Şimdi Ara

Panasonic TX-P42ST30E 42' 3D Full HD Neoplazma Aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Panasonic TX-P42ST30E 42" 3D Full Hd Neoplazma ( Teşhir ürünü) : 1400 TL
    Samsung 40ES5500 40" Full Hd Smart Led Televizyon (Sıfır kutusunda) : 1450 TL

Dün epeyce tvleri inceledim ve bu iki model arasında kaldım. Film ve futbol maçı izlemek, laptop-hdmi bağlantısıyla oyun oynamak için hangi modeli önerirsiniz? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverktulu -- 8 Ağustos 2012; 8:17:14 >

• Wort kartınız varsa linkteki ürünü almanızı tavsiye ederim. Aksi taktirde panasonic...
    http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/plazma-tv/900184503
  • Cevabınız için teşekkürler. Son kez gidip inceleyeceğim. Umarım teşhir ürünü olmasından dolayı Panasonic'te bir sıkıntı yaşamam.
  • hocam plazmalar asiri elektrik tuketmiyormu. bildigim kadariyla 4-5 kati elektrik harciyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmulkut

hocam plazmalar asiri elektrik tuketmiyormu. bildigim kadariyla 4-5 kati elektrik harciyor.

Haklısınız, Vatan'daki görevli de plazmanın çok daha fazla elektrik harcadığını söyledi ama bahsettiğim iki tv'nin hem tv, hem usb hem de hdmi ile laptop performansını ayrı ayrı inceleyince tercihimi neoplazmadan yana kullanmaya karar verdim.
  • 4-5 kat gibi bir fark yok. biri 100 harcıyorsa diğeri 220. aradaki fark bu kadar.
  • 2 gün önce servis gelipi tvnin kurulumunu yaptı. SD tv yayınında beklediğim gibi orta halli bir performansı var bizim emektar tüplü tvmize göre. Tabi plazmaların gerçek performansı HD uydu alıcılarıyla ortaya çıktığı bir gerçek. Laptopu hdmi ile tvye bağlayıp pes ve fm oynadım. Özellikle fm nin tam ekran tv görüntüsü çok hoşuma gitti. Ufak bir odam var, 1.5-2 metreden izliyorum tvyi, bundan sonra gelsin filmler maçlar :). En yakın zamanda da en azından 1 tane 3 boyutlu gözlük almak şart gibi gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.