Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
6
Favori
137.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahsettiğiniz nasıl bir oran sorunu? TV de istediğiniz oran seçeneği var. Doğru oranı seçmeniz gerekiyor sadece.
  • ürünü yarın almayı düşünüyorum da o yüzden yardım ederseniz sevinirim TX-PF42G20E ileTX-P42G20E aynı ürün mü "yani linkteki" eğer öyleyse istanbul bilişimde gerçekten çok uygun fiyat.eğer aynı ürünse istanbul bilişim güvenilir bir firmamıdır şimdiden teşekkürler.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-tx-pf42g20e-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,17642.html#urun_detay_div

• Sanırım arada bir fark yok. Ancak İstanbul bilişim paralel ticaret yapan bir firma. Cihazınız arıza yaparsa karşınızda panasonic değil istanbul bilişimin servisini bulursunuz. Yani satılan ürünlerin garantsi yok. Garantisi biziz diyorlar. Kimseyi kötülemek derdinde değilim ancak o firmadan memnun kalan çok az insan gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coachya

Bahsettiğiniz nasıl bir oran sorunu? TV de istediğiniz oran seçeneği var. Doğru oranı seçmeniz gerekiyor sadece.

muhtemelen yayından kaynaklıdır goruntunun sagında ve solunda siyah seritler oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawncik

ürünü yarın almayı düşünüyorum da o yüzden yardım ederseniz sevinirim TX-PF42G20E ileTX-P42G20E aynı ürün mü "yani linkteki" eğer öyleyse istanbul bilişimde gerçekten çok uygun fiyat.eğer aynı ürünse istanbul bilişim güvenilir bir firmamıdır şimdiden teşekkürler.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-tx-pf42g20e-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,17642.html#urun_detay_div

selam
    bu sorduğunuz iki üründe İstanbul bilişim'de yok.Onlar elinde olmayan ürünleri sitelerine koymakla meşhurdur.Ürünü almak istediğinizde de size başka ürün vermeye çalışırlar,sakın ordan alışveriş yapmayın sonra garanti ve servis sıkıntısı yaşarsın ben yaşadım.

• televizyonu ben de aldım ve kuruldu ancak şaka gibi bir durumum var. malesef şimdilik karasal yayınla kullanıyorum ve o da çok cızırtılı, bozuk yayın veriyor. acaba bunun rodaj döneminde televizyona zararı var mıdır? panel yeni olduğu için henüz ps3 de bağlamadım. ayrıca duvara astım ve arka panel neredeyse iptal oldu. scartları kullanmak imkansız mutlaka L şeklinde hdmi lazım.

receiver içinse maaş zamanımda atlanta hd box + d smart modül düşünüyorum. bu televizyonun zevkini başka türlü yaşamak pek mümkün değil.
  • merhaba,

trt hd de maç zamanları şifreli yayın diyor, bir çözüm var mı??
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayola

Cumartesi aldığım tv dün akşam servis tarafındn kurulup çalıştırmaya başladım servisle beraber kullanım saatine baktık 3 sefer açma kapama 2 si bende ve 40 dk izleme süresi sd yayınları uydu alıcı üzerinden izledim ve gayet güzel nerdeyse 1 yıla yakındır takip ettğim tv .ayarları kısık olarak kullanıyorum.
    Fakat şöyle bir durum söz konusu ilk açılıp kullanmaya başladığımda yoktu birkaç saat sonra tv nin yanına yaklaştığımda arkadan ses geldiğini farkettim arı vızıltısı gibi tüm sesleri kapattığımda 1-2 metreden duyabiliyorum bu durum neden kaynaklanıyor olabilir.

Panasonic markasının üstün özelligi o.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hulya17

quote:

Orijinalden alıntı: ayola

Cumartesi aldığım tv dün akşam servis tarafındn kurulup çalıştırmaya başladım servisle beraber kullanım saatine baktık 3 sefer açma kapama 2 si bende ve 40 dk izleme süresi sd yayınları uydu alıcı üzerinden izledim ve gayet güzel nerdeyse 1 yıla yakındır takip ettğim tv .ayarları kısık olarak kullanıyorum.
    Fakat şöyle bir durum söz konusu ilk açılıp kullanmaya başladığımda yoktu birkaç saat sonra tv nin yanına yaklaştığımda arkadan ses geldiğini farkettim arı vızıltısı gibi tüm sesleri kapattığımda 1-2 metreden duyabiliyorum bu durum neden kaynaklanıyor olabilir.

Panasonic markasının üstün özelligi o.

Sadece panasonic e has birşey değildir. Tüm plazmalarda bu ses vardır. Hatta LCD lerde de var ancak çok daha kısık seviyede. Hiçbir zararı yok. Ses hiçbir zaman kısık durmuyor zaten. Birde belli bir süre sonra duymuyorsunuz. Ben misafirle bile test ettim. Sesi kıstığımda oturdukları yerden hiçbirşey duymadıklarını söylediler. Kafaya takılacak birşey değil.

• led ve lcd gibi gözü yormayan soft HD görüntüler mükemmel keyfini çıkarmaya bakın bu tip sesler olacaktır sesini biraz yükseltirseniz sorun kalmaz....
  • 3 gün içinde alacağım ama sorum şu; odam gün ışığını çok alıyor ve gündüz kullandığımda yansıma rahatsız edici seviyede olur mu?
    Teşekürler
  • Ben gündüz izlediğim halde herhangi br sıkıntı çekmedim. Ayna gibi de yansıtmıyor karşıyı merak etmeyin. Benim eski tüplü tv çok daha fazla yansıtıyordu.
  • Kısacası şöyle diyebilir miyiz?
    İlk 200 saat ve sonrada 10000 saat sonrası artık çılgın gibi bir TV miz var,çostukca çoşalım
  • Kardeşimde Pioneer kuro var panelde oldukça iyiydi imalatını durdurdu pioneer onda yansıma yapıyor panasonic g20 panellerde yansıma olmuyor. odamda 30 adet 25 w lık yansıma yapmıyor...
  • Vatanbilgisayarda 1,700 TL civarında. Ben plazma teknolojisini halâ ezik bilirdim taki bu ürünü görüp inceleyene kadar. Plazma teknolojisi atağa geçmiş led ve lcd ye tozunu yutturmuştur netekim. Teknoloji olarak LCD ve LED ten çok çok ileri iken fiyatta LED ten ucuz olması karar vermeyi kolaylaştırıyor. Ayrıca Japon milletine yardım ossun gariplerim madur lar yavv.
  • EW-42"G20 =1699 TL
    EW-46"G20 =2399 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: efpa

EW-42"G20 =1699 TL
    EW-46"G20 =2399 TL

Hocam EW'de GT20E var mıydı?
  • bakmadım ya
    o ürünle ilgilenmediğim için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: janhunyad

quote:

Orijinalden alıntı: efpa

EW-42"G20 =1699 TL
    EW-46"G20 =2399 TL

Hocam EW'de GT20E var mıydı?

2 gün önce 3000 den 2699 tl ye inmişti teşhirdeki fiyat ama stok ne durumda bilemiyorum....
  • bugün perşembe sabah itibarıyla best buy da 42g20 1699 tl ...30 adet stok varmış....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romeo37 -- 7 Nisan 2011; 0:36:38 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.