Şimdi Ara

Panasonic TX-L37E3E LED TV inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

NESNELER İNSANLAR GERÇEK BOYUTDA İZLENİYOR

EKRAN GÖRÜNTÜ KALİTESİ ÇOK İYİ KONTRAS 3.000.000-1

EN İNCE TV

EN AZ ELEKTİRİK YAKAN TV

Bu güzel cihaz için ayrı bir konu başlığı gerekiyordu

1100 TL ye aldığım Vatan Bilgisayar Webden siparişimin 2.günü geldi Panasonic TX-L37E3E yi hiç açılmamış paketi servise 5 dakikada açtırıp çalıştırdık servis pixel testine bile gerek görmeden gittiler ben sonra proğramla baktım tamam geçer cihazda sorun yok hdmi reciver, pc, av1, cihazlar bağlandı açıldı çalıştı,

Görüşler:

37 ekranı 22 ekrandan sonra izleyince oldukca büyük geldi masa üzerine kurulacak ve 2 veya 3 metreden seyredilecek mesafe için çok ideal bir ebat izlerken videoların olayların içinde hissediyorsunuz kendinizi.

çalışırken 75 w beklemede 0.2 w yakıyor. 37 LG Led 140w yakıyormuş, diğer plazmalarda ise 250 w bulabilir.

SD kart kullanılabilir USB yok ancak bazı marketler USB li diye yazıyor, ancak usb girişini ihtiyaç hissetmiyorum uydu alcımın üzerinde usb girişinden istediğim videoyu oynatabiliyorum,

Cihazı açıp kapama kumandayla olabilir tv panelinden açılıp kapanmıyor sanıyordum sağ yanda kenarda arkada kalıyormuş açma kapama butonu var

Ekran kalitesi çok iyi güzel, renkler canlı, ışık tonlaması yüksek 3D havası verecek kadar arka plan ışık tonlaması başarılı,

Uydu alıcı vs kaynağına göre çözünürlük değişiyor SD normal yayınlarda kullanıyorum şuan botech HD uydu alıcının verdiği SD yayına göre çözünürlük kötü gibi görünüyor ama bazı kanallar ATV TNT show tv fox gibi daha iyileşiyor bu durum normal HD kanallarda mükemmel ve full HD yayın henüz yok olursa daha net görüntü ve yüksek çözünürlüğü görebiliriz,

SD sadece normal yayınları izleyecekler için full HD kesinlikle gereksiz hatta bozuyor düşük çözünürlüklü Tvler daha net olur.

Bu TV emsallerine göre en ince çerçeveli ve en ince kenarlı TV diyebiliriz 2.60 cm kalınlık var çok zarif

diğer markaların küçük tvlere bile büyük parlak yazılarla marka ismini yazıklarına alışmışken bunun yazısı göze batmayacak kadar küçük ve sade silik duruyor mütevazi güzel bir durum.

full HD resim ve videoda denedim görüntü çok net çok güzel.

pc vga bağlantı beraberinde ses kablosunu bağlayamadım sessiz pc bağlantısı var şuan için.

en ucuz 37. panasonic led ama malzeme görüntü ses kalitesi çok güzel

pc den görüntü aktarımı çok güzel mükemmel , hdmi çıkışlı pc olsa bağlanır ancak benim pc eski hdmi yok eski ses kablomu takacak jak yeri tvde yok ses aktaramadık bağlayamadık tvde kulaklık çıkışı var, pc den hdmi dönüştürücülü bir bağlantı olabilirmi sadece ses veya görüntü ses bağlamanın bir yolunu bilen varmı ?

bulundu ye kablo ile ses bağlantı yeri mevcut .

ATV en iyi çözünürlükte görünüyor, gerçek görüntü ses mükemmel.

Önemli not: 3 ay önce 22inc 2 adet samsung HD LCD TV almıştım evde işyerinde kullanıyordum tek sorun nesneler ve insanların olduğundan geniş görünmeleriydi zayıfları şişman görmek gibi bu durum görüntü kalitesi ne kadar iyi olsada izleme zevkini bozan bir durumdu işte bu sorun aynı geniş ekranda Panasonic TX-L37E3E de yok gerçek boyutlarda izleniyor çok güzel hayret ettim.

buradan izlenimlerimizi paylaşmaya devam edeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 18 Ağustos 2011; 12:25:41 >

• TX-L37E3E almayı düşünüyorum. Başka kullanan var mı memnun musunuz?
    Alternatiflerim arasında lg lv serisi veya samsung d6000 falan var.
    Panasonic TX-L37E3E 1000 lira civarı olduğu için görüntü tatmin ediyosa bunu alıcam.

Kullanıcılarının görüşlerini bekliyorum...
  • aynı şekilde Panasonic TX-L37E3E LED TV alıp kullanan varsa yazarsa memnun oluruz arkadaşlar, Samsung mu yoksa Panasonic mi kararsız kaldım ben de
  • bende aralıkta mm den aldım 999tl ye 2 .tv olarak parasından çok fazlayı hakediyor muazzam bir tv, 62 w sarfiyatı varki piyasada böyle bir sarfiyatta yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekelibey

aynı şekilde Panasonic TX-L37E3E LED TV alıp kullanan varsa yazarsa memnun oluruz arkadaşlar, Samsung mu yoksa Panasonic mi kararsız kaldım ben de

çok tutulmuyor anlaşılan
  • Bu modelden sonra 2. Kere e 30 modelinide aldım aynı ebattı farkı 200hz ve smart akıllı tv modu var resim kalitesi aynı fark hızı yüksek ancak verici filmlerde hız 60 en fazla oldugu söyleniyor 2 tv arasında hızın farkı seri sahnelerde hissediliyor az fark ediyor. Bu model 250 tl. Pahalıydı. İkisinide kullanıyorum memmunum. Son aldığım e30 modeli için. Geniş inceleme yazarım bu ay ortasında.
  • Bende 7 aydır kullanıyorum 37E30E Serisini

Ancak Pany LCD lerde bazı önemli noktalar vardır,örneğin E3E giriş seviye ve panel farklı
    ve fazla başarılı değildir! aynı şekilde 42 de öyledir!

Pany de en iyi LCD ler sadece 32/37 lerdir(Modül farkı sebebiyle)ancak 32 ler TR ye ithal edilmiyor!

32/37 kategorisinde hem en kaliteli hemde en sorunsuz hemde iyi panel Pany LCD lerdir!

Çeşitli görüntü sorunları veya LCD lere has bazı durumlar v.s yani sıfır hatalı zaten panel yoktur ama
    totalde Pany LCD ler(32/37)en iyileridir diyebilirim+
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED TV 42" LM615S 1200TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.