doğru Audip bağlantısı;Receiver>>>Optical+Sony

bu şekildeki bir cihaz kombinasyonunda klasik bağlantı aynen böyledir

++

Ancak USB den bağladığın(USB sende panelemi bağlı yoksa Sony yemi??burası da önemlidir!) zaman ses sadece panelden gelmesi gerekiyor???
    Sony den gelmezki! şayet panelden sesi alıyorsan(USB ile bağlantıda)o zaman Pany nin ses ayarlarına girip oradan ayarları yapman gerekiyor!!)

yaw kafam karıştı şimdi sen tam nasıl bir bağlatınlar kurdun acaba?? bende işin içinde çıkamadım da

Ben de Pany panel kullandım bunları da yaptım ama sorun filan çıkmamıştı

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• quote:

Orijinalden alıntı: graphys

@albani

Hocam selamlar;

Bir TV almak istiyoruz. Min 55" olacak. Tavsiyeler sayesinde gidip Panasonic 55vt50 yi inceledim. İnanılmaz beğendim. Özellikle de st50 ile yan yana duruyorlardı. Aradaki fark gün gibi ortadaydı. Led olarak hiç bir modele bakmadım. Açıkcası gündüz parlama vs konulardan dolayı biraz çekiniyorum plazmadan. Ama en güzeli de yine plazma diye düşünüyorum.

Sizden ricam incelememi önereceğiniz modeller neler acaba plazma ve led olarak? Bütçe sorunumuz yok. Zaten tvyi az izlediğimiz için izleyince de son derece kaliteli olsun istiyoruz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bence siz biraz bu başlığı okuyun,Mağazaları fazla gezmeyin,oraları gezersen ya aklını çelerler ya da senin gözlerin sonunda seçemez olur
    hepten kafan karışır!

Başlığı sondan başa doğru okursan olayı çözersin,arada takılırsan gelir sorarsın ok+

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• Almis oldugum 50vt50 bugun kuruldu. Fazla inceleme firsatim olmadi. Sadece 10-15 dakika izledim ama bana goruntu cok kotu geldi. Led tvlerden sonra. Sanki karincali bir goruntu var. acaba tvde mi sorun yoksa ayar mi yapmak lazim. Menuye hizlica baktigimda normal moddaydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "Bir milletin en zorlu tek düşmanı cehalettir. Cehalet, insanlığı dönüşü olmayan bir çöküşe götürür. Bir toplumu topla, tüfekle yok edemeyebilirsiniz. Ancak o toplum cehalet ve bilgisizlik içinde yok olmuşsa zaten bir yönden bitmiş demektir. İnsanların en büyük ve en kuvvetli silâhı bilgidir." M. Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orijinalden alıntı: basis35

quote:

Orijinalden alıntı: korcin

Diğerlerini bilmem ancak VT30 da parlıyor arkadaşlar.
    50VT30 modeli vardı bende, eğer salonunuz veya tv nin bulunduğu ortam gün ışığı alıyorsa gayet de parlıyor. Kapalıyken de gündüz neredeyse ayna vazifesi görüyor tv. Diğer modellerde belki daha fazla parlama olabilir bilemiyorum.
    Ben haftasonu bir arkadaşa sattım tv yi, yerine sony HX850 almıştım daha büyük bir tv istediğim için.

hem plazma hem led kullanan birisi olarak yansıma/parlama en çok hangisi yapıyor sizce

Parlama/yansıma v.s konularını çok fazla anlattım,Üreticiler böyle kullanmak "zorunda" diye

Katman+filtering günümüzde böyledir,her ne kadar göz "odaklanma" ile bu parlama alt seviyeye
    iniyorsa bile,yinede ışık kaynaklarına göre(panele vuran)ekrana bir şekilde yansıma yapıyor!

Katmanların günümüzdeki yapısı değişti ve daha iyi hale geldi(absorbe özelliği gelişti!!)ancak yine de
    parlama yapacaktır ve ışık şiddetine göre de bu artık sizin algılama durumunuza göre farklılık arzetse de
    bundan tamamen bir kaçış yoktur!

