Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.357
Cevap
6
Favori
137.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lg 50pk350 tv denememden sonra (bu model de çok güzeldi fakat 3 metreden sd yayınları izlemek rahatsız ediyordu, daha uzağa koyamadığımdan değiştirdim) bende iki gün önce pany 42g20e aldım. Şimdi forumdaki deneyimli kullanıcılara bir iki sorum var.

- Internet hizmeti çok hızlı fakat sorunlu, modemin ateş duvarını kapamak zorunda kaldım (firewall) bu işlem beni biraz huzursuz etmiyor değil. Başka ne gibi çözümler yapılabilir, not: routerimde mac filtreleme yok, zaten kablo ile bağladım.

- Ülke ayarını değiştirince internet kanalları da değişiyor mu? yoksa Tr den bağlandığımız için hep aynı mı kalıyor. Buna kanalda eklenmiyor galba, bir haberde amazonun 40000 içerikle kanal açtığını felan okumuştum, film kiralamalar satın almalar yapılıyormuş. Proxy felan uğraşan oldu mu hiç ?
    üç beş uyduruk kanal var, ama picasa iyi 15 gb lik foto arşivimi çok iyi gösteriyor.

-Şimdi bu tv bir ip tv midir web tv midir? Aradaki farkı bilen var mı?

- HDDkayıt için standart yayın hdd ye atılamaz diyor. şimdi bende teledunya var kayıt yapamayacak mıyım ?

- Filmlere altyazı desteği var mı?

- Kitapçığında HD divx formatı destekleniyor diyor, ama divx.comda böyle birşey görmedim doğru mudur?

-Teledunya set üstü cihazı bağladığımda intelligence frame creation kapanıyor mu ? (teledunyayı daha yeni eve bağlayamadığımdan test edemedim)

- skype kamera alternatifi var mı? (baktım yok gibin)

ayrıca skype app baya kötü bu makinede ahanda;
    Note: this webcam does not work with computers. Video calling from your TV to a PC is only supported in the latest version of Skype for Windows (version 4.2 or later).We are working hard to make it possible to video call from your TV to people using Skype for Mac and Linux.

- şimdi elimizdeki hddyi fat32 yapsak desteklediği formatlardaki filmleri kullansak altyazılı felan izlenebilir mi? (harici hdd uçtuğu için bu testi de yapamıyorum bir türlü)

• quote:

Orijinalden alıntı: jason133

Arkadaşlar merhaba,

Bugün itibariyle tv'yi almış bulunuyorum. Film oynatmak için Dark CineManiaXS media player almayı düşünüyorum.
    öneriniz ya da kullananların görüşlerini alabilirsem süper olur.

hayırlı olsun,popcorn alabilirseniz en iyi seçim olur. nereden kaça aldınız bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Bugün itibariyle tv'yi almış bulunuyorum. Film oynatmak için Dark CineManiaXS media player almayı düşünüyorum.

hayırlı olsun,popcorn alabilirseniz en iyi seçim olur. nereden kaça aldınız bu arada?

teşekkür ederim. Bir arkadaşım sayesinde ürünü, revizyonlu ürün satışından aldım 1150 TL'ye. On / off tuşu değiştirilmiş tv'nin sadece.
    popcorn hangi modeli tavsiye edersiniz, bildiğim kadarıyla bütçe olarak biraz yüksek oluyor popcorn :(

• yanıtlar için tekrar teşekkürler
  • bende popcorn öneririm fakat dark ın 3 - 4 katı fiyatı var. dark çözüm olur yeni güncelleme çıktı. pek şikayet duymadım bu cihaz için.

quote:

Arkadaşlar merhaba,

• arkadaşlar bu arada panasonic g20lere teledünya antenini direk bağlayamıyoruz,ucuna erkek anten ucu takmak gerekiyor değilmi? direk antenin telinin gireceği girişi göremeyince panik oldumda!

(1000.mesajimda buraya kismetmis :) )
  • Hepsibuarada.com dan alan arkadaşar acilen bana bu cihazın hangi firma tarafından garanti olduğunu yazabilirlermi acaba?*Anladığım kadarıyla bu cihaz hem panasonic-türkiye hemde pararlel ithalat tarafından getiriliyor ve panasonic-türkiye haricinde servis veren bi firma tarafından garantili olma şansı var.

bugün hepsibuarada.com daki indirim bitiyor vede saat 17:00 kadar vaktim var.

