Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.357
Cevap
6
Favori
137.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7-8 tane açılmamış P42G20 kutusu yanyana duruyordu, ordan aldım. Aletin üzerinde çizik yok. Hiçbir şeyin ambalajı açılmamış, televizyonun üzerindeki koruyucu bantlara bile el sürülmemişti. Kısacası, teşhir değil.
  • @MiLiStR0Ke hayırlı olsun panelin. Teknosa'da dün bazı mazalarda indirim vardı. Ben kadıköy nautilus'a gittim 1440 dan 42g20 1999 dan 42gt20 bitmişti. Fırsatı kaçırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiLiStR0Ke

7-8 tane açılmamış P42G20 kutusu yanyana duruyordu, ordan aldım. Aletin üzerinde çizik yok. Hiçbir şeyin ambalajı açılmamış, televizyonun üzerindeki koruyucu bantlara bile el sürülmemişti. Kısacası, teşhir değil.

Panelin yanındaki "-" işretine basılı tutuyorken üç kere "0" a bas. Ardından bir kaç saniye sonra bir menü gelecek. "2" ye ardından "OK" e bas. Karşına açılan menüden oklarla en aşağıdan bir üstteki kutuya git. Son yazılı olan kutu zaten. Sağdaki kutuya sağ ok a tıklayarak geç. Buradayken "mute" tuşuna basılı tut. O kutucukta kaç saattir kullanıldığı ve kaç kere açılıp kapatıldığı yazar. Böylece teşir olup olmadığını anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbsc

quote:

Bugün Ankamall Teknosa'dan 1440 liraya aldım ve kurdum. Aslında 1 ay sonra almayı planlıyordum 1700 liraya, ama 1 günlük indirimi görünce bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini düşündüm ve lahmacun yemek için gittiğim Ankamall'dan elimde plazmayla çıktım.

Çok güzel bir alet, görüntüsü bayağı iyi. Bu televizyonu sadece internetten araştırıp karar kılmıştım ve 42"'in küçük olacağını düşünüyordum ancak alıp kurunca bir de baktım ki gerçekten de kocaman birşeymiş. Bazı arkadaşları bahsettiği gibi aletten bir cızırtı sesi gelmiyor bu arada.

Ekleme: İndirimin 1 günlük birşey olduğundan %100 emin değilim, belirteyim.

%99.99 teşhirdir.

%100 teşhir değil.sıfır.

• bende dün adapazarı vatan bilgisayardan 1699 tl aldım.
    ilk izlenimlerim süper...
  • quote:

Orijinalden alıntı: coachya

Panelin yanındaki "-" işretine basılı tutuyorken üç kere "0" a bas. Ardından bir kaç saniye sonra bir menü gelecek. "2" ye ardından "OK" e bas. Karşına açılan menüden oklarla en aşağıdan bir üstteki kutuya git. Son yazılı olan kutu zaten. Sağdaki kutuya sağ ok a tıklayarak geç. Buradayken "mute" tuşuna basılı tut. O kutucukta kaç saattir kullanıldığı ve kaç kere açılıp kapatıldığı yazar. Böylece teşir olup olmadığını anlarsın.

Bir arkadaşım yazdığım bu çalışma saatini öğrenme ile ilgili olarak özel mesaj atmış. Cep Tel no onayım olmadığı için mesaj atamıyorum özelden. Hem arkadaşa cevap vermek hemde merak edenler için buraya yazıyorum. Bu menüden çıkmak için cihazın yandaki açma kapama düğmesinden kapatmanız gerekiyor. Servis de başka yolunun olmadığını belirtti. Herhangi bir zarar vereceğini zannetmiyorum menülerdeki ayarları değiştirmediğiniz sürece.

• Selamlar, konunun cogunlugunu taradim ama bir kac farkli bilgi gorunce sorma ihiyaci duydum. Yardimci olursanuz sevinirim.
    1- 2.5" usb hdd'yi tv tanirmi. Yoksa harici guc kaynagi olan tiplerden mi lazim?
    2- 2.5" tanirsa eger, fat32'ye formatlamama ragmen kumanda uzerindeki sd kart dugmesi (media player)ile hdd icerigine ulasamadim ( ne resim ne video). Baska bir yerden tanitmak mi gerekiyor.
    Tesekkurler.
  • 17.03.2011 tarihinde Panasonic TX-P42GT20E sipariş etmiştim 4 gündür neden sevk edilmedi acaba????(vatan bilg.dan)
    bu ürünü sayılı bulunduğu(30 adet) indirimdeyken sipariş etmiştim ama nedense yollanmadı bir türlü
    şimdi bakıyorum ürünün bulunduğu sayfaya,ürünün topkapı şubesinde bulunmadığını görüyorum ama sipariş ettiğim gün bulunmaktaydıı
    herhalde 1 hafta daha bekleriz.İnşallah teşhir ürünü yollamazlar!!
    mesajlarıma bile cevap vermiyorlarrr keşke hepsiburada dan alsaydım G20E modelini
  • quote:

