Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
6
Favori
137.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • g30 ların içinde hd uydu alıcısı var sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazzblues

g30 ların içinde hd uydu alıcısı var sanırım

gt20 'lerdede uydu alıcısı vardır ve 3D 'dir. hafta sonu 1999 tl'ye satılıyordu.ama gözlük falan dı derken 3D ile uğraşamam diyorsan

g20 ve gw20 modelleri 1400-1600 aralığında bulanabiliyor.

Hesabında 1950 tl çıkarmışın , ama media player olarak WD düşünmek zorundamısın.

150 tl civarında da media playerlar mevcut. Ben egreat R6B (135-150 tl) kullanıyorum ve memnunum.

WD 'de ısrar etmezsen daha hesaplı çıkabilirsin.

Bütçen kısıtlı ise fazla para vermekten kaçın, aradaki farklar ile daha bi çok eksiğini kapatabilirsin.(media player,sehpa,kablolar,uydu receiver...)

Hem 1 sene sonrada yine üst modeller çıkacak, sonu olmayacak, g20 ile g30 arasında 1000 tl fark atacak kalite farkı yoktur sanırım.

Saygılarımla.

• teknosada %20 indirim var. 46g20e 2000küsür tl alayımmı beyler ?

sd yayın hd film ve ps3 performansı benim için önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

teknosada %20 indirim var. 46g20e 2000küsür tl alayımmı beyler ?

SD ve HD de mükemmel sonuç. Oyun oynamam pek ama deneme amaçlı tombraider oynadım gayet doyurucuydu. Tabi oyun konusunda çok haşır neşir olmadığım için bilemicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

teknosada %20 indirim var. 46g20e 2000küsür tl alayımmı beyler ?

Hem Sd yayın, hem teledünyada hd film hemde PS3' de oyun oynuyorum, bende ki 42". Keşke 46" alsaydım dediğim anlar oluyor.

3 branşta da performansı bence gayet iyi (Ps3' de lag seviyesini hissedebilecek kadar oyun işi içinde değilim). Tavsiye ederim.
  • Bende bu tv aldım teledunyayı conax modül ile izliyorum .Conaz modulun kanal geçişleri biraz yavaş onun dışında bi sorun yok şu anda Hd kanallar ise süper.Trt Hd almanya lgini izledikten sonra diğer liglerde ki maçlardan soğudum :)

Benimde su şekilde bi sorunum var . Benim bu tv alma nedenim görüntüsünün iyi olması idi . Arkadaşalrdaki lcd tvlerdeki görüntüleri görünce bana hep tuhaf geliyordu nasıl anlatsam özellikle filmlerde filmin içne giremiyordum :( sanki dandik bir kamera ile filmi çekmişler. Dün usb den izlediğim filmlerde bu tv de aynı sorunu verdi benimle aynı sorunu yaşayan varmı ?
  • şuanda vt20 nin görüntüsü üzerine yok hem 2d hemde 3d de bende epeydir araştırıyorum bütçe meselesi vt20 alabilecek imkanınız varsa hiç durmayın benim bütçe olmadığı için ondan sonraki en iyi seçenek g20 o yüzden onu düşünüyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: aydinsky

bana kalıca ledlere gıcıklıgım var millet peynir ekmek gibi alıyor ondanmıdır bilmem
    lcd leri begenmeyenler var yani beklentileri karsiliyamiyor diyenler cogunlukta,tepki suresi hz falan,ama en azindan kapı gibi televizyon ,plazmalar lsd lerden daha iyi bence elektrik yakiti muhim degil yalnız hassas aletler lcd lere gore yok ekran logosu cok kalırsa ız kalır yok bılmem ne olur falan filan, seyten diyorki lsd al,ama pana plazmaya asık olduk bir kere isim cok zor yakında alacam, ama ne su an plazma dusunuyorum, bir tek yakından gormem lazım v20 modeline cok oven var fiyat farkı da baya buyuk g20 serisine gore belki onu alırım ama g20 ile yan yana gormem lazım gormeden almam sırf fıyatı yuksek dıye bu daha ıyıdır demem yani. gerci onda 3D var(vt20 modeli) benim filim seyretme kulturum de 3d li falan filan ancak lig tvye bakırım 3D li olarak yarin mecidiyekoydeki astoria alisverisindeki electroworld e fidecem kıyas yapacam hatta sabredip yılbasına dogru mu alsam bu v20 yi diyorum fiyatı dusmus olur yoksa g20 yi hemen alabılırım mesele bıraz daha ıyısını almak

