siz etmisniz paranıza caocha bey ustune birde fazlada vermeye devam edeceksiniz yeni teknolojiyi alacan keyfine bakacan sen yanlis yapmısın dıye mıllet de mı plazma alsın senın gıbı herkes mı yansın evet tamam bir ara plazma dusunuyorduk ama Allaha sukur dogruyu bulduk ustad dedik baya uzman sansın kendini yok edge ledmıs yok yandan ledmis asıl sen mılleti eski kutuklerle yanıltma plazma ledın elıne su dokemez doker dıyenın aklından suphe ederım takmıslar tepkı suresıne yada 600 hz ye sorun kalıte olsa alırdık caocha kardes merak etme takmısım faturaya ama kalıteyı oyle 100 kusurlu rakamlara alamasınız basacan 3000 tl yı alacan ledı parası olmayan varsa gıtsın lcd alsın plazmadan daha ıyıdır fazla soze gerek yok foruma uye oldum almadan once tv yı faydalı da oldu bu son mesajım sızı kusurlu plazmalarınızla bas basa bırakıyorum on bası olarak generellıge terfı edıyorum led forum da bayyyyyyyyyyyy
bu yoruma sadece gülünür çok ukela bir üslub ve yanlış yönlendirme içeriyor
ben bu lafa sadece gülüyorum daha plazma ile lscd vede led nedemek bunu bile bilmediğine bahse girerim yani elma ile armutu karıştırıyorsunuzya helal olsun derim.Öncelikle arkadaşlar 30 serisi plamazlar mayısın sonunu bulucak gibi gelmeleri g14 neo panel olacak tüm modeler 600 hz olacak daha az elektrik tüketimi var lcd den daha az elektrik harcadığını biliyoruz incelik olarak ledlere çok yakın önyüzeyde cam yok mesela yeni modellerde hepsi mkv oynatıyor hd uydualıcısı kombine olacak daha çok multimedya özellik olacak aslında daha detaylı bilgiler verebilirim ama ürünlerin stoklara girmesini beklemekde fayda var diye düşünüyorum
DOSTUM 42 İNÇ G30 FİYATI NE OLACAK TAHMİNEN
quote:
Orijinalden alıntı: aydinsky
siz etmisniz paranıza caocha bey ustune birde fazlada vermeye devam edeceksiniz yeni teknolojiyi alacan keyfine bakacan sen yanlis yapmısın dıye mıllet de mı plazma alsın senın gıbı herkes mı yansın evet tamam bir ara plazma dusunuyorduk ama Allaha sukur dogruyu bulduk ustad dedik baya uzman sansın kendini yok edge ledmıs yok yandan ledmis asıl sen mılleti eski kutuklerle yanıltma plazma ledın elıne su dokemez doker dıyenın aklından suphe ederım takmıslar tepkı suresıne yada 600 hz ye sorun kalıte olsa alırdık caocha kardes merak etme takmısım faturaya ama kalıteyı oyle 100 kusurlu rakamlara alamasınız basacan 3000 tl yı alacan ledı parası olmayan varsa gıtsın lcd alsın plazmadan daha ıyıdır fazla soze gerek yok foruma uye oldum almadan once tv yı faydalı da oldu bu son mesajım sızı kusurlu plazmalarınızla bas basa bırakıyorum on bası olarak generellıge terfı edıyorum led forum da bayyyyyyyyyyyy
ya anaokulu terk ya da klavye başka odada monitör başka odada.
@aydinsky'ın yazdıklarından hiçbir şey anlamadım. Nasıl bir Türkçe ile yazdınız düşüncelerinizi merak ettim.
quote:
Orijinalden alıntı: jazzblues
DOSTUM 42 İNÇ G30 FİYATI NE OLACAK TAHMİNEN
teknosada g20 yi alsammı 30 umu beklesem diye sorduğum kendinden emin bir görevli 3000 li rakamı bulacağını söylemişti ama bana pek mantıklı gelmedi.ama g20 nin ilk çıktığı rakamda düşündürücü.
g20 kaç liradan çıkmıştı
2500 lü rakamlar diye hatırlıyorum.belki daha fazlada olabilir
2500 e çıksa kasımda 2000 aştına iner mi acaba
g20 modelini 2010 kasım döneminde 1650 civarında günlük kampayayla bulmuştum ama kartım uymadığı için almamıştım.2500 lü rakamdan çıksa bile bu çok şişme bir rakamdır.alıcısı pek olmaz diye düşünüyorum.kasımda düşünüyorsan bekle.o zamana kadar fiyatlar iyice oturur.bide günlük bir kampanya yakalarsın.ucuz fiyata kapatırsın olayı.