Acilen cevabınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 25 Şubat 2011; 14:32:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghan87

Hepsibuarada.com dan alan arkadaşar acilen bana bu cihazın hangi firma tarafından garanti olduğunu yazabilirlermi acaba?*Anladığım kadarıyla bu cihaz hem panasonic-türkiye hemde pararlel ithalat tarafından getiriliyor ve panasonic-türkiye haricinde servis veren bi firma tarafından garantili olma şansı var.

hepsiburada paralel ürün satmaz, distribütör garantili üründür..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ghan87

Hepsibuarada.com dan alan arkadaşar acilen bana bu cihazın hangi firma tarafından garanti olduğunu yazabilirlermi acaba?*Anladığım kadarıyla bu cihaz hem panasonic-türkiye hemde pararlel ithalat tarafından getiriliyor ve panasonic-türkiye haricinde servis veren bi firma tarafından garantili olma şansı var.

hepsiburada paralel ürün satmaz, distribütör garantili üründür..

hepsiburada parelel itihalat yapıyor müşteri hizmetleri ile görüştüm vede panasonic türkiyeyle teyit ettim. bu yüzden teknosa.com dan aldım cihazı...
    daha doğrusu tedarikçi firmamız var ordan alıyoruz dediler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omnivor75 -- 25 Şubat 2011; 15:31:54 >

• Yalnış biliyorlar o zaman bu mümkün değil. Kendi servisine kurduttum ürünü. Herhangi bir ücret de almadılar. Sizin söylediğiniz paralel ticaret mümkün değil hepsiburada da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coachya

Yalnış biliyorlar o zaman bu mümkün değil. Kendi servisine kurduttum ürünü. Herhangi bir ücret de almadılar. Sizin söylediğiniz paralel ticaret mümkün değil hepsiburada da.

ben ankardaki bir pana servisiyle bu konuyuda görüştüm hepsiburada.com dan p42 alcam kurlum ücreti alıyormusunuz diye sordum ücretsiz kurulum yapıyoruz dediler bilgilerinize...
  • arkaşdaşlar hepsiburada'dan alıpta garanti belgesinin üzerinde panasonic-türkiyemi yazıyor iyice kafam karıştı

yani hepsibuarada ya 3 defa telefon açtım cvp veremiyorlar yani konu hakkında bilgileri yok.mail atın dediler saat 13:00 de mail attım hala cvp yok.
  • Arkadaşlar hiç mantıklı mı hepsiburada nın paralel ticaret yapması. Üşenmedim kalktım baktım Panasonic elektronik satış a.ş. yazıyor garanti belgesinde. Bu da kanıtı türkiye distiribütöründen alındığının;

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/Destek/Bize+Ulaşın/3190895/index.html
  • tekrar tekrar çok sağol.

az önce hem kuzen hemde ben geçtik siparişi
  • evet arkadaşlar ilginize teşekkürler geçtik siparişi iki tarafa da hayırlı olsun
  • arkadaşlar konunun ilk 10 sayfasını okumuştum az daha vazgeçiyodum bu tv yi almaktan ama neyse alacam hayırlıysa işe başlıyım bide kampanyalı ürün bulursam.

vazgeçmemin sebebi hiç kimse ilk 10 sayfada yazmamış skype özelliğinden. çoğu nette araştırdım... sonra gittim teknosa ya orada da yok vatana gittim orada da yok dediler aklıma koymuştum ve olmadığına o kadar pişman oldum ki neyse tekrar gitim teknosa ya gene hayır yok dedi cahil çalışanlar. ben var dedim nete baktı sordu google amcaya baktık ki özelliklerde skype: evet yazıyordu ve sonrada aldı eline tv kumandasını menüye girdik viera casta gir dedim ve ne göreyim skype penceresi oleeeeeeeeeyyy. bu cahil çalışanların yüzünden bu modelden vazgeçmiştim ama şimdi kesin alacam inşallah göreve bi başlıyayım da...

arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum skype özelliğini kullanmak için tr de 300 tl civarında satılan kamerası var onu almaya da razıyım çünkü ailem den ayrılacam istanbula gidecem ailemin yanında pc falan hiç bişey yok bu tv yi eve almayı düşünüyom ki onlardan uzak olacağım icin görüntülü konuşma yapmak istiyorum hd kalitede amaaaa bir sorun var..

hd görüntülü konuşma için (ki skype 720p görüntülü konuşma destekliyo) tr deki net hızı asimetrik değil simetrik olarak 1 mb yada üstü olması gerekli galiba..

işte şimdi ben diyorum ki fiberinternetin 20 mb download hızı 5 mb upload hızı olan paketinden alsam hee bide kotası 8 gb olanından akıcı bir şekilde görüntülü görüşme yapabilirmiyim
    (simetrik demek upload hızı download hızını etkilememesiydi yanlış değilsem)