Gece ise yine yalnış aydınlanma ile bu parlaklığı görebilirsiniz veya rahatsızlık verebilir v.s bunların hepsini
    geçmişte çok anlatmıştım,özellikle gece panele homojen ışık vurmalıdır! in-direct(tavandan)homojen
    andınlatma gerekiyor özellikle PDP ler de! aslında katman parlaklığına göre LCD lerde yaklaşık böyledir!

Kısaca panel tip TV lerin böyle bir handikapları vardır ve ortam aydınlanma şiddetinden ciddi etkilenirler!

PDP ise adı üstünde veya yapısı gereği zaten ışığı hiç sevmezler Yarasa gibi bu mert zifiri karanlıkta
    asıl marifetini gösterir!

Ancak konuşlanan mekanın özellikle gündüz izleme durumunda ise bir şekilde ortamı karartmanız gerekiyor
    bunuda kendiniz bulursunuz!

Dynamic Mode ile hiç bir şey izlenmez zaten o mod da bütün değerler yalnıştır,ancak yüksek aydınlık ortamlarda
    o da sizin algılama durumunuza göre daha izlenir gibi gelse de PDP de yine de böyle bir izlenim güzel olmaz!

açıklamalarınız için çok teşekkür ederim sayın albani
    PS4+HUAWEİ MATE20 LİTE+asus tablet

• Albani hocam merhabalar, nasılsınız umarım herşey yolundadır.

- Tavsiyelerinize uyarak 55vt30e canavarı aldım ! Vatandan teşhir olarak. 1 aylık açıkmış sadece üstüne basa basa belirttiler, güzelce ilgilenip yayın testide yaptırdılar. Led'ten geçiş yapmama rağmen hd kanal-1080p video performansını çok beğendim.

- Hocam bundan sonra ne yapmam gerekiyor, ilk kez plazma sahibi oluyorum. Bol bol ps3 oynayacağım, kapatmam-kısmam-açmam gereken herhangi bir ayar özellik varmıdır ? Sonra bol bol taşınabilir harddiskten ( WD element 2TB adaptörlü HDD) film izleyeceğim. Aradada laptopu bağlayacağım.

- Şimdi abim neler yapmam gerekiyor, ayrıca servis yarın ya da öteki gün kuruluma gelecek, Belki marka regüleli priz ve TEC marka 32-55'' hareketli duvara askı aparatıda aldım. Astıracağım.
    Panasonic vt30e 55'', zidoo x9s, sony hd-1tb, sony vaio fw170jh, Fender custom shop pro stratocaster 2007, Schecter solo 6 LTD Rare, Engl ironball 20, Mesa boogie stilletto 4x12, Tc electronic ditto x2, trinity 2, polytune2, arion stereo chorus (MIJ), Empress superdelay LTD, Neunaber stereo wet reverb 2 expanse exp. controller, Voodoo lab giggity, BBE sonic stomp, Proco rat 2, Goodrich L-120, Vodoo lab pedal power 4x4
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anestezi1

sevgili ustalar karasal yayında plazmada burn ın oluşurmu ? cevaplarsanız sevinirim

Öncelikle merak ettiğim,sizmi böyle şey düşündüzün veya size birisimi böyle bir şey söyledi??

Bunu da "panel efsanelerine" yazmak gerekiyor

AROG da ki yaz bunu güzel söz repliği aklıma geldi

Forumda bu efsaneleri not tutan birisi görevlendirilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginckc -- 26 Şubat 2013; 23:09:57 >

• @Jack panelin hayırlı olsun+

Kurulumdan sonra bakarız gerisine,ama bu başlık Ansiklopedi dir yaw,ama asıl PDP Ansiklopedisi ise Pio dur özellikle Aks Hocaya
    bu tanımı koyduğu için teşekkürler,kısaca TR de doğru PDP adresi de işte bu iki başlıktır

Ama millet okumaya hiç meraklı değil,ülen şurada neler var diye bir okuyun yaw

Not;ext.HDD için amper gücü yetmezse panelin;o zaman işin biraz zor veya tam zor ve ext.adapter li bir HDD alman gerekiyor!
    Bu konuyu dün birisinin başına geldiği için biraz gündeme getirmiştim!

