Bildirim
panasonic klima

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bu marka klimanın türkiyede satışının durdurulmasına ilişkn bir bilgim yok.
ancak siz neden bu markanın iyi olduğuna inanıyorsunuz. bir bildiğiniz varsa söyleyin biz de bilelim. -
http://www.panatek.com.tr
İthalatçı firma buydu. bayi listesinin olduğu link çalışmıyor malesef -
evet iyi klima hatta bu aralar yeni modelleri getirdiler ancak hepsi inverterli modeller normal klimalardan birtek 18000btu olanvar ben gecen gorustum birbayinizin adini verin gidip klimanizi goreyim teshirde vefiyat almakicin dedim bu aralar klima satislari cok yogunmus bayilere urun vermiyorlarmis direk kendileri satisini yapiyorlarmis parasini once havale yapiyormussun sonra onlar klimani gonderip kuruyorlarmis urunu goremiyecekmiyim dedim internette resmi varmis oradan bakabilirsiniz dediler okadar parayi yuzunu bile gormedigim urune vermek ters geldigi icin vazgectim bu aralar cok satiyorlar diye herkez bir havalarda -
şu an izmir için konuşayım panasonic izmirde yok bütün eski satıcılar ya iklimsaya yada mitsubishi elektrik'e geçmişlerdir ve denildiği gibi siteleri bile çalışmıyor ,
iyi klima ise aranılan bu günlerin en iyi iki kliması,
daıkın urururu sarara modeli ve toshiba DAİSEKAI modeli cop oranları 5.0 mükemmel incelemenizi öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teks- -- 23 Temmuz 2007; 21:34:50 > -
bencede en ıyı klımalar bu ikisi hele daıkın ururu sarara modeli nem verebilme özelliği hem bebekler için hemde benimgibi faranjit olup kuru havada boğaz ağrısı çekenler için harika bir model ama fiyatı maalesef uçuk seviyede -
Merhaba,
daikin ve toshiba modellerini incelemedim.
halen panasonic kullanıyorum. Ben klima alır iken 2003 yılında fiyat ve kulandığı komprosör (japon malı) en iyisi olduğu için tercih etmiştim. 9000 btu luk bir klima ve 72 m2 lik evi 24 derece ye set edilmiş halde soğutyor ve çok uzun süre çalışmasına gerek duymuyor. Güçlü bir klima olduğunu ve btu hesabında hile yapılmadığına inanıyorum.
Panasonic bayileri ithalatçı battığı için iklimsa ya geçtik dediler. Bilemiyorum panatek sonradan mı ithal etmeye başladı.
Daikin, toshiba ve panasonic fiyat karşılaştırması yapan bir arkadaş var mı?
benim panasonici tutmamım nedeni, diğer markalar (yerli ve çin malı motor kullana sun, vs gibi) ile arasındaki performnas farkını yaşamış olmam. Ayrıca ben inverter ın her halikarda enerji tüketimini azalttığına inanıyorum. Uzun vadede aradaki farkı çıkaracağına inanıyorum. Bu konuda oturup hesap yapmadım. Yapan ve farklı bir görüşü olan arkadaş var mı?
saygılarımla
-
Arkadaşlar,
Sharp bu saydıklarınızdan bir adım ileride gibi geliyor bana özellikle plasmacluster özelliği nedeni ile. Yurt dışında pekçok astım kliniğinde kullanılıyormuş. Belli bir m2 içerisinde grip mikrobunu öldürdüğü Tokyo Üniversitesi tarafından onaylı bilginize.
Saygılar, -
PANASONİC KLİMALAR İKLİMSA YA GEÇTİ . -
nezaman satacaklar acaba nezaman iklimsalarda göreceğiz bilenininz varmı -
temmuzda bayilerde olacakmış, fiyatlar yüksek ama farklı bir kitlesi var -
9.7.2010 da iklimsa nın stoklarına giriyor panasonic klimalar. -
arkadaşlar ben sizin yorumlarınızı okudukdan sonra doğru bilgi vermek istedim. izmirde panosonıc bayisiyim istediğiniz tüm klıma çeşitleri (panosonıc veya başka ) mağazamda var beklerim... -
pano? -
Arkadaşlar panasonic klima artık tek başına Tr de.Yeni bir yapılanma içerisindeler.İklimsa ya verilen belirli bir adet vardır.
Kendi panasonic klima bayi ve servis çalışmalarını yürütmektedirler.