• arkadaslar bugün bende g20e yi deneme fırsatım oldu gercekten şahane bir panel anlatılanların hepsi doğru.eğer düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ederim
  • Arkadşlar dün çanakkale teknosa'dan 1479 tl ye panasonic 42g20e almış bulunmaktayım. bayadır takibe aldığım 2-3 tv den biriydi. %20 indirim kampanyasını yakalayınca affetmedim,daha aşağı düşçeğini pek ummuyorum bana kalırsa.Umarım pişman olamam.vede bana tavsiye edeceğiniz hd receiver varsa memnun olurum (:
  • Bu arada ürün sıfır teşhir değil not olarak ekleyim.
  • hayırlı olsun.gözlemlerinizi bekliyoruz
  • Selam arkadaşlar. Uzun süredir forumu özellikle de bu konuyu takip ediyorum. Uzun araştırmalar sonucu bende Plazma ve Panasonic'te karar kıldım. Ürünü almaya karar verdim.Bimeks'te ve Electroworld'te teşhir ürünü bulabildim. Vatan'da 0 ürün buldum ama taksit ve kart seçeneği uygun olmadığı için alamadım. Neyse geze,dolaşa Konya Teknosada sıfırını(!) bulabildim.Ama yetkili arkadaşlar ürünün ellerinde bulunmadığı, depolarında bulunduğunu 1 kaç gün içinde getireceklerini söylediler. Bende inanıp aldım. 1850 TL'ye. Ürün 3 Gün sonra geldi. Kurulum yapıldı. Ama Servis nedense ürünün kullanım ömrüne bakmak istemedi. Servis gittikten sonra sizin verdiğiniz bilgilerle kullannım ömrüne baktım ve gözlerime inanamadım. Sıfır diye satılan ürün 4850 Saat çalışmış ve 450 defa açılıp kapanmış. Cumartesi'den bu yana ürünü değiştimek için çaba sarfediyorum. Hala bir gelişme yok. Durun bakalım ne olacak.
    Bu arada bu veya başka bir TV'yi alan arkadaşlar Mutlaka ama Mutlaka Servis'e zorlada olsa kullanım ömrüne baktırsınlar ve tutatnak tuttursunlar. Aksi taktirde benim gibi bütün teknosayı inandırmaya çalışırsınız.

• Bende ürünü teslim almadım daha bu anlattıklarınız kulağıma küpe olsun. çok kötü bir durum az buz değil çalıştığı saat verdiğiniz bilgi için teşekkürler umarım iade yaparsınız sonucu merakla bekliyoruz paylaşırsanız seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenedi

Selam arkadaşlar. Uzun süredir forumu özellikle de bu konuyu takip ediyorum. Uzun araştırmalar sonucu bende Plazma ve Panasonic'te karar kıldım. Ürünü almaya karar verdim.Bimeks'te ve Electroworld'te teşhir ürünü bulabildim. Vatan'da 0 ürün buldum ama taksit ve kart seçeneği uygun olmadığı için alamadım. Neyse geze,dolaşa Konya Teknosada sıfırını(!) bulabildim.Ama yetkili arkadaşlar ürünün ellerinde bulunmadığı, depolarında bulunduğunu 1 kaç gün içinde getireceklerini söylediler. Bende inanıp aldım. 1850 TL'ye. Ürün 3 Gün sonra geldi. Kurulum yapıldı. Ama Servis nedense ürünün kullanım ömrüne bakmak istemedi. Servis gittikten sonra sizin verdiğiniz bilgilerle kullannım ömrüne baktım ve gözlerime inanamadım. Sıfır diye satılan ürün 4850 Saat çalışmış ve 450 defa açılıp kapanmış. Cumartesi'den bu yana ürünü değiştimek için çaba sarfediyorum. Hala bir gelişme yok. Durun bakalım ne olacak.
    Bu arada bu veya başka bir TV'yi alan arkadaşlar Mutlaka ama Mutlaka Servis'e zorlada olsa kullanım ömrüne baktırsınlar ve tutatnak tuttursunlar. Aksi taktirde benim gibi bütün teknosayı inandırmaya çalışırsınız.

Kesinlikle işin ucunu bırakmayın. Eğer çözmezlerse tüketici haklarına şikayette bulunacağınızı belirtin. Hatta ürünü geri iadesini isteyin. Hepsiburada da 1799 a 12 taksit yapıyor bir çok karta.

Ayrıca panelde burn in var mı? Bu kadar saat teknosada kullanılmış bir panelde var mı merak ettim. Muhtemelen uzun süreler sabit logo göstermiştir. Boş bir hdmi veya başka bir bağlantıya geçin. Siyah ekrandayken kontrol edin var mı iz.