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• quote:

Arkadaşlar hiç mantıklı mı hepsiburada nın paralel ticaret yapması. Üşenmedim kalktım baktım Panasonic elektronik satış a.ş. yazıyor garanti belgesinde. Bu da kanıtı türkiye distiribütöründen alındığının;

yanlış anlaşılmasın tartışma yaratmak istemiyorum başımdan geçeni anlatayım:
    bende tv yi maximum card %10 maxi para kampanyası varken hepsiburada.com dan alacaktım müşteri hizmetlerine cepten 25 dk. bekledikten sonra bağlandım ve panasonic garantisi olup olmadığını sordum "bizim çalıştığımız tedarikçi firmalar var tv.yi onlardan alıyoruz" dedi yani net cevap veremedi bende panasonic türkiye yi aradım müşteri hizmetleri hepsiburada.com a direkt satış olmadığını soruyu onlara sormam gerektiğini söyledi bende risk almak istemediğim için teknosa.com dan 100 tl hediye çeki ve 6 ay d smart hd hediyesi ile 1899 tl. ye aldım ama henüz kurulum yapmadım. gizli menüden kullanım saatini kontrol ettim 0 km. şimdilik kutuda kuzu gibi duruyor...

• Her ne kadar kontrol etmesem de ilk 200 saati doldurduğuma kannaat getirdim ve artık sinema modunda tv'yi izlemey başladım. Daha önce dikkat etmemiştim ama kullandığım ayarlar meğer görüntünün üstüne siyah bir tül varmış gibi koyu yapıyormuş. MaaşAllah diyelim görünütü güzelmiş, ama 200 saat işkence oldu bana. Görüntünün karanlık olması değilde ekran yanığı olmasın diye kanalı değiştirmek zorunda olmak baymıştı. Artık cesaret geldi yarım saat, kırkbeş dakka izliyorum aynı kanalı.
  • hd görüntülü konuşma için (ki skype 720p görüntülü konuşma destekliyo) tr deki net hızı asimetrik değil simetrik olarak 1 mb yada üstü olması gerekli galiba..

işte şimdi ben diyorum ki fiberinternetin 20 mb download hızı 5 mb upload hızı olan paketinden alsam hee bide kotası 8 gb olanından akıcı bir şekilde görüntülü görüşme yapabilirmiyim
    (simetrik demek upload hızı download hızını etkilememesiydi yanlış değilsem)

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: omnivor75

quote:

Arkadaşlar hiç mantıklı mı hepsiburada nın paralel ticaret yapması. Üşenmedim kalktım baktım Panasonic elektronik satış a.ş. yazıyor garanti belgesinde. Bu da kanıtı türkiye distiribütöründen alındığının;

yanlış anlaşılmasın tartışma yaratmak istemiyorum başımdan geçeni anlatayım:
    bende tv yi maximum card %10 maxi para kampanyası varken hepsiburada.com dan alacaktım müşteri hizmetlerine cepten 25 dk. bekledikten sonra bağlandım ve panasonic garantisi olup olmadığını sordum "bizim çalıştığımız tedarikçi firmalar var tv.yi onlardan alıyoruz" dedi yani net cevap veremedi bende panasonic türkiye yi aradım müşteri hizmetleri hepsiburada.com a direkt satış olmadığını soruyu onlara sormam gerektiğini söyledi bende risk almak istemediğim için teknosa.com dan 100 tl hediye çeki ve 6 ay d smart hd hediyesi ile 1899 tl. ye aldım ama henüz kurulum yapmadım. gizli menüden kullanım saatini kontrol ettim 0 km. şimdilik kutuda kuzu gibi duruyor...

Bende tartışma açılsın istemiyorum tabiki ancak hiç mantıklı değil hepsiburada nın böyle birşey yapması. Ayrıca sizin hepsiburada ve panasonic den aldığınız cevaplar pararlel ticaret olduğunu göstermiyor. Siz öyle yorumlamış olmalısınız. Bu oradaki çalışanların durumdan bi haber olmasından kaynaklanıyor.

Ben ne teknoloji market çalışanlarına, ne firmaların türkiye distürübitörlerine inanmıyorum söylediklerine. Giderim internetten güvenilir kaynaklardan araştırma yaptıktan sonra emin olurum. Veya cihazı almış kullanmış kişilere sorarım. Zira samsung un türkiye temsilcisi bile yanlış bilgi giriyor kendi sitesine. Cep telefonun usb bağlantısı olduğu yazıyor ancak telefonla arayıp sorduğumda mümkün değil diyorlar. Allah bizim gibilere sabır versin.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.