Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.357
Cevap
6
Favori
137.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o arı gibi sese buzing deniyor, bendede 46g20 var ilk aldığımda yaşamıştım aynı sorunu şöyle çözdüm

üniteye asmak için askı aparatı bağlamıştım tvye sonra plazmanın arkasındaki aparatı sökünce bıçak gibi seste kesildi

üst msjlarda bir arkadaş askı aparatını ilk başta fazla sıkıp sonra biraz gevşettiğinde sesin kaybolduğunu yaşamış.

sizde de askı aparatı takılıysa sökmeniz yada vidasını biraz gevşetmeniz çözüm olabilir.

5 aydır aparatsız ünitenin üzerinde kullanıyordum plazmayı şimdi aparatı takıp vidayı çok sıkmadan asmayı denemeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poseidongs -- 29 Mart 2011; 13:20:54 >
  • o ses bu panellerin hepsinde var duvar askı aparatıyla kullanıyorsanız onunda etkisi bulunuyor.sahsen bende rahatsızlık duzeyinde degil
    quote:

Orijinalden alıntı: ayola

Cumartesi aldığım tv dün akşam servis tarafındn kurulup çalıştırmaya başladım servisle beraber kullanım saatine baktık 3 sefer açma kapama 2 si bende ve 40 dk izleme süresi sd yayınları uydu alıcı üzerinden izledim ve gayet güzel nerdeyse 1 yıla yakındır takip ettğim tv .ayarları kısık olarak kullanıyorum.
    Fakat şöyle bir durum söz konusu ilk açılıp kullanmaya başladığımda yoktu birkaç saat sonra tv nin yanına yaklaştığımda arkadan ses geldiğini farkettim arı vızıltısı gibi tüm sesleri kapattığımda 1-2 metreden duyabiliyorum bu durum neden kaynaklanıyor olabilir.
  • Arkadaşlar çok teşekkürler tv cam sehpa üzerinde bulunuyor servis alt ayaklığı monte ederken şarjlı tornavidayla sıktı ve o şekilde kuruldu fazla sıkmış olabilir şimdi işteyim eve gidince hemen gevşeteceğim ama servisden hiç memnun kalmadım viera modunu bilmiyor,kullanım zamanına bakayım istedim bilmiyor forumdan aldığım bilgileri not etmiştim oradan beraber baktık zaten kendiside not aldı acaba bu gevşetme işi içinservisi çağırsammı sonuçta ses kesilmezse kendileride görmüş olur.ne önerirsiniz,saygılar.
  • çok bilinçsiz servis/satıcı her sektörde oldukça fazla maalesef ve yanlış bilgi veren verdiği bilgi tatmin etmeyenlerde bi o kadar çok, galiba bilinçli tüketici olmak gerekiyor çünkü bazılarının hiç bişeyden haberi yok

sizin sorununuza gelince bence servislik bir iş yok ilk önce vidaları gevşetip sesi kontrol edersiniz kesilmezse tamamen ayaklığı tvden ayırıp sesin kesildiğini gördüğünüzde monte edip yavaş yavaş sıkmayı denersiniz ikisinden de olumsuz sonuç çıkarsa o zaman servislik bir iş doğar bence

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poseidongs -- 29 Mart 2011; 15:16:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidongs

çok bilinçsiz servis/satıcı her sektörde oldukça fazla maalesef ve yanlış bilgi veren verdiği bilgi tatmin etmeyenlerde bi o kadar çok, galiba bilinçli tüketici olmak gerekiyor çünkü bazılarının hiç bişeyden haberi yok

Servis/satıcı konusunu hiç açmayalım çok sinirimi bozuyor bu işler. Süpürge gibi ev aletleri satan firmaya süpürge almak için gidip süpürgelerdeki hepa filtresinin ne olduğunu, sınıflandırma numaralarının ne anlama geldiğini anlattığım günleri biliyorum. Aslında Makine Mühendisiyim. İşimlede bir alakası yok. Ama panasonic Isparta servisi nispeten memnun edici. Zaten Sony/philips/LG/Panasonic hepsine bakıyor adamlar.
  • paneli arkadan sıkan vidaları gevşeltince azaldı fazla sıkılmış şimdi sadece arkada kulağımı panele eğersem duyuyorum ama işin ilginç yanı ses varken ben hariç 3 kişiye daha dinlettirdim hiçbirises duymadığını söyledi oysa benim kulağıma geliyordu yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürederim.saygılar
    arkadaşlar peki bu ilk kullanmaya başladığımızda 16:9 resim üstü taramayı açıkmı yapmamız gerekli ayrıca ıntelligent frame creation açıkmı olmalı tam anlayamadım bilgilendirirseniz sevinirim.
    diğer ayarları tavsiyelere uygun olarak ayarladım.akşam ilk defa tv den bu kadar keyif alarak izlediğimi söyleyebilirim.görüntüler çok güzeldiki üstelik ayarlar kısık olmasına rağmen.
  • digitürk plus ile G20 kullanan var mı?
  • digitürk plus ile G20 kullanan var mı?
  • sadece 5-6 taksit yapması kotü.
    quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider815