++

@engin

"Panel Efsaneleri" benim taktığım bir tanımdır,çoğu şeyi de TR de benim tanımladığım gibi
    adam da bilgi olmzsa ve illa da bir şeyler söyleyecekse ki bunun adına bilgi denmez aynen palavra denir
    bunun da karşılığı sonra bize panel işinde "panel efsaneleri" olarak gelir bu kadar basit!

Ben öyle şeyler yazarımki bu konuda gülermisin ağlarmısın yoksa kafayı duvaramı çarparsın Allah bilir gari
    ülen bunları bir insan neresesinden uyduruyor diye hep düşünürüm

• quote:

quote:

sevgili ustalar karasal yayında plazmada burn ın oluşurmu ? cevaplarsanız sevinirim

Öncelikle merak ettiğim,sizmi böyle şey düşündüzün veya size birisimi böyle bir şey söyledi??

öncelikle teşekkür ederim cevabınız için ben merak ettim panel olarak 50st 50 aldım yazılarınızı okurken burn ın olayına takılıp sordum hala yazılarınızı okuyorum (cevabını yazmışsınız teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: enginem

quote:

quote:

AROG da ki yaz bunu güzel söz repliği aklıma geldi

Forumda bu efsaneleri not tutan birisi görevlendirilmeli

forum lar paylaşım ve bilgi edinmek için olduğunu bilirdim bir konu hakkında bilgisi olan olmayanla paylaşır sizde bilginizi paylaşmışsınız tebrikler

• benim tavsiyesm 50GT50 almandır ben geçen hafta vatandan aldım gayet memnunum hiç bir sıkıntı yok kurulum yaptıktan sonra 55 alsaydım keşke dedim fakat sonra çok büyük olur diye düşündüm 50 ortalama bir oda için gayet güzel.
    panasonic 47et5e modelini aldım ölü pixel yok bulutlanmada yok gibi. siyah renk sorunu bariz belli. siyah takım elbise giyen adamın takım detayları yok. Birde netten bulduğum ışık sızmasıyla ilgili bir videoda beyaz noktanın siyah ekranda yatay olarak baştan başa gittiği bölümde ekranın yarısından itibaren beyaz noktada bozulmalar olur. pixel titremesi gibi birşey. dikeyde yok. tv dün kuruldu acaba servis çağırsammı.
    video yüklüyorum.

GT5 OK dir 200/300 kağıda da takılma artık,ya da git 3x al o zaman daha ne diyeyim sana hepsi de güzel paneller bunların

• Kardeş bahsettiğin durum beyazın ilerlemesimi yoksa bölgesel horizontal bir pixel çalışmamasımı diyeceğim öncelikle?

ya da bir diğer ifadeyle olumsuz bir pixel çalışması var ve bu şekilde geçtiği bölgede görev yapamayan oluşum...

bu pek olan/çıkan pixel çalışması değildir!

O panel hatalı kardeşim,ancak bana Modül hatası değil gibi geliyor Inventor/Driver veya filtreleme arızası(matrix arkası)
    baclit sistemi bir şekilde o bölgeden içeriye sızıp pixelleri işlemiyor gibi....

Servis çözemezse,değişim olur veya tamir ederler,açıp bakmak gerekiyor panelin sistemini,bir de o beyaz efekt hep böyle
    varmıydı ilk kurulduğunda,açıkçası ilk defa gördüğüm bir durum(benzer bazı hataları biliyordum ama bunu ilk defa gördüm!)

Veya anlatmaya çalıştığın tam nedir?? yoksa başka bir şeydenmi bahsediyoruz?