u30 serisi yeknosa da 2200 liradan girmiş
u serisi 2200 tl ise g serisi 2500 civarı olur.ama bu yüksek ve şişme bir rakam.kampanyanın kampanyası olduğu zaman ancak alınacak bir seviyeye iner.tv acil lazımsa g20 yi almak mantıklı.tabi 1400 lü rakamdan bulduğun zaman.bu fiyatlardan 30 serisi almak çok ama çok mantıksız.kasımda lazım diyorsun tv.o zaman bekle.kafanı hiç karıştırma.
eywllah sağoalasın kasım başı düğün ekim sonu almalıyım ne zor birşeymiş bu tv almak korkum g30un fiytalarını uygun fiyatlara inmeyip piyasada g20 yada gw20 mi kalmaması
benimki sadece bir öngörü.ama kasımda düşünüyorsan ben şahsen şimdi alma derim.ama karar senin.fiyatlar düşecektir.belki o zamanlar 1400 1500 lü rakamları göremeyebilirsin ama fiyatları keskin düşecektir.yoksa plazmanın bu fiyatlarla ledlerle yarışması zor gözüküyor.
quote:
eywllah sağoalasın kasım başı düğün ekim sonu almalıyım ne zor birşeymiş bu tv almak korkum g30un fiytalarını uygun fiyatlara inmeyip piyasada g20 yada gw20 mi kalmaması
Elde CRT falan okmu. Evlendikten sonra idare edersin biraz düşene kadar. Ben evlendiğimde g15 ler sadece teşirde kalmıştı. Bende g20 ler ucuzlayana kadar bekledim sonra aldım.
crt yok , dostum g20yi beklemene ddeydimi g15 ile g20 arasında çok özellik farkı varmıydı g30 işle gw20 arasındaki farklar ne çok bariz artıları ne acaba bilmiyorum sanırım bire mkv oynatması var mkv ne onu da bilmiyorum
quote:
crt yok , dostum g20yi beklemene ddeydimi g15 ile g20 arasında çok özellik farkı varmıydı g30 işle gw20 arasındaki farklar ne çok bariz artıları ne acaba bilmiyorum sanırım bire mkv oynatması var mkv ne onu da bilmiyorum
g15 deki panel 2000000:1 kontrasta idi ve güç tüketimi çok daha fazlaydı. Radyasyon yayma durumu da vardı sanırım ona emin değilim. Görüntü kalitesi anlamında fark vardı. Ancak g30 daki panelin kontrast oranı g20 ile aynı olacak. Tazeleme hızı da aynı. Aşırı büyük farklar göremedim panelde. MKV benim için hiç sorun değil bilgisayardan oynattığım için. Tabi tercih meselesi.
Mkv HD lan filmlerin kodlandığı bir format. Bazı paneller flash bellek veya harici disk üstünden direk okuyabiliyor mkv leri. g20 ler okuyamıyor. Daha doğrusu yazılımsal birşey. Sanırım lisansını bu panel için almadıkları için olabilir. Bilgisayarınız varsa bu çok da önemli değil bilgisayarı bağlayarak ordan da izleyebilirsiniz mkv filmleri. Benim iş arkadaşıma da aldık o dark aldı onun üstünden izliyor. Hem torrent de indirebiliyor o cihaz. Yalnız gw20 nin güzelliği içerisinde hd uydu barındırması ki ben olmsam onu alırdım. Ben aldığım sıralarda çok fiyat farkı vardı.
peki gw 20 1574 lira birde media player alsan wd live oda 300 küsürat sorun çözülür mü,? bekliyimmi g30u? pöfff ne çıkmaz mış bu yeni modeller be arkadaş
şimdi baktım vatanın siteye gw 2o 1574 , WDtvliveHUB Media Player 379 toplam 1950 lira tutuyor ,şimdi bunları alırsam ekim sonu kasım başına kadar kapalı kutu duracak kasımda kurduracam g30 bu ikisine verdiğim parayı ve özelliğiyle geçermi acaba
quote:
şimdi baktım vatanın siteye gw 2o 1574 , WDtvliveHUB Media Player 379 toplam 1950 lira tutuyor ,şimdi bunları alırsam ekim sonu kasım başına kadar kapalı kutu duracak kasımda kurduracam g30 bu ikisine verdiğim parayı ve özelliğiyle geçermi acaba
Kapalı kutu duracaksa bence almak mantıklı değil.
konunun ilk sayfalarına bakarsanız tv ilk çıktığında 2600 tl imiş. şimdi geldiği fiyat da ortada. ayrıca çok da değil bir ay önce aldım ben tv'yi vatan bilgisayardan 1600 tlye. şu anda 1500 tl. bir ayda 100 tl fark var. yeni modeller çıktıkça daha da düşecektir fiyatı ve ben olsam kullanmadığım bir ürünün fiyatının düşmekte olduğunu görünce üzülürüm.