Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
6
Favori
137.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tv signal selection (tv modu seçme) menüsü nerden cıkıyor. Teknik servis ayar aparken sadece analog kısmına tik stmıştı. sanırım bu yuzden conax modulu kullanamayırum. Nerden cıktığını bi yazarsanız super olacak.
  • İlgilenenler için Vatan internet satışı
    42 G20E 1499
    42 GW20E 1574 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=CEL_TV&br=PANASONIC&rcd=21
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider815

İlgilenenler için Vatan internet satışı
    42 G20E 1499
    42 GW20E 1574 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=CEL_TV&br=PANASONIC&rcd=21

Bu kampanyalar peşin alacaksanız iyi. Yoksa hala en iyi taksitli satış hepsiburada da. 12 taksite aldım ben 1699 a. Bu kadar uygun veren bir yer göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemakes

Arkadaşlar merhabalar,

Tv signal selection (tv modu seçme) menüsü nerden cıkıyor. Teknik servis ayar aparken sadece analog kısmına tik stmıştı. sanırım bu yuzden conax modulu kullanamayırum. Nerden cıktığını bi yazarsanız super olacak.

sanırım fabrika ayarlarına dönersen yeniden kurulum aşamasında seçebiliyorsun sinyali..
  • en sonunda led aldım hıc ummazdım yansıma yapmayan modelden aldım bızzat denedim plazmanın artıları var ama led aldık ıste artık rahatladım arayıs bıttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsky

en sonunda led aldım hıc ummazdım yansıma yapmayan modelden aldım bızzat denedim plazmanın artıları var ama led aldık ıste artık rahatladım arayıs bıttı

Seçim sizin tabi. Artık almışsınız da yorum yapmaya gerek yok. Güle güle kullanın.
  • cok acık bır sekılde soyluyorum electroworld ten sasmayın bence en iyi musteri destek ve fiyatlar orda birde dıstributor garantili worldunuz warsa ordan alın herseyi bende yoktu bonusa 150 tl arti verdim ama bana koymaz buna ramen teknosadan yine ucuzdu

bu arada panasonic led aldim 4l e30e ydi galiba modeli faturaya bakmadan ytazıorum
    panasonic led lerde cok iddali olmasada bu modeli begendim tasarimini falan iyi alet eger cayarsam baska model de alabılırım 15 gun ıcınde tv zaten hafta cumartesi gelecek 2100 e aldim parlama yapmıyordu test ettım samsung lar parlamada kotu bıraz daha arastırma yapacam buyuk ıhtımal caymıcam ama bellı de olmaz
  • quote:

cok acık bır sekılde soyluyorum electroworld ten sasmayın bence en iyi musteri destek ve fiyatlar orda birde dıstributor garantili worldunuz warsa ordan alın herseyi bende yoktu bonusa 150 tl arti verdim ama bana koymaz buna ramen teknosadan yine ucuzdu

bu arada panasonic led aldim 4l e30e ydi galiba modeli faturaya bakmadan ytazıorum
    panasonic led lerde cok iddali olmasada bu modeli begendim tasarimini falan iyi alet eger cayarsam baska model de alabılırım 15 gun ıcınde tv zaten hafta cumartesi gelecek 2100 e aldim parlama yapmıyordu test ettım samsung lar parlamada kotu bıraz daha arastırma yapacam buyuk ıhtımal caymıcam ama bellı de olmaz

Buarada tv rafı almam lazım duvara monte edecem tv yi ustune uydu alıcısını yada ps3 koyacam nerden bulabılırım fala satılmıyor etraf sehpa dolu sık ınce bır sey arıyorum ikea ya gıdecem 3 saat sonra ayrıca jem teknosada hemde mediamarkette son bır casusluk yapacam modelımle ılgılı

• yaw vatanda iyi kampanya var g30larımı beklemeli yoksa bu kadar düşmüşken almamlı mı gw20 1574 g20 1500 hangisini almalı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazzblues

yaw vatanda iyi kampanya var g30larımı beklemeli yoksa bu kadar düşmüşken almamlı mı gw20 1574 g20 1500 hangisini almalı ki

valla hoca fiatlar super al derim dusunme ama tavsiyem led al parlamay yapmayan istiyorsun 2 gun elctroworlden aldıgım 42 L E30E MODELİ SUPER BİR ALET TAVSİYE EDERİM.iyiki almisim dedim o aleti, teknosada bir pana plazma vardi yesil renk veriyordu kırmızıları adama neden oyle dedim arızalımı dedim yok dedi kablodan kaynaklanıyor dei ama bana kalsa plazma alma elektrik fazla odecen ayda 7 tl civarisenede 90 100 bile daha fazla odersim deger ise plazma al derim ama elektrik sorunu dısında kanla degıstırme var ılk 200 saat neymıs aynı goruntu kalırsa ız kalıyormus
  • quote:

quote:

yaw vatanda iyi kampanya var g30larımı beklemeli yoksa bu kadar düşmüşken almamlı mı gw20 1574 g20 1500 hangisini almalı ki

valla hoca fiatlar super al derim dusunme ama tavsiyem led al parlamay yapmayan istiyorsun 2 gun elctroworlden aldıgım 42 L E30E MODELİ SUPER BİR ALET TAVSİYE EDERİM.iyiki almisim dedim o aleti, teknosada bir pana plazma vardi yesil renk veriyordu kırmızıları adama neden oyle dedim arızalımı dedim yok dedi kablodan kaynaklanıyor dei ama bana kalsa plazma alma elektrik fazla odecen ayda 7 tl civarisenede 90 100 bile daha fazla odersim deger ise plazma al derim ama elektrik sorunu dısında kanla degıstırme var ılk 200 saat neymıs aynı goruntu kalırsa ız kalıyormus