Örneğin beyaz nokta pan-scan yaparken olan bozulma ise bu çok başka bir şeydir! hem hızla hem de teknik olarak pixellerin
    on-off yaparken olan hızının yetersiz olmasından belli bölgelerde işlemci o hıza yetişemeyip geç işliyorsa böyle bozulmalar
    olur ki buna da zaten yapılacak bir şey olmaz!

Dikkat edersen iki farklı sorundan bahsettim daha geniş anlaşılsın diye!
    ++

Pany de siyahlar aslında fena değildir ama detaylar kötüdür ciddi manada!
    Ayrıca panelde Backlight ayarı olmaması da bunu tetikliyor!
    IPS ler de detaylar iyi olmaz siyah çalışmasında!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 27 Şubat 2013; 11:17:24 >

• quote:

Kardeş bahsettiğin durum beyazın ilerlemesimi yoksa bölgesel horizontal bir pixel çalışmamasımı diyeceğim öncelikle?

ya da bir diğer ifadeyle olumsuz bir pixel çalışması var ve bu şekilde geçtiği bölgede görev yapamayan oluşum...

bu pek olan/çıkan pixel çalışması değildir!

O panel hatalı kardeşim,ancak bana Modül hatası değil gibi geliyor Inventor/Driver veya filtreleme arızası(matrix arkası)
    baclit sistemi bir şekilde o bölgeden içeriye sızıp pixelleri işlemiyor gibi....

Servis çözemezse,değişim olur veya tamir ederler,açıp bakmak gerekiyor panelin sistemini,bir de o beyaz efekt hep böyle
    varmıydı ilk kurulduğunda,açıkçası ilk defa gördüğüm bir durum(benzer bazı hataları biliyordum ama bunu ilk defa gördüm!)

Veya anlatmaya çalıştığın tam nedir?? yoksa başka bir şeydenmi bahsediyoruz?

Örneğin beyaz nokta pan-scan yaparken olan bozulma ise bu çok başka bir şeydir! hem hızla hem de teknik olarak pixellerin
    on-off yaparken olan hızının yetersiz olmasından belli bölgelerde işlemci o hıza yetişemeyip geç işliyorsa böyle bozulmalar
    olur ki buna da zaten yapılacak bir şey olmaz!

Dikkat edersen iki farklı sorundan bahsettim daha geniş anlaşılsın diye!
    ++

Pany de siyahlar aslında fena değildir ama detaylar kötüdür ciddi manada!
    Ayrıca panelde Backlight ayarı olmaması da bunu tetikliyor!
    IPS ler de detaylar iyi olmaz siyah çalışmasında!

bilgiler için teşekkür ederim. beyaz nokta ekranın ortasına gelinceye kadar sıkıntı yok ama orta noktadan sonra bozulmalar başlıyor. dikey ekranda yukarıdan aşağıya gelirken bir problem yok. tv daha yeni geldi. kurulum dün yapıldı servis acele etti onların yanında bakamadım. olmadı bugün servisi çağırayım baksınlar. verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ederim.

• O zaman şöyle sırala panelleri,önce G5 sonra da V3

sana yazdım her ikisi de ok dir at elini hangi gelirse kap getir yaw,o kadar takılma bunlara
    zaten bu PDP denen meretlerin bir bacağı da "ŞANS" dır! yani onu da satın alıyorsun

Ya Allah Bismillah de çık yola kardeşim

++
    Aparat için de 3/4 parmak arkası ileriye gelecek bir model seç,35/40Kg taşıyacak o duvar ve ona göre
    uygulama yap! duvar 8lik delikli tuğla değil herhalde!!bu duvarlarda böyle şeyler asmak biraz sakattır!
    aslında o tuğla değil de sıva işi götürüyor biraz ve sıva da ince ise hepten dandik oluyor!

