Şimdi Ara

“PANASONIC VIERA TX-P50G10E PLAZMA TV” İNCELEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
2
Favori
93.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşım eline emeğine sağlık. çok faydalı bir araştırma olmuş. Teşekkürler.
  • Oyun olarak NFS Carbon'u kurdum, çok vaktim olmadığı için bi 10 dakika kadar denedim. Input lag olduğunu düşünmüyorum, bunu ölçebilecek bir aletim yok. Ancak bilgisayarda klavyeden bir tuşa bastığımda anında ekranda görüyorum, inputlag olsa gecikme olması gerekmez mi? Bunu nasıl tespit edebiliriz?
  • hayırl olsun full hd bir tvye göre oldukça güzel görünen sd görüntüler var

    şu 1080 satır işleme testinin linkini verirseniz bakmak isterim
  • bendede 42X10 var.
    hama altın uclu scart almıştım. görüntü kalitesi bayağı değişti. daha sonra monster thx sertifikalı altın uclu scart buldum. bunu takınca görüntü dahada netleşti. ayrıca ses bariz pürüzsüz hale geldim. sd yayını scart ile alacaklar kaliteli bir scart almalarını tavsiye ederim.
    42X10 dede sd yayın çok net. sanırım nu panasonic yeni serilerinde hep böyle :)
    42X10 de yer alan sinema modu ile 50g10e deki 24p modu arasında fark çok barizmidir? bilen varmı?
    deepkurt ; rica etsem 24p modunda (film dvd yada hd) görüntü ekleyebilirmisin
    teşekkürler
  • harika bir cihaz
  • güle güle kullanın güzel bir inceleme bende bir ekleme yapayım V tuşuna basılı tutarken kumandadan 3 kere 0 tuşuna basıyoruz ardından kumandadan yeşil tuşa bastığımızda değiştirilebilir ayarlar var renk ,kontrast ,tint v.s
  • Detaylı güzel bir inceleme olmus. Hayırlı güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
  • panasonic plazma televizyonumda de SD kart yuvasi var, normal kanal seyrederken SD karta kayit yapilip daha sonra seyretmek icin.
    TV nin kayit formati ASF. formatinda. Kayit ettigi dosyalarada MOL001.ASF. MOL002.ASF ... diye ad veriyor.
    Ben internetten indirdigim bir filmi ASF. ye convert edip, isminide uygun sekilde degistirdim, fakat internetten indirip convert yaptigim ve SD ye kayit ettigim fimli TV den bir turlu acamyiroum, hatali format yaziyor,

    Bir filmi uygun formata cevirip SD karta kayit edip sonra SD Panasonic tv ye takip filmi bu sekilde nasil seyredebilirim
    Nasil hallolur bu is bilen varmi acaba. ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mexmet

    panasonic plazma televizyonumda de SD kart yuvasi var, normal kanal seyrederken SD karta kayit yapilip daha sonra seyretmek icin.
    TV nin kayit formati ASF. formatinda. Kayit ettigi dosyalarada MOL001.ASF. MOL002.ASF ... diye ad veriyor.
    Ben internetten indirdigim bir filmi ASF. ye convert edip, isminide uygun sekilde degistirdim, fakat internetten indirip convert yaptigim ve SD ye kayit ettigim fimli TV den bir turlu acamyiroum, hatali format yaziyor,

    Bir filmi uygun formata cevirip SD karta kayit edip sonra SD Panasonic tv ye takip filmi bu sekilde nasil seyredebilirim
    Nasil hallolur bu is bilen varmi acaba. ?


    SD kart takarak hiç kayıt almayı denemedim. Bende HTPC olduğu için pek gerek duymuyorum, DVB-S üzerinden direk Mpeg kaydı yapabiliyorum. Ama bu konuyu da ilk fırsatta denemeye çalışacağım.