• OSİAS ve coachya Öncelikle Önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ben özellikle Teknosa'dan iade değilde değişim istedim . Bugün görüşmeler devam etti. Sözde bir kaç gün içinde depodan yeni, kutusu açılmamış ürün yollayacaklar. Bu arada Burn in yoktu. O kadar çalışmaya nasıl olmamış bende anlam veremedim.
    Hepsiburada aslında dediğiniz gibi daha cazipti ama ben özellikle oturduğum şehirden almak istedim. Hani bir sıkıntı çıkarsa daha kolay çözeriz kargo filan uğaraşmam ve daha kolay muhattap bulurum diye umut etmiştim ama tam aksi çıktı. Hepsiburada sattığı ürünün arkasında daha sağlam ve daha hızlı duruyormuş onu anladım.
    OSİAS ürünü teslim almadan önce daha doğrusu servis gelmeden önce Panasonic Türkiye'yi ara. Ürünün teşhir olacağından şüpheli olduğunu ve servise ürünün çalışma saatine bakmasını istediğini söyle. Sizin bulunduğunuz şehirdeki Servisi "Panasonic Türkiye" arasın ve sizin isminizi vererek "Bu şahıs çalışma saatine bakılmasını isityor" talimatını verdirin. Panasonic Türkiye ile yapılan görüşmeler kayıt altına alınıyor sonuçta.
    Bu arada arkadaşlar Konya'daki servis ürünü çalışma saatini sıfırlanabildiğini iddia etti. Panasonic Türkiye ise böyle birşeyin söz konusu olmayacağını söyledi. Ayrıca merkez servis menüsüne girmenin ve yanlış bir işlem yapmanın ürünü garanti dışı bırakabileceğinide söyledi. O yüzden ısrarla söylüyorum arkadaşlar servis menüsüne, servisin bakmasını mecbur koşun ve ters bir durumda tutanak tutturun.
    Gelişme olursa sizleri mutlaka haberdar edeceğim arkadaşlar.

• öncelikle geçmiş olsun.ürünün iadesini yapacaklarını düşünüyorum.sonuçta herşey ortada.
  • Merhaba,
    arkadaşlar bu gün bende teknosadan aldım bu ürünü. Teşhir ürünü kalmış başka olmadığı için kabul ettim
    ama bana azami 2 aydır teşhirde dediler. Sayenizde baktım 3500 saat açık kalmış ve 408 kerede açılıp kapanmış.
    Neredeyse 1 yıldır teşhirde olduğu anlaşılıyor. Bugün servis gelip duvara kuracak ama ben dayanamayım masaya kurdum.
    TV'yi çok beğenerek aldım, 1469 TL X 12Taksit. Fiyatı da uygun sizce iade istemeli miyim kararsız kaldım? Ömrü 15 seneymiş..
    Burn-in de var fakat zifiri karanlık odada tam siyah ekranda çok zorlanarak farkediyorsunuz..

Bu gün servis kurulum için gelecek, acil cevap yazarsanız memnun olurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DELTA53

Merhaba,
    arkadaşlar bu gün bende teknosadan aldım bu ürünü. Teşhir ürünü kalmış başka olmadığı için kabul ettim
    ama bana azami 2 aydır teşhirde dediler. Sayenizde baktım 3500 saat açık kalmış ve 408 kerede açılıp kapanmış.
    Neredeyse 1 yıldır teşhirde olduğu anlaşılıyor. Bugün servis gelip duvara kuracak ama ben dayanamayım masaya kurdum.
    TV'yi çok beğenerek aldım, 1469 TL X 12Taksit. Fiyatı da uygun sizce iade istemeli miyim kararsız kaldım? Ömrü 15 seneymiş..
    Burn-in de var fakat zifiri karanlık odada tam siyah ekranda çok zorlanarak farkediyorsunuz..

Merkez stoklarında ürün var acele etmişsiniz.İmkan var ise değiştirin derim ben 3500 saat kullanım en az 6 aya denk gelir bir mağzada. Bende dün gece aldım teşhir istemedim zaten ellerinde tehşir bile kalmamış Kargo ile gelecek dün gece 2 saat ara ile stoklara bakmak nasip oldu ilk 45 adetti stok son ben aldığımda 34 de düştü acele edin deirim.

• Teşekkür ederim zuntee, yazını okur okumaz konuştum. Merkez stoklarına nereden bakabiliyoruz onu bilmiyorum. ama baktım merkez stoklarınızda varmış dedim, getirin değiştirelim dediler.

Ben mağazada da söyledim zaten. Açılmamış paket varsa beklerim dedim ama hiç bir mağazamızda yok dedikleri için mecbur aldım. Değişimi kabul ettiler, acaba teşhir indirimi istese miydim kabul ederler mi?

Babama da eve getirince küçük göründü ekran 46 sını alalım demez mi.. Ama 42"- 46" 600 TL fark gözüme fazla göründü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DELTA53 -- 28 Nisan 2011; 11:07:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DELTA53

Merhaba,

Panelin ömrü 30 yıl 15 değil. Ama hiç kullanılmamış paneli almaktansa 3500 saatlik paneli almak farklı. Birde ürünün ilk 200 saati önemli. O yüzden imkanınız varsa teşhir olmayanı almak lazım.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.