Orijinalden alıntı: neska20

17.03.2011 tarihinde Panasonic TX-P42GT20E sipariş etmiştim 4 gündür neden sevk edilmedi acaba????(vatan bilg.dan)
    bu ürünü sayılı bulunduğu(30 adet) indirimdeyken sipariş etmiştim ama nedense yollanmadı bir türlü
    şimdi bakıyorum ürünün bulunduğu sayfaya,ürünün topkapı şubesinde bulunmadığını görüyorum ama sipariş ettiğim gün bulunmaktaydıı
    herhalde 1 hafta daha bekleriz.İnşallah teşhir ürünü yollamazlar!!
    mesajlarıma bile cevap vermiyorlarrr keşke hepsiburada dan alsaydım G20E modelini

eveet arkadaşlarr sakın benim yaptığım hatayı yapmayınnnn
    yok son 30 adet vs. hepsi yalan son yaptığım görüşmede ürünün ellerinde bulunmadığını gelen 30 ürünün indirimden yararlanacağını,bu ürünlerden birininde benim olduğu belirtildi.bekleme süresininde 10 gün olduğu belirtildi yani anlayacağınız herhalde sipariş tarihinden itibaren bir 15 gün sonra elimde olacak galiba
    Bu nasıl pazarlama taktiğidir elinde bulunmayan bir ürün için son 30 ürün de ve benim gibi enayilerde hemen atlasın bir daha asla vatan bilgisayardan alışveriş yapmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neska20 -- 22 Mart 2011; 17:10:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkanka
    Selamlar, konunun cogunlugunu taradim ama bir kac farkli bilgi gorunce sorma ihiyaci duydum. Yardimci olursanuz sevinirim.
    1- 2.5" usb hdd'yi tv tanirmi. Yoksa harici guc kaynagi olan tiplerden mi lazim?
    2- 2.5" tanirsa eger, fat32'ye formatlamama ragmen kumanda uzerindeki sd kart dugmesi (media player)ile hdd icerigine ulasamadim ( ne resim ne video). Baska bir yerden tanitmak mi gerekiyor.
    Tesekkurler.

2.5 tanir ancak fat32 degil,tvnin kendi formatini atmasina izin vereceksiniz.
  • quote:

quote:

Bir arkadaşım yazdığım bu çalışma saatini öğrenme ile ilgili olarak özel mesaj atmış. Cep Tel no onayım olmadığı için mesaj atamıyorum özelden. Hem arkadaşa cevap vermek hemde merak edenler için buraya yazıyorum. Bu menüden çıkmak için cihazın yandaki açma kapama düğmesinden kapatmanız gerekiyor. Servis de başka yolunun olmadığını belirtti. Herhangi bir zarar vereceğini zannetmiyorum menülerdeki ayarları değiştirmediğiniz sürece.

Bu menuden cikmak icin yandan kapatmaniz gerekmez,kumandadaki exit tusuna bikac saniye basili tutun,tv resetleyeceketir kendini.

• Gencler bir sorum olacak; TV'ye ethernet kablosunu takiyorum, yalniz Connection Test yaptigimda ikinci sirada takilip kaliyor... Internet merkezi sistem oldugu icin direkt duvardaki giristen TV'ye baglanti yapiyorum, PC , PS3 vs. sorunsuz calisirken TV'de bu problemin olma sebebi nedir?.. Neyi eksik/yanlis yapiyorum ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: ozkanka
    Selamlar, konunun cogunlugunu taradim ama bir kac farkli bilgi gorunce sorma ihiyaci duydum. Yardimci olursanuz sevinirim.
    Tesekkurler.

2.5 tanir ancak fat32 degil,tvnin kendi formatini atmasina izin vereceksiniz.

Oyle yaparsam hdd icerigini silip kayit icin hazirlik yapiyor benim amacim kayit yapmak degil. Usb hdd'deki videolari izleyebilmek. Hem oyle yaparsam pc'den hdd'yi goremem
    Tv 2.5" fat32 hdd gormuyor.
    Aslinda kendi formatini atacagi menude hddyi goruyor ama media playerdan bakinca takili device yok diyor.
    2.5"HDD'DEN HERHANGİ BİR FORMATTA VİDEO OYNATMİS ARKADAS VARMİ ACABA?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkanka -- 23 Mart 2011; 0:58:52 >

• arkadaşlar ben bu konuda biraz teklonoji fakiriyim, ve birkaç sorum var.