  • SD kart takarak bir türlü kayıt almadım... :-(

    Nasıl yaptığınızı anlatırmısınız?
  • iyi tesisat olmuş,fakat çok para. bu işler 2-3 seneye çok ucuzlayacak. neyse o zamana kadar crt'ye devam.
  • çok iyi sunum olmuş. bende de panasonic TH-50PZ80 var. acaba bende senin gibi conaxtan izleyebilirmiyim? o arkadaki girişten benm tvde de var. ama dvb-t mi yoksa dvb-c mi nerden anlayacağım?
  • pardon hiç konsol bağlama şansın oldumu yada pc oyunlarda lag sorunu varmı hani hep bahsedilen geç yanıt verme tuşlara bide bi kaç ekran görüntüsü koyarsan birde bu kanal logoları gerçekten kalıcı oluyomu bende 42 sini almayyı düşünüyorumda
  • quote:

    Orjinalden alıntı: altunosman

    çok iyi sunum olmuş. bende de panasonic TH-50PZ80 var. acaba bende senin gibi conaxtan izleyebilirmiyim? o arkadaki girişten benm tvde de var. ama dvb-t mi yoksa dvb-c mi nerden anlayacağım?


    Bildiğim kadarıyla 50PZ80 de sadece DVB-T var. STB alarak sizde TD ye abone olabilirsiniz...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kartal2339

    pardon hiç konsol bağlama şansın oldumu yada pc oyunlarda lag sorunu varmı hani hep bahsedilen geç yanıt verme tuşlara bide bi kaç ekran görüntüsü koyarsan birde bu kanal logoları gerçekten kalıcı oluyomu bende 42 sini almayyı düşünüyorumda


    Konsol bağlamadım, ancak PC bağlı ve çok az da olsa oyun oynuyorum. Lag olayı sıfır, yani hiç yok. Ben hiç lag hissetmedim, ayrıca yine bir yurtdışı sitesinde yapılan ölçümlerde lag sıfır olarak verilmiş ve hatta bu konudan övgüyle söz edilmiş.
  • Bende TX-PF46G10 modelini almayı düşünüyorum. Özellikleri tıpatıp aynı bu TV ile o nedenle bu incelemenizi dikkate alacağım heralde yanılmama neden olmaz. Bu arada ben her türlü cihazı kullanacağım TV'de...2 farklı oyun konsolu, 2 farklı dekoder...vs..Benim anlamadığım şu özellikte bir Plazma bu fiyata varken millet neden gidip LCD'lere bilmem LED TV'lere hemde çok daha aşağı özelliklerine rağmen bu kadar para bayılırlar?
  • kesinlikle kafamdaki tek cihaz bu.bu sene değil ama seneye inşallah ben de almayı düşünüyorum bu cihazı.conax modülle teledünya işi çok iyiymiş.bi sorumuz olursa buralardasın heralde.tvyi aldım kaçıyım yok ona göre

    kullandıkça ortaya çıkacak diğer paylaşımlarını da bekliyoruz.
  • lcd ve led olayı tamamen trend.. bilinçsiz tüketicilikte işin içine girince insanlar maalesef yanlış tercihlere fazladan maliyet ödemek zorunda kalıyorlar.gerek panasonıc gerekse lg özellikle son seri plazmalarıyla lcd nin çok çok üstüne çıktılar ve maliyet olarakta lcd ve led teknolojilerinden çok daha uygun fiyatlarla ürünlerini satışa sundular.bu işlerden biraz anlayan tüketiciler tercihlerini plazmalardan yana kullanmalılar.
  • Aynen katılıyorum ve bende öyle yapıyorum zaten. Tek sorun stokta yok henüz İstanbul Bilişim'de...

    Bu arada bu panel ömrü denilen olay...Şimdi diyelim 100.000 saat diyoruz, bu süre sonunda panele ne oluyor? Ömür derken kastedilen şey nedir tam olarak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 14 Haziran 2009; 11:58:10 >
  • bence ona çok takılma.maksimum 100.000 saat deniyo ama tv aralıksız 24 saat çalışsa 11 yıl eder.ki bu da çok mantıklı değil.4-5 sene sorunsuz çalışsa bence çok yeterli.

    bu arada deepkurt hiç divx görüntüsü yok.varsa bikaç divx tabi varsa bir de mkv eklersen çok güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.