Önce diyordunuz kalite için paraya kıyarım yakma onemli değil şimdi ayda 7 tl fazla yakar falan. Bilinçsizce burda yönlendirme yapıyorsunuz insanlara. Ayrıca siz bir yerde yeşil renk ağırlıkta gördünüz diye plazma teknolojisini suçlayamazsınız. Detaylı bir bilgiye sahip değilseniz boş savurma yapmayınız. LED lerin düşük yakıt tüketimi ve daha parlak ışıktan başka hiçbir güzel yanı yok bence. Teknoloji marketlerde TRT HD yayında bile çamur gibi görüntü veriyolar. Söylememek için tuttum kendinizi sonuçta almışsınız ancak gelipte bu sayfada bilip bilmeden cihaz kötülemek de doğru değil. Verdiğinz paraya yazık LED e. LCD teknolojisinden arasındaki aydınlatmadan başka hiçbir farkı yok. Muhtemelen aldığınız panel de edge led ve yazık etmişsiniz paranıza.

• kesinlikle plazma alınacak kavga etmenize gerek yok
  • gw20 mi g20 mi almalı yoksa beklemelimi g30ları bir akıl
  • plazma al da sonra pısman olma
  • siz etmisniz paranıza caocha bey
    ustune birde fazlada vermeye devam edeceksiniz
    yeni teknolojiyi alacan keyfine bakacan sen yanlis yapmısın dıye mıllet de mı plazma alsın senın gıbı herkes mı yansın
    evet tamam bir ara plazma dusunuyorduk ama Allaha sukur dogruyu bulduk
    ustad dedik baya uzman sansın kendini yok edge ledmıs yok yandan ledmis
    asıl sen mılleti eski kutuklerle yanıltma
    plazma ledın elıne su dokemez doker dıyenın aklından suphe ederım takmıslar tepkı suresıne yada 600 hz ye
    sorun kalıte olsa alırdık caocha kardes merak etme takmısım faturaya ama kalıteyı oyle 100 kusurlu rakamlara alamasınız basacan 3000 tl yı alacan ledı
    parası olmayan varsa gıtsın lcd alsın plazmadan daha ıyıdır fazla soze gerek yok foruma uye oldum almadan once tv yı faydalı da oldu bu son mesajım sızı kusurlu plazmalarınızla bas basa bırakıyorum on bası olarak generellıge terfı edıyorum led forum da bayyyyyyyyyyyy

• quote:

siz etmisniz paranıza caocha bey
    yeni teknolojiyi alacan keyfine bakacan sen yanlis yapmısın dıye mıllet de mı plazma alsın senın gıbı herkes mı yansın
    plazma ledın elıne su dokemez doker dıyenın aklından suphe ederım takmıslar tepkı suresıne yada 600 hz ye
    sorun kalıte olsa alırdık caocha kardes merak etme takmısım faturaya ama kalıteyı oyle 100 kusurlu rakamlara alamasınız basacan 3000 tl yı alacan ledı
    parası olmayan varsa gıtsın lcd alsın plazmadan daha ıyıdır fazla soze gerek yok foruma uye oldum almadan once tv yı faydalı da oldu bu son mesajım sızı kusurlu plazmalarınızla bas basa bırakıyorum on bası olarak generellıge terfı edıyorum led forum da bayyyyyyyyyyyy

bu yoruma sadece gülünür çok ukela bir üslub ve yanlış yönlendirme içeriyor

• quote:

siz etmisniz paranıza caocha bey

Parasıyla rezil olmak buna deniyor sanırım. Siz konuşmaya değmeyecek kadar, verdiğiniz parayla insanları aşağılamaya kalkacak kadar küçük birisiniz. Allah sizi ıslah etsin. Ne alırsanız alın ama insanlıktan çıkmayın.

• quote:

gw20 mi g20 mi almalı yoksa beklemelimi g30ları bir akıl

g30 ların piyasa fiyatları yüksek olur çıktıklarında diye tahmin ediyorum. Çok büyük fiyat farkı olmadığı sürece gw daha mantıklı gözüküyor. g20 yi taksitli düşünürseniz en avantajlı hepsiburada da var.
  • yaw ne cevap veriyorsunuz ki şu aklı kıt kişiye boşver, g30 ların fiyetı 1700 1800 seviyesine ne zaman düşer acaba
  • bu arada alacağım tv kaSIMA KADAR YATACAK KASIM AYINDA KULLANMAYA BAŞLICAM
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.