• quote:

O zaman şöyle sırala panelleri,önce G5 sonra da V3

sana yazdım her ikisi de ok dir at elini hangi gelirse kap getir yaw,o kadar takılma bunlara
    zaten bu PDP denen meretlerin bir bacağı da "ŞANS" dır! yani onu da satın alıyorsun

Ya Allah Bismillah de çık yola kardeşim

++
    Aparat için de 3/4 parmak arkası ileriye gelecek bir model seç,35/40Kg taşıyacak o duvar ve ona göre
    uygulama yap! duvar 8lik delikli tuğla değil herhalde!!bu duvarlarda böyle şeyler asmak biraz sakattır!
    aslında o tuğla değil de sıva işi götürüyor biraz ve sıva da ince ise hepten dandik oluyor!

ben Sonorous Surefix 340 düşünüyorum ama Media Markt da çalışan arkadasım TV'nin paneli CAM olduğu için ( 55vt30)

Sonorous Surefix 240 al diyor. o onu diyorsa mecbur onu alacagım .

ben kendim şahsen az önde olsa hem sıcaklık hem de uzanma açısından ( bacaya denk geliyor cunku ) o sekilde bir aparat bakayım diyordum. tek kelime etti bana ............................ dan beter o da :) )

peh p.tesi alsaydım keske . o zmn şu -V ye basıp 3 kere 0 a basıp sonra ok deyip 2 ye basıp sonra gelen yerde 3 kere mute basıp calısma suresine bakayım .

duruma göre rahatsız ederim bi 2-3 dk sizi

• Beni PDP'de en çok düşündüren gündüz aydınlık ortamdaki detay kaybının ne olacağı?PDP'ler sadece karanlık ortamda sinemavari bir şekilde izlenmek içinse o zaman gündüz ne yapacağız?tv açıkken sürekli perdeleri mi kapatıcaz?ya da bir led bir de pdp alıp ledi gündüz pdp yi gece mi kullanıcazST50-GT50-VT50 olarak bir sıralama yaparsak hangisi ledlere daha yakın bir parlaklıkta gösteriyor?

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Beni PDP'de en çok düşündüren gündüz aydınlık ortamdaki detay kaybının ne olacağı?PDP'ler sadece karanlık ortamda sinemavari bir şekilde izlenmek içinse o zaman gündüz ne yapacağız?tv açıkken sürekli perdeleri mi kapatıcaz?ya da bir led bir de pdp alıp ledi gündüz pdp yi gece mi kullanıcazST50-GT50-VT50 olarak bir sıralama yaparsak hangisi ledlere daha yakın bir parlaklıkta gösteriyor?

bu soru 'nun cevabını biliyorum sanırım

50GT50 E - 50VT50 - ST50

Sıralama bu sekilde LED e PARLAKLIK olarak Yakınlık açısından xD

hdmi1 de dreambox 500hd
    hdmi2 ARC de digiturk hd
    hdmi3 de popcorn 110 nmt

yaşadığım sorun şu yaklaşık 1 aydır baş gösterdi bütün uydular ve tv kapalı iken tv yi ve örneğin dreambox cihazı açtığımda gelen ekran inanılmaz parlak görünmekte sanki kontrast sonuna kadar açık gibi ama bu sorun sadece uydu kanalında değil tv nin kumandasından menü ayarlarına girdiğimde de bu acayip parlak görünüm mevcut çalıştıktan yaklaşık 2-3 dk sonra kendi kendine normal görünümüne dönmekte

bu sorun tüm hdmi den bağlı cihazlarda ilk açılmada oluyor tv de , dreambox dada yapıyor digiturkte de yapıyor popcorn dada yapıyor 2-3 dk sonra normale dönüyor tekrar

acaba bu kötü bir işaret mi servis çağırmam gerekir mi aletin üzerinde son yazılım yüklü durumda düzelir diye bekliyorum ama kendi kendine düzelmiyor aslında çok rahatsız etmiyor ama ileride başka sorunların habercisi olmasından korkuyorum garantisi de 1 yılı devirdi acaba servis mi çağırsam sizce sorun ciddi midir

aslında birde servisi çağırıp cihazı götürürlerse gereksiz yere cihazın kurcalanmasını da istemiyorum böyle bir tecrübeniz oldu mu acaba sizce sorun nedir yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum şimdiden çok teşekkürler