1. öncelikle g20 için nasıl bir uydu alıcı tercih etmeliyim.
    2. pc bağlantısını nasıl yapacağım, pc deki filmlerimi tv de nasıl izleyebilrim, ayrıca bşr medşa player kullanmama gerek var mı.?

bu teknoloji fakirine bilgi yardımı lütfennn...
  • arkadaslar 42g20 de ps3 görüntüsü elinde olan varmı mesela bir pes 2010 görüntüsü normal yayınlarda arkadaslar ellerine sağlık eklemişler ancak konsol görüntüsü henüz yok ekleyen olursa çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbsc

quote:

Bugün Ankamall Teknosa'dan 1440 liraya aldım ve kurdum. Aslında 1 ay sonra almayı planlıyordum 1700 liraya, ama 1 günlük indirimi görünce bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini düşündüm ve lahmacun yemek için gittiğim Ankamall'dan elimde plazmayla çıktım.

Çok güzel bir alet, görüntüsü bayağı iyi. Bu televizyonu sadece internetten araştırıp karar kılmıştım ve 42"'in küçük olacağını düşünüyordum ancak alıp kurunca bir de baktım ki gerçekten de kocaman birşeymiş. Bazı arkadaşları bahsettiği gibi aletten bir cızırtı sesi gelmiyor bu arada.

Ekleme: İndirimin 1 günlük birşey olduğundan %100 emin değilim, belirteyim.

%99.99 teşhirdir.

TEKNOSA 1550 tl +100 tl hediye çeki

Teşhir falan değil kardeşim
    PANA Plazmalarda 1000 tl ye varan indirime gitmiş
    Yeni model 3D ler piyasa girince bunlar eski model oldu haliyle
    bende lg 50pj350 alacakken ayni fiyata 42g20 aldım
    iyimi yaptım bilmiyorum,gözüme küçük geldi biraz. 2500tl verip 50 sini almakta kastı biraz.
    neyse kısmet artık :)

• az önce teknosa.com dan mail geldi p46g20e teknosa.com da 2079 tl. diye... sitede eski fiyat gözüküyor ama mail doğrudur büyük ihtimal ilgilenenlere duyurulur.
  • Yeniden merhabalar,

Arkadaşlar, bu tv'de titreme sorunu yaşayan var mıdır acaba aranızda? Titremeden kastım şu: hani crt monitörü 60hz civarında kullanınca belirgin bir titreme vardır ya, işte öyle birşey. Doğrudan bakınca çok belli olmuyor ama gözü televizyondan başka biryere çevirince bariz bir şekilde görüntünün titrediğini farkdebiliyorum. Parlaklık arttıkça daha kolay anlaşılıyor. Mesela analog tv kanalı arama ekranını açınca...

Bu televizyonu kullanan arkadaşlar hızlı bir şekilde cevap verebilirlerse sevinirim; ona göre teknik servisi arayım...
  • Bahsettiğiniz titreme olayı tazeleme yaptığı için plazmalarda vardır. Crt ve plazmalar sürekli olarak görüntyü tazelerler. LCD veya Led LCD ler ise sadece görüntünün kareden kareye farklılık gösterdiğinde değişme yapar. Eğer görüntü sabit ise bir değişim olmaz. Bu olumsuz bir konu değildir çünkü panel 600hz destekliyor. İnsan gözünün yapısından dolayı gözün merkezinden uzaklaştıkça tazeleme hızı azalıyor ve bu yzden başka bir noktya baktığınızda fark ediyorsunuz bu titreşimi. Gözün orta noktasındaki tazeleme hızı da 100hz kadardır.
  • Cumartesi aldığım tv dün akşam servis tarafındn kurulup çalıştırmaya başladım servisle beraber kullanım saatine baktık 3 sefer açma kapama 2 si bende ve 40 dk izleme süresi sd yayınları uydu alıcı üzerinden izledim ve gayet güzel nerdeyse 1 yıla yakındır takip ettğim tv .ayarları kısık olarak kullanıyorum.
    Fakat şöyle bir durum söz konusu ilk açılıp kullanmaya başladığımda yoktu birkaç saat sonra tv nin yanına yaklaştığımda arkadan ses geldiğini farkettim arı vızıltısı gibi tüm sesleri kapattığımda 1-2 metreden duyabiliyorum bu durum neden kaynaklanıyor olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.