Vatan bilgisayarda fiyat 1599 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-tx-p42g20e-full-hd-106cm-plazma-tv,-1920x1080,-5.000.000:1,-600-hz,-4xhdmi,-tx-p42g20e/productdetails.aspx?I_ID=44161

• USB'den film izlerken türkçe altyazı problemini bi şekilde çözdüm. Ancak altyazı karakterini büyütemiyorum. Ayarlarında böyle bişeye rastlamadım, kılavuzunda da bir çözüm yok. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa, paylaşabilirse sevinirim.
  • altyazıda türkçe karakter problemi nasıl çözdünüz acaba ?
    bildiğim kadarıyla altyazı fontunu büyütme imkanımız yok.
  • ben de vatan bilgisayardan ürünü 1600 tlye aldım. acaba kurulum için servisi mi bekleyeyim yoksa kendim mi kurayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

ben de vatan bilgisayardan ürünü 1600 tlye aldım. acaba kurulum için servisi mi bekleyeyim yoksa kendim mi kurayım?

ben ankara'da mart ayındaki kar yağışı nedeniyle servis 1 hafta geç gelince bekleyemedim kendim stand üstüne kurdum 1 hafta o şekilde kullandım sonra servis geldi duvara monte etti... ama taşırken felan dikkat etmek lazım ekrana zarar vermeden dikkatlice çerçevede hassas hemen çiziliyor gerçi servisin elemanlar benim kadar hassas değildi ama:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: efpa

digitürk plus ile G20 kullanan var mı?

evet kullanıyorum gayet güzel...
  • bende muhtemelen yarın vatan'dan gidip alacagım arkadaslar
    digiturk hd kullanıyorum arkadasların koydukları fotolarda da performans gayet basarılı geldi bana
    evdeki 32" Samsung'tan sonra bu goze daha güzel gelir diye dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidongs

altyazıda türkçe karakter problemi nasıl çözdünüz acaba ?
    bildiğim kadarıyla altyazı fontunu büyütme imkanımız yok.

Aslında bilindik bir yöntemle çözdüm. Bilgisayardan altyazı düzenleme programıyla (Subtitle Workshop çok iyidir), altyazıdaki bütün Ş, ş, ğ, İ, ı harflerini değiştirdim. Şimdilik başka bir çözümü dü yok gibi. Panasonic Türkiye bu işe niye bi el atmıyor anlamıyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

ben de vatan bilgisayardan ürünü 1600 tlye aldım. acaba kurulum için servisi mi bekleyeyim yoksa kendim mi kurayım?

Tv' yi kendiniz kurmayın, kutusunu bile açmayım. Yetkili servisi arayın. Onlar açıp kursun. Aksi taktirde garantide sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

bende muhtemelen yarın vatan'dan gidip alacagım arkadaslar
    digiturk hd kullanıyorum arkadasların koydukları fotolarda da performans gayet basarılı geldi bana

su an itibariyle almıs bulunmaktayım
    kurulum yapması icin servisi bekliyorum
    onerilende bulundugu gibi kutuyu dahi acmadım
  • quote:

quote:

bende muhtemelen yarın vatan'dan gidip alacagım arkadaslar

su an itibariyle almıs bulunmaktayım
    kurulum yapması icin servisi bekliyorum
    onerilende bulundugu gibi kutuyu dahi acmadım

arkadaslar servis gelip kurulumu hızlı bir sekilde gerceklestirdi
    hd yayınlarda bazı kanallarda oran sorunu oluyor
    divx bir film denedim altyazıyı tanıtamadım bu sorunu cozersem gayet memnun kalırım
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.