çok iyi çıkmamış ama birkaç resim koydum sanki kontrast 100% gibi oluyor

SilverStone TJ07 Dream Machine 05 Gümüş Kasa , MSI - P6N SLI-FI , Intel Core 2 Duo E4300 1.8@3.30 7/24 Günlük ( Cooling by TT BigTyphoon ) , MSI-NX8800GTS-T2D320E-HD OC Edition , Geil-( 2x1GB ) Dual DDR2 Ultra Series 800MHz(4-4-4-12) , Samsung 2x80GB Sata II NCQ Raid0, Seagate 7200.10 320GB SATA II, Seagate 120GB IDE , SkyStar 2 Uydu (Rev:2.6D , Lg Dvd-Rw-Lg Cd-Rw-Asus Cd-Rom , 22'' Samsung 226BW , Powerd by Enermax Infiniti DXX 650W , Logitech Cordless Desktop S510 Klavye & Mouse , Safety by Powercom BNT 1000AP Ups , Jazz 9941B Digital 5+1CH Black Home Theather

• @Bektaş artık top sende kardeşim kafana cebine göre birisini al gitsin,aparat işini de sen zaten biliyorsun hallersin ama duvar bir kelek yapmasın mühim olan burası!

++

@süvari

PDP lerin karakterleri böyledir dostum,her ne kadar yeni modeller de filtre yapısı değişmiş olsa da(gündüz ortamına
    daha fazla adapte olmak için)bu paneller "gecelerin panelidir" o bahsettiğin "detay" mevzusu ve panelin kendisini
    asıl göstermesi geceleri olmaktadır veya ortamın karartılması ile olmaktadır

PDP ler ayrıca LED ler gibi yapay baclit kullanmadıkları için hiç bir zaman o bahsettiğin ışık seviyesine çıkamazlar!
    ayrıca LCD lerin ışık seviyesi zaten normal değil yükske veya çok yüksektir,böyle mukayeseler yalnıştır veya o zaman
    hiç PDP alma direk LCD al!

Ayrıca Pany PDP lerin Native Contrast üretim değerleri bir LCD den 5 kat daha fazladır!! ancak bunun ortaya çıkması ortam aydınlanması ile alakalıdır!

Not;genelde bu değer çok yalnış bilinerek LCD lerin sallama/palavra Dynamic milyon/milyar değerlerine bakılarak CR değerlerinin acaip yüksek olduğu "sanılır"
    ama külliyen yalnıştır yani bu da bir "panel efsanesidir" yaw

Yine gündüz ortamındaki ışık şiddetine bağlı olarak oluşan ortamdan dolayı sizin göz algılamanız değişir ve herkeste bu farklı olur/olcaktır örneğin kimisi
    çok kötü bulur kimisi iyi diyebilir v.s işin bu kısmı biraz göreceli birazda kişiden kişiye değişmektedir

Bu konudan geçen gün bahsettim yine her zamanki gibi,Pany de V/G ler de bu sebebten gündüz ortamı izlenimine daha fazla adapte olacak yansıma/parlama
    ve "emme" gibi uygulamalar yapılarak paneli biraz da LCD ye benzetseler de bu zaten olamaz ama gündüz izlenimi eskisine göre daha iyi oldu!

Konuyu bağlarsam;PDP nin "karakterine" uygun davranmalısınız aksi halde sizi memnun etmeyebilir hatta hayal kırıklığı yaşarsınız ve her ikisi de aslında
    bir "Televizyon" ise de bazı farklılıkları(PDP lerin)onu TFT-LCD den epeyi uzaklaştırıyor!

++
    bu arada yeni forumu epeyi süredir biraz boşladım,konuları oradan da takip edebilirsiniz,bu konuları orada da işliyoruz+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 27 Şubat 2013; 17:41:07 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.