Özellikle etherea modelini çok beğendim.
Resim ekleyemiyorum ama izmirde konsept bir mağaza var aloklima. -
Pany her nasıl yapılanacaksa yapılansın,biz "fiyata" bakıyoruz kardeşim!
Eski "Panatek" fiyaskosundan sonra bu marka TR de biraz zor iş yapar,ama fiyat,fiyat,fiyat işte buradan hareketle
bir icraat yaparlarsa eyvallah,yoksa işleri çok zor,Klima piyasası tam Kurtlar Sofrası yaw
IklimSA artık bıraksın bu klimala işlerini,zaten çoğu Bayileride ya kapanıyor yada başka Markaya geçiyorlar!
Pany Klimalar;Uzakdoğuda en başta olmak üzere bazı Kıta/Ülke lerde en üst seviyedeJaponyada yine öyle
ama Avrupada hikaye bu herifler!!
Burada yapılanırken,önce fiyatları adam gibi yapılandırsınlar yoksa aynen hikaye olurlar!
++
-
Arkadaşım pana artık distribütörsüz olarak tek başına istanbulda.
Hatta panasonic elektronik a.ş.
Bu sene iklimsaya cihaz verilmeyecek diye biliyorum.
Fiyatlarıda diyer kalite markala ra göre gayet uygun.
Kıyaslama yaparsak(fiyatları internetten buldum günceldir)
Mıtsubishi Electric MSZ GE 50 :3855TL NAKİT
Toshıba RAS 16SKVR :3050 TL NAKİT
Panasonic KIT YE 18 MKX :2670 TL NAKİT
Ayrıca tr de arçelik beko,vestel nasıl her binada var ise,panada avrupada aynı şekildedir. -
Sen "aloklima" elemanımısın??
2008 ve 2009 da aynı firmadan bahsetmişsin ve link vermişsin!!
İşler iyi gitmiyormu yoksa
yaw yazın kardeşim,firmayım,satıcıyım v.s diye açıkça!!! bırakın böyle dolaylı işleri,ayrıca koskoca Panasonic Corp/Japan
böyle fake işleremi kaldı yaw!!
2008 de üye olmuşsun,7 tane msg atmışsın ama hikaye! -
Panasonic sektörün en Baba firmalarından biridir. TR de fazla tanınmaz ürün gamı o da ayrı konu. Gerçi albani yazmış ama ben de 2 tane 10 yıldır Pany kullanıcısı olarak piyasanın en sağlam cihazlarını üretiyordu. Hali hazırda kullanıyorum ve 2000 yılındaki model bile şu an 2011 model birçok marka klimayı sollamakta. Ama bu eski mallar ayrı kalitedeydi . Epey de para saymıştım zamanında. Gerçi kendini çokdan amorti etti. Bana 10 yıl daha hizmet ederse de şaşırmam. Adamların kullandığı uzaktan kumandayı bile bugün 2 000 tl ye satılan 9000 cihazlarda bile göremiyorum. O kadar acınacak durumda şu anda piyasaya sürülen mallar.
Bu arada geçen sene iklimsa panasonicde eline yüzüne bulaştırdı. Eski dist. Panatek de son zamanlarında epey sorunlar yaşatarak gitti. Piyasada haklı olarak Panasonic klimada olması gereken yerden çok uzakta kaldı ve kalmaya devam ediyor.TR ye yeni gelen serileri inceleme fırsatım olmadı ama kalitesiz modeller ve uçuk fiyatlar ortama girerse Panasonic klimada TR de en az 10 sene daha yalan olur. Umarım bu sefer işi sağlam yaparlar.
-
albani arkadaşım geçmişimi inceliyecek kadar zoruna giden ne olabilir merak ediyorum.
ayrıca internete klima yazınca ilk çıkan firma.
sana vermiş olduğum cevapların hepsi ordan alınma.
Çalışanı olsaydım 3 yıl arayla değil 3 gün arayla bahsederdim.
ayrıca avrupa seyehatlerini sıklaştır bence ...
Benzer içerikler
- klima vakumlama nasıl yapılır
- mitsubishi electric ve heavy arasındaki fark
- klima elektrik bağlantısı ücreti
- klima su tahliye hortumundan su gelmiyor
- klimada dry ne demek
- en iyi klima markaları
- klima tavsiye 2025
- hava temizleme cihazı
- hortumsuz portatif klima
- en iyi vantilatör
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X